• Ειδήσεις
  • RPG
  • CD Projekt Red για το Cyberpunk 2077: "Δεν βάλαμε multiplayer γιατί είχαμε προβληματικό λανσάρισμα"

CD Projekt Red για το Cyberpunk 2077: "Δεν βάλαμε multiplayer γιατί είχαμε προβληματικό λανσάρισμα"

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
CD Projekt Red για το Cyberpunk 2077: "Δεν βάλαμε multiplayer γιατί είχαμε προβληματικό λανσάρισμα"

CD Projekt Red για το Cyberpunk 2077: "Δεν βάλαμε multiplayer γιατί είχαμε προβληματικό λανσάρισμα"

Θέλει να συνδέσει online όλα τα games της.

Η CD Projekt Red έδωσε εξηγήσεις στο γιατί δεν έβαλε multiplayer mode στο Cyberpunk 2077, όπως είχε αρχικά υποσχεθεί.

Η Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης, δήλωσε ότι λόγω των bugs και της κακής απόδοσης του παιχνιδιού, κατά τους πρώτους μήνες έπρεπε να δώσει βάση στην single-player εμπειρία, άρα το multiplayer να μείνει στην απ' έξω. «Χρειαζόμασταν πραγματικά να δούμε ποιες ήταν οι προτεραιότητες για το Cyberpunk μετά την κυκλοφορία του», είπε ο Philipp Weber, lead missions designer στο Cyberpunk 2077. Σήμερα, είναι lead narrative designer στο νέο The Witcher με την κωδική ονομασία Polaris.

Η CDPR εξέταζε και την κυκλοφορία του multiplayer σε ξεχωριστό παιχνίδι, ωστόσο ο Weber είπε: «Η προτεραιότητα ήταν ότι η κύρια εμπειρία θα πρέπει να τρέχει σε πολύ καλή κατάσταση. Θέλαμε να κάνουμε πολλά αλλά αυτό ήταν το σημαντικότερο μέρος». Παλιότερα ο Adam Kicinski, CEO της εταιρείας είχε σκεφτεί ότι το επόμενο triple-A της θα ήταν ένα Cyberpunk multiplayer και το είχε δηλώσει κιόλας σε meeting επενδυτών ωστόσο κατέληξε στο ότι: «Αποφασίσαμε να επανεξετάσουμε αυτό το σχέδιο, δεδομένης της νέας, πιο συστηματικής και ευέλικτης προσέγγισής μας. "Αντί να επικεντρωνόμαστε πρωτίστως σε μια μεγάλη online multiplayer εμπειρία ή παιχνίδι, εστιάζουμε στο να φέρουμε online όλες τις σειρές μαζί κάποια στιγμή. Χτίζουμε μια online τεχνολογία που μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στην ανάπτυξη των μελλοντικών μας games».

Είπε επίσης: "Ας το τονίσουμε αυτό εδώ: η CD Projekt Red φτιάχνει single-player RPG, βασισμένα στην ιστορία και triple-A - αυτό δεν αλλάζει. Αυτό που αλλάζει είναι η μακροπρόθεσμη προσέγγισή μας στο online και με αυτό εννοούμε να διασφαλίσουμε είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι να εφαρμόσουμε online στοιχεία στα games μας όπου έχουν νόημα. Δεν θέλουμε να υπερβούμε τα όρια ή να χάσουμε το DNA μας που είναι το single-player. Θέλουμε να λάβουμε προσεκτικά βήματα για να δημιουργήσουμε ισχυρές online δυνατότητες."

Το 2013 η CDPR είχε πει ότι ετοίμαζε multiplayer για το Cyberpunk 2077. Ωστόσο, όλα αυτά μάλλον βρίσκονται στο καλάθι των σκουπιδιών τα τελευταία χρόνια και δεν ξέρουμε αν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι στο μέλλον, έστω μέσω του modding community. Πάντως το Grand Theft Auto Online της Rockstar μια χαρά απέδωσε.

Διαβάστε περισσότερα για την Cyberpunk 2077 Game of the Year Edition.

Διαβάστε τα reviews του Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification