• Ειδήσεις
  • Software
  • Η Microsoft προτείνει ξανά στους χρήστες να κάνουν αναβάθμιση σε Windows 10/11. Αποκτήστε τα αυθεντικά Windows 10 Pro στα 6.12€ στα Keysfan Software Deals!

Η Microsoft προτείνει ξανά στους χρήστες να κάνουν αναβάθμιση σε Windows 10/11. Αποκτήστε τα αυθεντικά Windows 10 Pro στα 6.12€ στα Keysfan Software Deals!

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Microsoft προτείνει ξανά στους χρήστες να κάνουν αναβάθμιση σε Windows 10/11. Αποκτήστε τα αυθεντικά Windows 10 Pro στα 6.12€ στα Keysfan Software Deals!

Η Microsoft προτείνει ξανά στους χρήστες να κάνουν αναβάθμιση σε Windows 10/11. Αποκτήστε τα αυθεντικά Windows 10 Pro στα 6.12€ στα Keysfan Software Deals!

Από 6.12 ευρώ το καθένα για δύο κομμάτια ή 7 ευρώ για ένα!

Η Microsoft υπενθυμίζει στους χρήστες ότι τα Windows 8.1 σταμάτησαν επίσημα την υποστήριξη στις 10 Ιανουαρίου 2023, μετά την οποία η Microsoft δεν θα παρέχει πλέον καμία τεχνική υποστήριξη, ενημερώσεις λογισμικού ή ενημερώσεις ασφαλείας για αυτήν την έκδοση. Ταυτόχρονα, η Microsoft συνιστά για άλλη μια φορά στους χρήστες να αναβαθμίσουν το σύστημα Windows 10 ή Windows 11 το συντομότερο δυνατό. Μια νέα συσκευή που μπορεί να τρέχει τα Windows 11 θα πρέπει να επιτρέπει μια εύκολη μετάβαση και μια εξαιρετική εμπειρία.

Αλλά τώρα οι υπολογιστές πολλών χρηστών μπορεί να μην πληρούν τις απαιτήσεις hardware των Windows 11, επομένως τα Windows 10 εξακολουθούν να είναι η καλύτερη επιλογή σας, ειδικά αν προτιμάτε το στυλ συστήματος και τη σελίδα λειτουργίας του προηγούμενου λειτουργικού συστήματος Windows. Στη διάρκεια των Keysfan Software Deals, τα Windows 10 κοστίζουν μόνο 7,25 € και αν αγοράσετε περισσότερα από ένα, τα γνήσια Windows 10 Pro κοστίζουν μόλις 6,12€ ανά PC! Υποστηρίζουν επίσης δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 11! Το Keysfan προσφέρει και άλλες εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 10 Home, που είναι κατάλληλα για οικιακή χρήση και είναι επίσης σε ειδική τιμή. Εάν αγοράζετε για μια επιχείρηση ή θέλετε να αγοράσετε έναν Windows server, μπορείτε επίσης να απολαύσετε έκπτωση 50%. Κάντε κλικ στο Keysfan Software Deals για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εκπτώσεις software υπολογιστών!

Αποκτήστε τα αυθεντικά Windows από 6.12€

Το Office 2021 Pro δεν κοστίζει 439,99 δολάρια. Αγοράστε το Office 2021 Pro αλλά 25,25 €, εξοικονομώντας έως και 90%. Εάν έχετε πολλούς υπολογιστές για αναβάθμιση ή αγορά με φίλους, μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο Office 2021 Pro-5PC με 13,65€/PC! Στο Keysfan απλά αγοράζετε ένα κλειδί ενεργοποίησης το οποίο θα σας σταλεί μέσω email με έναν οδηγό για να σας βοηθήσει να επαναφέρετε το software ή το λειτουργικό σας σύστημα και να το εγκαταστήσετε. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επαγγελματική τεχνική ομάδα της Keysfan 24/7. Η Keysfan υπόσχεται να παρέχει δια βίου εξυπηρέτηση μετά την πώληση!

Lifetime Microsoft Office 2021 μόνο στα 13.65€/PC!

Περισσότερες εκδόσεις: 62% έκπτωση στο Office και τα Bundles (Coupon code: BKS62)

50% έκπτωση σε περισσότερα Windows (Coupon Code: BKS50)

Το Keysfan προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από computer tools softwareσυμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών προηγμένης τεχνολογίας, λογισμικού προστασίας από ιούς ασφαλείας, λογισμικού επεξεργασίας βίντεο και μιας ποικιλίας άλλων εφαρμογών και προγραμμάτων.

Πρακτικό Computer Tool Software

Γιατί να επιλέξετε το Keysfan; 

  • Εξοικονομήστε χρήματα: Μπορείτε να αποκτήσετε οποιαδήποτε έκδοση των Windows ή του Office! Θα λάβετε επίσης όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού και ασφαλείας από τη Microsoft.
  • Νομιμότητα της άδειας χρήσης: Κάνετε λήψη του λογισμικού απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft και, στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε τον κωδικό ενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε το λογισμικό. Το προϊόν είναι 100% γνήσιο. Οι άδειες της Keysfan είναι νόμιμες και η Keysfan παρέχει εγγύηση για κάθε άδεια που πωλείται.
  • Υποστήριξη πελατών 24/7: Όταν αγοράζετε οποιοδήποτε από τα πακέτα λογισμικού της Keysfan, δικαιούστε υπηρεσίες υποστήριξης πελατών εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγκατάσταση ή τη χρήση αυτών των πακέτων. Και η Keysfan παρέχει υπηρεσία μετά την πώληση εφ' όρου ζωής!
  • Ασφάλεια: Το Keysfan είναι μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα πωλήσεων λογισμικού, χρειάζεται μόνο να αγοράσετε το κλειδί ενεργοποίησης άδειας λογισμικού από την Keysfan και, στη συνέχεια, να το κατεβάσετε από το επίσημο site του λογισμικού και να το ενεργοποιήσετε με τον κωδικό ενεργοποίησης, ώστε το λογισμικό που χρησιμοποιείτε να είναι 100 % ασφαλές και γνήσιο!
  • Καλή φήμη: Με τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και την εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η Keysfan έχει βαθμολογία 4,8 και ευνοϊκή τιμή 95% στο TrustPilot και έχει λάβει περισσότερες από 700 πραγματικές κριτικές από αγοραστές.

Email επικοινωνίας:Support@Keysfan.com  

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.