• Ειδήσεις
  • Racing
  • F1 Delta Time: Το επίσημο F1 NFT Game έκλεισε και οι gamers έχασαν τα tokens και τα χρήματά τους

F1 Delta Time: Το επίσημο F1 NFT Game έκλεισε και οι gamers έχασαν τα tokens και τα χρήματά τους

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
F1 Delta Time: Το επίσημο F1 NFT Game έκλεισε και οι gamers έχασαν τα tokens και τα χρήματά τους

F1 Delta Time: Το επίσημο F1 NFT Game έκλεισε και οι gamers έχασαν τα tokens και τα χρήματά τους

Οι developers "πιστόλιασαν" το community του Racing τους.

Το επίσημο παιχνίδι NFT της Formula έκλεισε και μαζί του χάθηκαν και τα tokens, τα οποία φυσικά κάποιοι είχαν χρυσοπληρώσει.

Το F1 Delta Time, το επίσημο NFT Formula 1 Racing με cryptocurrencies που κυκλοφόρησε το 2019, έκλεισε τις πόρτες του τον περασμένο μήνα. Αυτό αφήνει όλους όσους είχαν ξοδέψει χρήματα και επένδυσαν στο παιχνίδι με χρόνο, πιθανώς να εύχονται να είχαν κάνει κάτι άλλο με τον χρόνο τους και τα χρήματά τους.

Το παιχνίδι ήταν ένας από τους πρώτους τίτλους NFT με άδεια χρήσης. Ανακοίνωσε το κλείσιμό του στις 15 Μαρτίου, δίνοντας στους χρήστες...μόλις μία ημέρα. Το επίσημο κλείσιμο δηλαδή έγινε στις 16 Μαρτίου! Την ημέρα των γενεθλίων μου! Βρε μπας και τους γρουσούζεψα πάλι με τόσο θάψιμο που έχω ρίξει για τα NFT;

Μπορεί τα games να κλείνουν διαρκώς, αλλά στην περίπτωση των NFT games, ένα κλείσιμο σημαίνει πολύ απλά ότι οι developers κλείνουν τους servers του παιχνιδιού, αρπάζουν τα NFTs, τα οποία αγοράστηκαν με cryptocurrencies, -δηλαδή με...πραγματικά χρήματα- και εξαφανίζονται! Το πιο ακριβό NFT που πουλήθηκε στο F1 Delta Time το 2019 ήταν ένα in-game αυτοκίνητο, με αξία 100.000 δολάρια. Οι developers χρειάστηκε φυσικά να αγοράσουν την επίσημη άδεια για να φτιάξουν το παιχνίδι τους, ενώ υποσχέθηκαν στο community τους ότι οι gamers θα «παίζουν για να κερδίσουν».

Η εταιρεία ανάπτυξης Animoca δεν μπόρεσε να πληρώσει το ποσό για να ανανεώσει την άδεια Formula 1. Ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα για NFTs, τα οποία όμως είναι πλέον άχρηστα. Τα tokens ζουν σε νεκρούς servers.

Έχοντας πλήρη επίγνωση αυτού, οι προγραμματιστές έχουν υποσχεθεί στους ιδιοκτήτες αυτών των F1 NFT ότι μπορούν τώρα να έχουν κάποια κουπόνια αγορών για ένα εντελώς διαφορετικό Racing, κάτι που φυσικά δεν αντικαθιστά τα χρήματα που ξόδεψαν. Η ανακοίνωση λέει τα εξής:
"Ως μέρος της δέσμευσής μας για ένα ανοιχτό οικοσύστημα, παρέχουμε στους κατόχους περιουσιακών στοιχείων F1 Delta Time τις ακόλουθες επιλογές:
- Όλοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων F1 Delta Time θα λάβουν Replacement Cars, τα οποία είναι ισοδύναμα αυτοκίνητα για REVV Racing on Polygon με βάση τη σπανιότητα και τη δύναμη των αρχικών αυτοκινήτων που είχαν στο F1 Delta Time.
- Τα αυτοκίνητά σας στο F1 Delta Time μπορούν να αντικατασταθούν με ένα Race Pass, το οποίο χρησιμοποιείται στο ποντάρισμα και παρέχει πρόσβαση σε μελλοντικά NFT mints και airdrops.
- Το Staking v4.0 θα έχει τη μεγαλύτερη δεξαμενή ανταμοιβής (reward pool) μέχρι τώρα: 20 εκατομμύρια REVV. Για να συμμετάσχετε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα νέα σας στοιχεία REVV Racing μαζί με ένα Race Pass. Θα ανακοινωθούν μελλοντικά ποσά στοιχηματισμού.
-Οι ιδιοκτήτες του Event Segment θα λάβουν επιβραβεύσεις 6 μηνών και μια επιλογή ανταλλαγής με κουπόνια πίστας, με δυνατότητα εξαργύρωσης για πίστα REVV Motorsport NFT στο μέλλον.
- Τα 2019 Crates and 2020 Keys μπορούν να γίνουν bridge και να πονταριστούν σε μια ομάδα κερδών SHRD στο Polygon
- Όλα τα άλλα περιουσιακά στοιχεία F1 Delta Time μπορούν να αντικατασταθούν με Proxy Assets, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για την απόκτηση NFT για προϊόντα σε όλο το οικοσύστημα REVV Motorsport.

Όπως αντιλαμβάνεστε, χωρίς να έχουν πλέον την επίσημη άδεια για το F1 Delta Time, οι developers αναγκάζονται να ωθήσουν το community σε άλλα Racing games, ώστε να δικαιολογήσουν την χασούρα τους.

Τα NFT games έχουν λάβει την κατακραυγή των περισσότερων gamers, οι οποίοι έχουν κατηγορήσει κατ' επανάληψη της εταιρείες, απλά και μόνο στην ανακοίνωση της χρήσης τους. 

Πάντως η Μεγάλη Βρετανία θα δημιουργήσει το δικό της NFT. Βασιλικό, ωραίο, παραδοσιακό. Περιμένουμε και από τους δικούς μας πολιτικούς να φτιάξουν μερικά NFT με τα αρχαία, έτσι για να πουλήσουμε αέρα κοπανιστό. Συζητήστε για τα NFTs στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification