Νέο Steam mobile app

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Νέο Steam mobile app

Νέο Steam mobile app

Θα μπορείτε να κάνετε install τα games remotely. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/8/22] Η Valve έχει αναπτύξει ένα νέο Steam mobile app, το οποίο και τεστάρει.

Αυτή τη στιγμή το testing γίνεται μόνο σε όσους έχουν πρόσβαση στην closed beta της εφαρμογής. Η Valve είπε ότι καθυστερεί μια δημόσια κυκλοφορία προκειμένου να διασφαλίσει ότι η εφαρμογή λειτουργεί σε "πολλά διαφορετικά μοντέλα από smartphones και συσκευές. Έχουμε αναπτύξει ξανά την εφαρμογή σε ένα νέο πλαίσιο και εκσυγχρονίσαμε το design. Το 2015 τηλεφώνησε και ήθελε την εφαρμογή του πίσω", είπε η Valve χαρακτηριστικά.

Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να "κάνετε browse στο store, να λαμβάνετε κωδικούς Steam Guard και να επιβεβαιώσετε τις συναλλαγές, αλλά τώρα η εφαρμογή έρχεται με σύνδεση με κωδικό QR, πιο έξυπνες ειδοποιήσεις, μια βελτιωμένη library και υποστήριξη πολλών λογαριασμών μαζί".

Η Valve είπε επίσης ότι «όσο νωρίτερα στείλετε τα σχόλιά σας για ένα προϊόν, τόσο το καλύτερο», έτσι ώστε να «δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα, να μαθαίνουμε τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει και να βρούμε πράγματα που πρέπει να διορθωθούν», είναι αναζητώντας το feedback πριν διαθέσει την εφαρμογή για όλους δημόσια.

[UPDATE: 13/10/22 - Θα μπορείτε να κάνετε install τα games remotely] Η Valve κυκλοφόρησε βίντεο για το νέο Steam Mobile app, του οποίου ολοκλήρωσε το update.

Το Steam Mobile App ενεργοποιεί το two-factor authentication. Υπάρχει επίσης login με QR code, customize στα notifications, διαχείριση των στοιχείων του account σας, browse στο Community, στο Library και στο store σας, μέχρι και remote download των games στο PC σας. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με πάνω από έναν λογαριασμούς.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το νέο Add to Library Steam button και συζητήστε για το Steam στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification