Η Valve ολοκλήρωσε τον νέο σχεδιασμό της σελίδας Steam Charts

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Valve ολοκλήρωσε τον νέο σχεδιασμό της σελίδας Steam Charts

Η Valve ολοκλήρωσε τον νέο σχεδιασμό της σελίδας Steam Charts

Δείτε τα πρώτα σε πωλήσεις games.

Η Valve κυκλοφόρησε την ανανεωμένη σελίδα των Steam Charts.

Η παλιά σελίδα των στατιστικών έχει αλλάξει κι έτσι μπορείτε να δείτε με καλύτερο design τα πιο δημοφιλή και τα πιο οικονομικά προσοδοφόρα games, αλλά και εκείνα που παίζονται περισσότερο.

Δείτε την νέα σελίδα των Steam charts.

Η ανακοίνωση έγινε σε ένα blog post και πλέον όπως μπορείτε να δείτε υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για κάθε παιχνίδι και η τοποθέτησή τους σε αντίστοιχα rankings. Θα βλέπετε διαρκώς την θέση των games σε κάθε chart, υπάρχουν επιλογές για να δείτε πόσο πουλάνε τα games ανά χώρα κ.ο.κ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Steam είναι η μόνη από τις πολύ μεγάλες πλατφόρμες των "Big 5" (Steam, Epic Games Store, PSN, Xbox Live και Nintendo eShop) που δεν έχει μπλοκάρει την Ρωσία. Δηλαδή στις μετρήσεις συμπεριλαμβάνεται και η Ρωσία. Η Nintendo δήλωσε επίσης ότι εξαναγκάστηκε, λόγω όλων των payment providers που διέκοψαν τις συναλλαγές τους.

Πιθανόν μετά από αυτές τις αλλαγές της Valve, το SteamSpy να χάσει λίγη από την επισκεψιμότητά του. Μπορεί και όχι, προχωράμε.

Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι που αφαιρέθηκε από το Steam λόγω ρατσιστικών σχολίων του developer

Συζητήστε για το Steam στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification