Simulator με αλκοολογικό οδηγό για το Switch για ηλικίες 3+

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Simulator με αλκοολογικό οδηγό για το Switch για ηλικίες 3+

Simulator με αλκοολογικό οδηγό για το Switch για ηλικίες 3+

Το Need for Spirit Drink & Drive Simulator αφαιρέθηκε!

Το Need for Spirit Drink & Drive Simulator είναι ένα Driving Simulator το οποίο κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch στις 15 Οκτωβρίου. Έχε gameplay στο οποίο ελέγχετε έναν οδηγό που πρέπει να παραδώσει αλκοολούχα ποτά σε διάφορες εκδηλώσεις και όλα αυτά ενώ παλεύετε τόσο με κινδύνους των δρόμων, όσο με τον...δικό σας εθισμό στο ποτό!"

Το παιχνίδι έχει διάφορα camera modes, μέχρι και "drunk vision". Μιλάμε δηλαδή για ένα Drink Driving Simulator. Όλα αυτά με ηλικιακή αξιολόγηση (PEGI Rating) μόλις 3+ ! Δηλαδή οι κριτικοί του PEGI Rating θεωρούν ότι το παιχνίδι ταιριάζει σε μωρά παιδιά, έτσι για να δώσει...το καλό παράδειγμα; Τους λες και πιωμένους την ώρα που το αξιολογούσαν!

Κατά τα άλλα η PEGI αναγράφει στις αξιολογήσεις της ότι "Ένα παιχνίδι που αναφέρεται ή απεικονίζει τη χρήση παράνομων ναρκωτικών, αλκοόλ ή καπνού" πρέπει να επισημαίνεται ως PEGI 16 ή PEGI 18". Δηλαδή ούτε η ίδια τηρεί τους κανόνες της. Μπορεί να το έδωσαν για αξιολόγηση σε κάποιο νέο άτομο, μιας και είναι τριτοτέταρτης διαλογής.

Το Need for Spirit Drink & Drive Simulator κυκλοφόρησε στο Steam το 2018 και στο Epic Games Store φέτος. Στο Epic Games Store έχει PEGI Rating 16+ για χρήση αλκοόλ/καπνού. Η PEGI Rating δήλωσε ότι διερευνά το θέμα. Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι αφαιρέθηκε από το eShop και πλέον αξιολογήθηκε με 16+, άρα κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο Nintendo eShop.

Συζητήστε γα το Need for Spirit Drink & Drive Simulator στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification