Pro Evolution Soccer 2019

Hot
Pro Evolution Soccer 2019

Pro Evolution Soccer 2019

Κυκλοφόρησε μαζί με το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/4/2018] Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για το Pro Evolution Soccer 2019.

Σύμφωνα με καταχώρηση του PlayStation Store στο Hong Kong, η οποία κατέβηκε από την Sony, το PES 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου. Η εικόνα της καταχώρησης περιλάμβανε την Legend Edition του παιχνιδιού, στην οποία βρισκόταν ο David Beckham.

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση σε όσους πρόλαβαν όμως να το δουν ήταν η περιγραφή του προϊόντος. Συγκεκριμένα, όσον αφορά το περιεχόμενο του PES 2019 ανέφερε:
- Αυθεντικά πρωταθλήματα: Τεράστιες προσθήκες στα πρωταθλήματα για τα οποία υπάρχουν άδειες.
- Νέο MyClub: Κάθε στοιχείο έχει επαναδημιουργηθεί, από το πώς αγοράζετε παίκτες, μέχρι τις ειδικές εκδόσεις παικτών που κυκλοφορούν κατά την διάρκεια του χρόνου.
- Μαγικές στιγμές: Τα ξεχωριστά στοιχεία παικτών αναβαθμίζονται με 11 νέα skills, με το σκοράρισμα εντυπωσιακών γκολ, βελτιωμένη κίνηση και animation στα σουτ και μεγαλύτερη επιρροή της αντοχής των παικτών.
- Βελτιωμένα γραφικά: Ρεαλισμός με καθηλωτικά animations σε 4K HDR.
- Master League Real Season: Ζήστε ως πραγματικός προπονητής με τρεις σημαντικές αλλαγές: ICC pre-season, μεγαλύτερο βάθος στο σύστημα μεταγραφών και νέες άδειες για πρωταθλήματα.

[UPDATE: 9/5/18 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Η Konami ανακοίνωσε το Pro Evolution Soccer 2019. 

Το τρέιλερ της ανακοίνωσης περιλαμβάνει Coutinho και David Beckham, ο οποίος θα βρίσκεται στους Legends.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

[UPDATE 2: 23/5/18 - Επτά νέα πρωταθλήματα] Μέσα από την επίσημη σελίδα της, η Konami ανακοίνωσε ότι το Pro Evolution Soccer 2019 θα περιλαμβάνει επτά νέα αυθεντικά πρωταθλήματα.

Η Konami απέκτησε την άδεια για τις αυθεντικές ομάδες και τους παίκτες επτά ακόμα πρωταθλημάτων. Μέσα σε αυτά συναντάμε τα πρωταθλήματα του Βελγίου, της Σκωτίας, της Δανίας, της Ελβετίας, της Πορτογαλίας και της Αργεντινής, ενώ θα περιλαμβάνεται αποκλειστικά και το πρωτάθλημα της Ρωσίας. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι στο PES 2019 θα δούμε αποκλειστικά το στάδιο Camp Nou της Barcelona καθώς και το Allianz Park της Palmeiras. Ανακοινώθηκε επίσης ότι μετά την κυκλοφορία του PES 2019, θα προστεθούν νέα στάδια και επιπλέον ομάδες.

[UPDATE 3: 12/6/18 - Τρέιλερ στην E3 2018] Κατά την διάρκεια της E3 2019 παρουσιάστηκε το νέο τρέιλερ του PES 2019 με τον Coutinho και άλλους επώνυμους αστέρες, όπως Messi, Salah κτλ.

 

Σε αυτό γνωστοποιήθηκε ότι η νέα έκδοση θα έχει 11 νέα skills όπως ποδιά πάνω από την μπάλα, διπλό πάτημα μπάλας, άγγιγμα μπάλας πάνω στο κοντρόλ, πάσα χωρίς να κοιτάτε, διακοπή πάσας με τάκλιν, μακρινά σουτ, ειδικότητα στα πέναλτι, στο κρέμασμα τερματοφύλακα κ.α.

Η νέα έκδοση θα έχει Master League, MyClub με Legends όπως Cruyff, Matthaus, Maldini, Gullit, Nedved, Roberto Carlos, Cafu, Vieira, Kahn, Maradona, Beckham και άλλους που θα ανακοινωθούν στην πορεία.

[UPDATE 4: 20/6/18 - Τρέιλερ με τον David Beckham] Η Konami λάνσαρε ένα νέο τρέιλερ για το PES 2019 στο οποίο πρωταγωνιστεί ο David Beckham.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 5: 4/7/18 - Μία μέρα με τον David Beckham] Η Konami κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το PES 2019 με πρωταγωνιστή και πάλι τον David Beckham.

Στο νέο βίντεο του επερχόμενου Pro Evolution Soccer οι developers περνούν “μία μέρα με τον David Beckham” τραβώντας τον πολλά βίντεο και φωτογραφίες για χάρη του παιχνιδιού. Αυτό συμβαίνει διότι ο πρώην άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης θα αποτελέσει το εξώφυλλο της Legend Edition του παιχνιδιού.

[UPDATE 6: 30/7/18 - Συμφωνία με την Celtic] Η Konami ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Celtic. Η Σκωτσέζικη ομάδα θα εμφανιστεί κανονικά στο παιχνίδι, με ονομασία, σωστή εμφάνιση και άλλες ακόμη πληροφορίες.

Το Pro Evolution Soccer 2019 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 30 Αυγούστου.

[UPDATE 7: 31/8/18 - Launch trailer] Το PES 2019 κυκλοφορεί από σήμερα για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε το launch trailer:

Δείτε το gameplay video μας για το PES 2019 και συζητήστε για το καινούριο ποδοσφαιράκι της Konami στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 10/07/2018 15:15
Χρόνο με τον χρόνο καθώς εξελίσσεται το Pes αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. :-)
Notification