The Witcher 3 στις κονσόλες

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
The Witcher 3 στις κονσόλες

The Witcher 3 στις κονσόλες

Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του για το PS4. Η CD Project RED ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες ότι το The Witcher 3: Wild Hunt θα κυκλοφορήσει στο PS4. H πολωνική εταιρεία διευκρίνισε ότι το επερχόμενο open world RPG της θα διατεθεί ταυτόχρονα σε όλες τις next gen κονσόλες, κάτι που σημαίνει ότι θα το δούμε και για το διάδοχο του Xbox 360. Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς, το The Witcher 2: Assassins of Kings είχε κυκλοφορήσει μόνο για PC και Xbox 360.

O Adam Badowski, το "αφεντικό" της CD Project RED, δήλωσε επί του θέματος: "Ενθουσιαστήκαμε ιδιαίτερα όταν λίγους μήνες πριν η Sony μας έδωσε πρόωρη πρόσβαση στο PS4." Σχετικά με το hardware και την αρχιτεκτονική της νέας κονσόλας ο Badowksi τόνισε: "To νέο hardware μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά μοναδικό. Από την στιγμή που θα δουλέψουμε εξ' αρχής στo PS4 και θα γνωρίσουμε την αρχιτεκτονική του μπορούμε να υποσχεθούμε ότι η RED engine 3 της εταιρείας μας θα ωθήσει την κονσόλα στα όριά της."

To The Witcher 3 θα κυκλοφορήσει το 2014 για PC, PS4 και για τον διάδοχο του Xbox 360.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification