• Ειδήσεις
  • RPG
  • Ο Let Me Solo Her του Elden Ring έλαβε αληθινό σπαθί και άλλα συλλεκτικά από την Bandai Namco

Ο Let Me Solo Her του Elden Ring έλαβε αληθινό σπαθί και άλλα συλλεκτικά από την Bandai Namco

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Let Me Solo Her του Elden Ring έλαβε αληθινό σπαθί και άλλα συλλεκτικά από την Bandai Namco

Ο Let Me Solo Her του Elden Ring έλαβε αληθινό σπαθί και άλλα συλλεκτικά από την Bandai Namco

Τους ευχαρίστησε όλους.

Ο Let me Solo Her, ο πιο διάσημος παίκτης του Elden Ring σε θέμα Co-op, δέχθηκε ένα τεράστιο κουτί από την Bandai Namco και την FromSoftware, που περιείχε μεταξύ άλλων ένα αληθινό σπαθί.

Ο Let Me Solo Her δημοσίευσε φωτογραφίες από το κουτί του δώρου μαζί με ένα ευχαριστήριο σημείωμα προς την Bandai Namco, την ομάδα The Elden Ring και την Soulsborne κοινότητα. Είπε ότι παραλίγο να εγκαταλείψει την πρώτη του εμπειρία Souls, το Dark Souls 3, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Iudex Gundyr, αλλά ότι είναι χαρούμενος που επέμεινε «γιατί αυτή η κοινότητα έχει τους πιο παθιασμένους και αφοσιωμένους ανθρώπους που έχω δει ποτέ σε παιχνίδι και είμαι περήφανος που είμαι μέρος της».

Το ίδιο το κουτί διαθέτει ένα ξύλινο γλυπτό πορτρέτο της Malenia, έναν τεράστιο χάρτη αφίσας του Limgrave, έναν μανδύα παρόμοιο με αυτόν που φοράει η Melina στο παιχνίδι, ένα σημείωμα από την Bandai Namco με ένα αξιολάτρευτο σκίτσο του χαρακτήρα Let Me Solo Her στο παιχνίδι και ένα σπαθί με το κείμενο "Rise, Tarnished" στη λεπίδα. Το post του TsuboiKlein ολοκληρώνεται ευχαριστώντας ορισμένα εξέχοντα μέλη της κοινότητας όπως οι Vaati, Fighter .PI, IronPineapple και άλλα.

Ο Let Me Solo Her έγινε γνωστός παλεύοντας με τη Malenia, ένα από τα πιο σκληρά bosses στο Elden Ring. Η Malenia είναι ένα προαιρετικό boss. Βρίσκεται βαθιά μέσα στο μυστικιστικό Haligtree. Παρόλα αυτά λειτουργεί ως το τελευταίο τεστ δεξιοτήτων για παίκτες που θέλουν να δουν κάθε γωνιά του κόσμου του Elden Ring. Ακόμη και έμπειροι παίκτες βρήκαν τη Malenia ως έναν ιδιαίτερα δύσκολο boss και στράφηκαν προς το Co-op για να τη νικήσουν. Ο Let Me Solo Her απέκτησε φήμη ως ένας Co-op παίκτης, το όνομα του οποίου ενθάρρυνε άλλους παίκτες να μείνουν πίσω και να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά. Οπλισμένος με τίποτα άλλο εκτός από ένα katana και ένα κράνος, ο Let Me Solo Her κερδίζει την Malenia με υψηλή ακρίβεια, βοηθώντας εκατοντάδες παίκτες να νικήσουν το διαβόητο πλέον boss.

Διαβάστε περισσότερα για το Elden Ring mod για τον Let me Solo Her.

Δείτε το review μας για το Elden Ring και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification