Το PS4 πούλησε υπερδιπλάσιες μονάδες σε σχέση με το Xbox One

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το PS4 πούλησε υπερδιπλάσιες μονάδες σε σχέση με το Xbox One

Το PS4 πούλησε υπερδιπλάσιες μονάδες σε σχέση με το Xbox One

Σύμφωνα με την ίδια την Microsoft.

Το 2016 η Microsoft σταμάτησε να αναφέρει στοιχεία για τις πωλήσεις του Xbox One, αλλά πρόσφατα έγγραφα από την εταιρεία επιβεβαίωσαν πόσο λίγο πούλησε η κονσόλα σε σύγκριση με το PS4.

Αν θυμάστε τις πρώτες μέρες του Xbox One, ήταν λίγο καταστροφικές λόγω κάποιων κακών πρώιμων αποφάσεων από τον Don Mattrick, όπως το "Τιμή στα 500 ευρώ μαζί με το Kinect" ή αυτή η μανία με τα ψηφιακά games που θα "κλείδωναν" στο account, ακόμα και αν ήταν retail. Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του το 2016 η Microsoft σταμάτησε να αναφέρει στοιχεία πωλήσεων. Αλλά τώρα, όπως αναφέρει το The Verge, σε ορισμένα έγγραφα που κατατέθηκαν στην εθνική ρυθμιστική αρχή ανταγωνισμού της Βραζιλίας, η Microsoft παραδέχτηκε ότι οι πωλήσεις του Xbox One ήταν λιγότερες από τις μισές του PS4.

«Η Sony έχει ξεπεράσει τη Microsoft όσον αφορά τις πωλήσεις κονσολών και την εγκατεστημένη βάση χρηστών, έχοντας πουλήσει πάνω από τα διπλάσια PS4 σε σχέση με τα Xbox One», δήλωσε η Microsoft, όπως μεταφράστηκε από τα πορτογαλικά από το The Verge. Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δεν σχεδίαζε πλέον να αναφέρει πωλήσεις PS4, επομένως ο τελικός αριθμός lifetime πωλήσεων ανέρχεται στα 117,2 εκατομμύρια από τον Μάρτιο, καθιστώντας την την τέταρτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών. Αυτό σημαίνει ότι το Xbox One πούλησε συνολικά λιγότερες από 58.600.000 μονάδες, κάτι που ταιριάζει με τα εκτιμώμενα στοιχεία πωλήσεων της κονσόλας.

Δείτε τι δήλωσε η Microsoft για την Sony.

Συζητήστε για την κόντρα PS5 vs Xbox Series X στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification