Το Epic Games Store έχει το δικό του rewards program

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Epic Games Store έχει το δικό του rewards program

Το Epic Games Store έχει το δικό του rewards program

Πρόγραμμα επιβράβευσης για όσους κάνουν συχνές αγορές.

Το Epic Games Store έχει πλέον το δικό του πρόγραμμα επιβράβευσης. Το Epic Rewards θα σας αποφέρει 5% επιστροφή σε ανταμοιβές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλα games και DLC. είναι διαθέσιμο από σήμερα.

Όλοι οι κάτοχοι λογαριασμών Epic Games θα εγγραφούν στο πρόγραμμα Epic Rewards και θα έχουν επιστροφή κάθε φορά που αγοράζουν νέα games, apps, DLC ή virtual currency. Μόλις αγοράσετε ένα κατάλληλο παιχνίδι ή ψηφιακό περιεχόμενο, τα Epic Rewards θα προστεθούν στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας δύο εβδομάδες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς.

Η Epic Games λέει ότι θα μπορείτε να βάλετε τις ανταμοιβές σας στο checkout κάθε αγοράς για να λάβετε έκπτωση σε μελλοντικές αγορές ή να αποθηκεύσετε τους πόντους από τα rewawrds για αργότερα. Επιπλέον, το Epic Rewards μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εκπτώσεις και κουπόνια για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα όταν κάνετε checkout. Υπάρχει μια ημερομηνία λήξης που συνδέεται με τα Epic Rewards, καθώς θα λήξουν 25 μήνες από την ημερομηνία απόκτησής τους.

Διαβάστε περισσότερα για το δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για αυτή την εβδομάδα και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification