• Ειδήσεις
  • RPG
  • Microsoft: "Το The Elder Scrolls 6 είναι ένα video game μεσαίου βεληνεκούς"

Microsoft: "Το The Elder Scrolls 6 είναι ένα video game μεσαίου βεληνεκούς"

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Microsoft: "Το The Elder Scrolls 6 είναι ένα video game μεσαίου βεληνεκούς"

Microsoft: "Το The Elder Scrolls 6 είναι ένα video game μεσαίου βεληνεκούς"

Είπε προσπαθώντας να πείσει για την εξαγορά της Activision!

Η Microsoft προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό της ολοένα και πιο χαμηλά σε σχέση με την Sony, προκειμένου οι επιτροπές ανταγωνισμού να εγκρίνουν την εξαγορά της Activision Blizzard από την ίδια.

Μετά από την δήλωση ότι η Sony έχει καλύτερα exclusives από αυτήν (σ.σ. που έχει αλλά μέχρι σήμερα, τα επόμενα χρόνια όπως πάει ποιος ξέρει), τώρα η Microsoft δήλωσε ότι "το The Elder Scrolls VI είναι παιχνίδι μεσαίου βεληνεκούς"!

Η δήλωση προέρχεται από την απάντηση της Microsoft σε μια μελέτη από το τμήμα Ανταγωνισμού και Αρχής Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο προσπαθεί να αποφασίσει εάν η εξαγορά της Activision Blizzard από τον τεχνολογικό γίγαντα είναι υγιής για την αγορά των games.

Οι αποφάσεις σχετικά με games μεσαίου μεγέθους δεν αποτελούν απόδειξη των κινήτρων της Microsoft καθώς το θέμα που έχει προκύψει αφορά το Call of Duty. Η Microsoft ονομάζει συγκεκριμένα το The Elder Scrolls 6 – προσδιορίζοντάς το ως παράδειγμα ενός από τους μεσαίου μεγέθους τίτλους της. Λάβετε υπόψη ότι ακολουθεί κάποια ασαφής γλώσσα χάρη στη νομική φύση του εγγράφου: "Τίτλοι όπως το Elder Scrolls 6 (το οποίο δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το [αναδιαγραφή] με την τελευταία δόση της σειράς να κυκλοφορεί το 2011), καθώς και άλλοι μελλοντικοί τίτλοι, δεν θα συνεπάγονται την παραίτηση της Microsoft από [αναδιαγραφή] $ ετησίως εσόδων από πελάτες του PlayStation ή απομάκρυνση του δικαιώματος [αναδιαγραφή] εκατομμυρίων MAU στο PlayStation".

Το Elder Scrolls VI θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X/S.

Διαβάστε περισσότερα για το Elder Scrolls 6 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification