Το Stardew Valley σημείωσε πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις

Hot
Βασίλης Κτενίδης
Το Stardew Valley σημείωσε πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις

Το Stardew Valley σημείωσε πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις

Ο δημιουργός του ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/1/20] Το Stardew Valley έχει σημειώσει περισσότερες από 10 εκατομμύρια πωλήσεις από την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο του 2016.

Το RPG αναπτύχθηκε για PC μέσα σε 4 χρόνια από έναν μόνο άνθρωπο, τον Eric “ConcernedApe”  Barone. Ο Eric Barone έβαλε το Stardew Valley το 2012 στο Steam Greenlight για να ανεβάσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Κυκλοφόρησε τελικά από την Chucklefish για διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των φορητών συσκευών και στην πορεία προστέθηκε και η multiplayer επιλογή.

Έχει αναβαθμιστεί επανειλημμένα με το τελευταίο update του να έχει κυκλοφορήσει τον περασμένο Νοέμβριο.

[UPDATE: 7/9/21 - 15 εκατομμύρια πωλήσεις και νέο παιχνίδι] Το Stardew Valley σημείωσε 15 εκατομμύρια πωλήσεις. Ο δημιουργός του, Eric Barone (ConcernedApe), ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι στο οποίο και θα εστιάσει στο εξής.

Πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει αν θα βγάλει ένα ακόμη update για το Stardew Valley ή αν θα αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου με το νέο του παιχνίδι το οποίο και αναπτύσσει. Το νέο του project θα είναι pixel art game με top-down οπτική, παρόμοια με αυτή του Stardew Valley. Θα έχει κάποιες ομοιότητες με αυτό, αλλά δεν θα είναι Farming game, αλλά κάτι το διαφορετικό. Θυμίζουμε ότι ο Barone είχε δηλώσει το 2020 ότι εργάζεται πάνω σε δύο νέα games. 

Διαβάστε το review του Stardew Valley και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification