Το Star Wars: Knights of the Old Republic remake δεν είναι σε ανάπτυξη

NewHot
Το Star Wars: Knights of the Old Republic remake δεν είναι σε ανάπτυξη

Το Star Wars: Knights of the Old Republic remake δεν είναι σε ανάπτυξη

Η Saber Interactive δεν δουλεύει πλέον για αυτό. [UPDATE] 

[Αρχική δημοσίευση: 24/1/20] Σε νέα αναφορά της Cinelinx λέγεται ότι η EA δουλεύει πάνω σε νέο Star Wars: Knights of the Old Republic game σαν remake του original τίτλου. Αυτή η πληροφορία έρχεται από δύο πηγές που μίλησαν με την Cinelinx και εξήγησαν ότι το νέο Star Wars: Knights of the Old Republic project θα είναι περισσότερο σαν sequel παρά σαν κανονικό remake, λόγω της προσέγγισης και των διαφοροποιήσεων. Λέγεται ότι θα περιέχει στοιχεία των δύο πρώτων games. Δεν έχει αναφερθεί συγκεκριμένη ομάδα ανάπτυξης μέχρι στιγμής.

Στην ίδια αναφορά, γράφει ότι η EA έχει μια σειρά από Star Wars projects στα σκαριά εκτός του φημολογούμενου Star Wars: Knights of the Old Republic remake. Αναφέρθηκαν τίτλοι όπως το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order και άλλα Star Wars projects για το Switch. Κανένα από τα games που αναφερθήκαν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Electronic Arts.

Με την άφιξη της νέας γενιάς από κονσόλες να πλησιάζει θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τα Star Wars games.

[UPDATE: 9/9/21 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Τελικά το Star Wars: Knights of the Old Republic remake είναι γεγονός, καθώς ανακοινώθηκε από την Sony, την Aspyr και την LucasFilm Games! Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

[UPDATE 2: 29/9/23 - Η Sony αφαίρεσε τις ανακοινώσεις] Τις τελευταίες ώρες, ορισμένα sites και insiders αναφέρουν ότι η Sony αφαίρεσε από τα social media τις ανακοινώσεις που αφορούν το Star Wars: : Knights of the Old Republic remake. Οι ανακοινώσεις είχαν γίνει το 2021.

[UPDATE 3: 1/10/23 - Η αφαίρεση έγινε "λόγω δικαιωμάτων] Εκπρόσωπος της Sony δήλωσε ότι η αφαίρεση του τρέιλερ έγινε για λόγους δικαιωμάτων. "Αφαιρούμε καταχωρήσεις για μουσική που έχει πνευματικά δικαιώματα, όταν τα δικαιώματα αυτά λήξουν".

Η μόνη μουσική που υπήρχε στο τρέιλερ ήταν το βασικό Star Wars theme, το οποίο ανήκει στην Disney. Βέβαια ο εκπρόσωπος της Sony δεν δήλωσε αν το παιχνίδι βρίσκεται όντως σε ανάπτυξη ή αν έχει "παγώσει".

[UPDATE 4: 21/11/23 - Η Saber εξαγοράστηκε από την Embracer και δεν δουλεύει πλέον για αυτό] Το Star Wars: Knights of the Old Republic δεν βρίσκεται σε ανάπτυξη, σύμφωνα με τον CEO της Saber Interactive, Lars Wingefors, καθώς πραγματοποίησε δηλώσεις σε ένα meeting επενδυτών. Ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιχνίδι αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε εδώ το review του Star Wars Jedi: Fallen Order και δείτε 7 facts πριν το αγοράσετε.

Συζητήστε περισσότερο στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 23) 24/01/2020 20:47
Αυτό θα ήθελα πολύ να το δω. Μου άρεσε το πρώτο που είχα παίξει, αλλά θα ήθελα να δω τι μπορούν να κάνουν με καλύτερη τεχνολογία.
Notification