Starfield

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
6
Starfield

Starfield

Νέα στοιχεία για το gameplay. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/6/17] Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, η Bethesda αναπτύσσει μία sci-fi έκδοση του Fallout, η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί στην E3 2017.

Η φήμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο υπάρχουν φήμες σε διάφορα forums για το συγκεκριμένο γεγονός και πιο συγκεκριμένα για ένα sci-fi παιχνίδι που ετοιμάζει η Bethesda με την ονομασία Starfield. Σύμφωνα με τις φήμες, το παιχνίδι θα είναι open world. Επίσης, τόσο το Starfield όσο και το Fallout 4 VR φημολογείται ότι θα είναι οι δύο μεγάλες ανακοινώσεις της Bethesda για την E3 2017. Προσωπικά πάντως ήλπιζα σε ένα νέο Elder Scrolls.

Το Starfield θα έχει 5-10 races, ταξίδια στο διάστημα και hubs. Κάποιοι από τους κόσμους του θα είναι randomly generated, καθώς η Bethesda έχει βάλει ως στόχο τους fans των sandbox games. Η φήμη για το όνομα Starfield προέρχεται από ένα όνομα που είχε κατοχυρώσει η Zenimax εδώ και αρκετά χρόνια. Τέλος, σύμφωνα με τον παραπάνω χρήστη που επικαλείται γνωστούς του στη Bethesda, υπάρχει ένα ακόμη RPG υπό ανάπτυξη βασισμένο στο Game of Thrones που θα αποτελέσει την επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της Bethesda.

[UPDATE: 11/6/18 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Τελικά η Bethesda μπορεί να μην αποκάλυψε το Starfield στην περυσινή E3, ωστόσο μας φύλαγε την έκπληξη για φέτος.

Το Starfield αποτελεί καταρχήν μία ολοκαίνουργια σειρά, την πρώτη για την Bethesda μετά από 25 χρόνια. Αναπτύσσεται από developers των σειρών The Elder Scrolls και Fallout. Πρόκειται για μια διαστημική περιπέτεια η οποία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Πέρα από το teaser trailer δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δείτε τις μέχρι τώρα συνεντεύξεις τύπου της Bethesda και συζητήστε για το Starfield σε αυτό το forum topic.

[UPDATE 2: 28/9/20 - Φήμη για screenshots] Στο site φωτογραφιών Imgur ανέβηκαν τρεις εικόνες οι οποίες εικάζεται ότι είναι από το επερχόμενο sci-fi RPG της Bethesda. To Starfield μπορεί να είναι η βασική προτεραιότητα της εταιρείας, μαζί βέβαια με το The Elder Scrolls 6, αλλά μέχρι στιγμής εκτός από ένα teaser τρέιλερ που είδαμε στην Ε3 2018, τίποτα άλλα δεν έχει γίνει γνωστό.

Starfield 2 a
Τρεις εικόνες που εμφανίστηκαν στο Imgur μπορεί να είναι από το Starfield. H πρώτη δείχνει έναν αστροναύτη να στέκεται σε έναν διαστημικό σταθμό, η δεύτερη ένα user interace και η τρίτη είναι από ένα διαστημόπλοιο το οποίο έχει υποστεί κάποιες φθορές στο εξωτερικό του.

Starfield 1 a

Οι εικόνες έχουν την ίδια ρεαλιστική space αισθητική με αυτή που περιμένουμε ενώ συγκεκριμένα η εικόνα του user interface είναι παρόμοια με τα κουμπιά που εμφανίζονται στο site του Starfield. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση για την αντιστοιχία με το RPG της Bethesda. Επίσης η φήμη για τις screenshots αναφέρει ότι είναι από το 2018 και όχι από την τωρινή κατάσταση του Starfield.

Στην εικόνα με το user interface φαίνεται ένας μετρητής οξυγόνου και διοξειδίου του άνθρακα, όπως και μετρητής βαρύτητας, στοιχεία που ίσως συνηγορούν και σε Survival στοιχεία στο παιχνίδι.

[UPDATE 3: 16/6/21 - Αφορά την ελπίδα, την ανθρωπότητα και το να μάθουμε το νόημα της ζωής] Ο Todd Howard, director του Starfield, δήλωσε ότι "το παιχνίδι αφορά την ελπίδα, την ανθρωπότητα και του να μάθουμε το νόημα της ζωής".

Επίσης, ανακοίνωσε ότι μπορούμε να γραφτούμε σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Constellation και με αυτό θα λαμβάνουμε ενημερώσεις για τα νέα του παιχνιδιού και συνεντεύξεις των developers. Η εγγραφή γίνεται με λογαριασμό σστο Bethesda.net. Επίσης, στο Discord της Bethesda Game Studios θα υπάρχουν και εκεί αποκλειστικές συνεντεύξεις και συζητήσεις με το community.

Στο νέο βίντεο, ο Todd Howard μιλάει επίσης για τις φιλοδοξίες της Bethesda για το Starfield, το οποίο αποτελεί την πρώτη νέα σειρά της Bethesda μετά από 25 χρόνια. Επίσης, στο βίντεο στο 00:58 αποκαλύπτεται ότι το παιχνίδι θα έχει "ξεχωριστούς captains με το όνομα Jolly roger", κάτι που οι fans της Bethesda θεωρούν ότι παραπέμπει σε πειρατές του διαστήματος.

[UPDATE 4: 27/8/21 – Παρουσιάστηκαν οι τρεις βασικές τοποθεσίες] Η Bethesda κυκλοφόρησε τρία βίντεο τύπου developer commentary, τα οποία παρουσιάζουν τις τρεις βασικές τοποθεσίες του Starfield με περιγραφή από τον design director, Emil Pagliarulo.

Το πρώτο βίντεο δείχνει την New Atlantis, την πρωτεύουσα των United Colonies, της πιο ισχυρής στρατιωτικής δύναμης. Η New Atlantis έχει κατοίκους διάφορων φυλών εθνικοτήτων και δείχνει ποιο θα μπορούσε να είναι το μέλλον του κόσμου μας.

Το δεύτερο επικεντρώνεται στην Akila, μία ακόμα μεγάλη πόλη και πρωτεύουσα του Freestar System. Η Akila περιβάλλεται από υψηλά τείχη για να προστατεύει τους πολίτες της από τέρατα όπως τα Ashta.

Τέλος, παρουσιάζεται το Neon, ένα λιμάνι, που είναι το επίκεντρο της βιομηχανίας του ψαρέματος. Η εταιρεία που του έχτισε, ανακάλυψε ένα ψάρι με ψυχοτροπικές ιδιότητες, πράγμα που χρησιμοποιούν για να φτιάξουν ναρκωτικά.

[UPDATE 5: 20/10/21 - Νέο βίντεο με τα The Settled Systems] Το νέο βίντεο του Starfield μας δίνει μια γεύση από τα The Settled Systems.

Το διαστημικό RPG της Bethesda, Starfield, θα λαμβάνει χώρα στα The Settled Systems, μια περιοχή 50 έτη φωτός μακριά από το ηλιακό μας σύστημα. Περίπου 20 χρόνια πριν την αρχή του Starfield, δύο φατριές, οι United Colonies και The Freestar Collective είχαν μια αιματηρή μάχη. Λίγα χρόνια μετά, το έτος 2330, δεν υπάρχει μάχη στα The Settled Systems, όμως υπάρχουν μισθοφόροι, διαστημικοί πειρατές, spacers και φανατικοί θρησκευόμενοι. Όλοι τους επικίνδυνοι.

Θα μπορείτε εξερευνήσετε τα The Settled Systems ως μέρος της οργάνωσης Constellation, η οποία έχει ως σκοπό την αποκάλυψη των μυστικών του γαλαξία. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε concept art, character art και πολλά άλλα:

[UPDATE 6: 30/11/21 - Νέα στοιχεία για το gameplay] Η Bethesda κυκλοφόρησε ένα developer diary για το Starfield με την ονομασία "The Endless Pursuit" το οποίο έχει ένα μικρό tease του επερχόμενου Sci-Fi game. Στο βίντεο, ο game director Todd Howard, η studio director Angela Browder και ο art director Matt Carofano, συζητούν το πως οι φιλοδοξίες, τα πάθη και η ιστορία της Bethesda Game Studios έχουν διαμορφώσει την εταιρεία και πως βλέπει πλέον το μέλλον της με το Starfield.

Η ιστορία του RPG θα εστιάζει εκατοντάδες χρόνια στο μέλλον και θα καλύπτει όσα μπορεί να κάνει η ανθρωπότητα μόλις απελευθερωθεί από τα όρια της γης. Είναι το πρώτο νέο σύμπαν σε παιχνίδι 25 χρόνια μετά την ίδρυση της Bethesda. Θα δημιουργείτε ότι χαρακτήρα θέλετε και θα εξερευνάτε το παιχνίδι με μπόλικη ελευθερία καθώς θα προσπαθείτε να απαντήσετε το μεγαλύτερο μυστήριο της ανθρωπότητας.

Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται το έτος 2330, θα έχει τρία factions για να αλληλεπιδράσετε και από αυτά τα δύο θα είναι τα μεγαλύτερα. Έχουμε τους United Colonies και την Freestar Collective. Θα ξεκινάτε στην φατρία Constellation, ως εξερευνητής του γαλαξία. Το παιχνίδι θα εστιάζει στον Πόλεμο των Αποικιών που διεξήχθη το 2310 ανάμεσα στους Freestar Collective και United Colonies. Προς το παρόν θα υπάρχει ειρήνη, αλλά αναμένεται να υπάρξει αναβρασμός ανάμεσα στις δύο φατρίες. Όσο για τους εχθρούς, θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές απειλές, όπως πειρατές, μισθοφόρους, αποστάτες, θρησκευτικούς ζηλωτές κτλ. Τρεις τοποθεσίες έχουν αποκαλυφθεί ως settings και είναι η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αποικιών, Νέα Ατλαντίδα, η πόλη αναψυχής του Neon και η πρωτεύουσα των Freestar Collective, Akila. Θα εξερευνάτε επίσης περιοχές όπως το Ηλιακό μας σύστημα και άλλα μέρη του γαλαξία.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022 για PC και Xbox Series X/S.

Διαβάστε περισσότερα για την συλλεκτική του Starfield και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Pan4LF (Level 3) 07/06/2017 22:09
Όπως και να είναι, με τα mods θα φτάσει εκεί που το θέλει ο καθένας :lol: Οπότε αναμένουμε με αγωνία την E3 που πλησιάζει... :D :D :D
#2 ashbringer (Level 25) 08/06/2017 08:35
Πολλά τα στοιχεία για το νέο game της Bethesda.Θα δούμε στην παρουσίαση Ε3 τι θα ανακοινώσουν.
#3 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 09:24
Θα περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νέο αυτό τίτλο .
Notification