Η Microsoft διέκοψε τα downloads των Windows 10 και 11 στη Ρωσία

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Microsoft διέκοψε τα downloads των Windows 10 και 11 στη Ρωσία

Η Microsoft διέκοψε τα downloads των Windows 10 και 11 στη Ρωσία

Στα πλαίσια κυρώσεων για την πόλεμο στην Ουκρανία.

Σε συνέχεια των κυρώσεων για τον πόλεμο στην Ουκρανία, η Microsoft διέκοψε τα downloads των Windows στη Ρωσία.

Επίσης, τα Installation tools δεν είναι διαθέσιμα για όσους συνδέονται από την Ρωσία. Όλα αυτά ισχύουν για τα Windows 10 και Windows 11. Όσοι δηλαδή συνδέεστε από την Ρωσία, καλό θα είναι να μην εγκαταστήσετε ξανά Windows στο PC σας, διότι σε κάθε περίπτωση θα εμφανιστούν μηνύματα σφάλματος. Το γεγονός αυτό έχει εμφανιστεί σε όλο το Twitter, αν και δεν είναι ακόμα σαφές εάν πρόκειται για σκόπιμο αποκλεισμό από τη Microsoft ή απλώς για σφάλμα σε server.

Επειδή όμως αυτό γίνεται μόνο στη Ρωσία, λογικά θα πρόκειται για ένα νέο μέτρο κυρώσεων από πλευράς Microsoft. Διαφορετικά θα γινόταν και σε άλλες χώρες. Η Microsoft δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση μέχρι στιγμής. Οι χρήστες δεν μπορούν να κατεβάσουν ούτε τα αρχεία ISO για Windows 10 ή Windows 11.

Θυμίζουμε ότι η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει την απαγόρευση πώλησης προϊόντων Xbox και software προς την Ρωσία. Πλέον όπως όλα δείχνουν αποκόπτει και την πρόσβαση στα Windows.

Άραγε στο εξής στη Ρωσία ο κόσμος θα χρησιμοποιεί Windows 8, Linux ή κάτι άλλο;

Δείτε πόσοι έχουν βάλει Windows 11 σε σχέση με το λανσάρισμα των Windows 10 και συζητήστε για τα Windows 11 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification