Το eFootball 2023 έχει 600 εκατομμύρια downloads

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το eFootball 2023 έχει 600 εκατομμύρια downloads

Το eFootball 2023 έχει 600 εκατομμύρια downloads

Η Konami δίνει δώρο τον Neymar.

Η Konami ανακοίνωσε ότι το eFootball 2023 έχει 600 εκατομμύρια downloads. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τον μέσο όρο των χρημάτων που ξοδεύει κάθε gamer για να υπολογίσουμε τα ακριβή έσοδά της.

Η Ιαπωνική εταιρεία "γιορτάζει" το γεγονός αυτό και χαρίζει τον ποδοσφαιριστή Neymar Jr δωρεάν για όσους κάνουν login από τώρα μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Επίσης, όσοι συνδέεστε κάθε μέρα, θα λαμβάνετε 10 coins την ημέρα και αν βάλετε γκολ με τον Neymar μέχρι και τις 16 Μαρτίου τότε θα αποκτάτε περισσότερα coins, game points και xp. Το ίδιο ισχύει και αν βάλετε γκολ με τον Lionel Messi, από τις 16 έως τις 30 Μαρτίου.

Επίσης, η Konami ανακοίνωσε ένα νέο είδος κάρτας που λέγεται "Show Time" και δίνει διάφορα skills, όπως τα Phenomenal Finishing, Fortress, Momentum Dribbling και Game-Changing Pass. Οι κορυφαίοι παίκτες στον κόσμο που θα έχουν τέτοιου είδους skills στο πραγματικό ποδόσφαιρο, θα απεικονιστούν αντίστοιχα και μέσα στο παιχνίδι και θα μπορείτε να τους προσθέσετε στις Dream Teams σας.

Διαβάστε το review για το eFootball 2023 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification