• Ειδήσεις
  • Sports
  • Το Football Manager 2022 θα προσθέσει γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες

Το Football Manager 2022 θα προσθέσει γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες

Hot
Το Football Manager 2022 θα προσθέσει γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες

Το Football Manager 2022 θα προσθέσει γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες

Ξεκίνησε η ανάπτυξη της βάσης δεδομένων.

Η εταιρεία ανάπτυξης του Football Manager, Sports Interactive, ανακοίνωσε ότι στο Football Manager θα προστεθούν γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες. Ο πρόεδρος της Sports Interactive, Miles Jacobson, δήλωσε ότι το Football Manager 22 δεν θα έχει γυναικείες ομάδες, όμως θα προστεθούν κάποια στιγμή μετά το λανσάρισμά του. Σε ένα blog post, ο Jacobson δήλωσε ότι η προσθήκη των γυναικείων ποδοσφαιρικών ομάδων στο Football Manager θα κοστίζει εκατομμύρια λίρες, όσον αφορά το κόστος ανάπτυξης και θα προσφέρει στην εταιρεία “ελάχιστα” κέρδη. Ωστόσο, ο Jacobson υποστήριξε ότι “είναι το σωστό”.

Η Sports Interactive ξεκίνησε να αναπτύσσει μια βάση δεδομένων για τις γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες πριν λίγους μήνες και στόχος της είναι να ανταγωνιστεί με αυτή των ανδρικών ποδοσφαιρικών ομάδων. Η βάση δεδομένων των ανδρικών ποδοσφαιρικών ομάδων αναπτύχθηκε σε διάστημα σχεδόν τριών δεκαετιών. Το Football Manager χρησιμοποιεί περίπου 1200 ερευνητές παγκοσμίως, οι οποίοι κάθε εβδομάδα που περνάει παρακολουθούν αγώνες σε μια προσπάθεια να αποδοθούν τα στοιχεία των παικτών όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Η Sports Interactive θέλει να πετύχει και το ίδιο για τις γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Για να το πετύχει αυτό, η Βρετανική εταιρεία ανάπτυξης προσέλαβε την Tina Keech, προπονητή και πρώην επικεφαλή έρευνας και ανάλυσης στην Smartodds, ως επικεφαλή της έρευνας σχετικά με τις γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Η Keech δήλωσε τα εξής: “Σε μόλις λίγους μήνες, πιστεύω ότι τα πήγα καλά. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Προχωράμε απρόσκοπτα και με λίγη βοήθεια θα δημιουργήσουμε μια αρκετά καλή βάση δεδομένων. Παίζω και βλέπω ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή. Προπονώ ομάδες. Είμαι οπαδός. Έχω δύο κόρες που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Υπάρχει ωστόσο ένα γυάλινο ταβάνι, το οποίο δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Το να λαμβάνω μέρος στο σπάσιμο αυτού του ταβανιού είναι υπέροχο συναίσθημα και είμαι πολύ υπερήφανη. Έπρεπε να συμβεί νωρίτερα. Οι μεγάλες εταιρείες έπρεπε να το έχουν κάνει νωρίτερα. Ελπίζω τώρα να το πάρουν χαμπάρι και να ακολουθήσουν.”

Ακόμα, θα μπορείτε να προσλαμβάνετε προπονητές από τις γυναικείες ομάδες για να προπονούν ανδρικές ομάδες και το αντίστροφο. Η απόφαση αυτή της Sports Interactive δημιούργησε αντιδράσεις από τους fans του Football Manager και η Βρετανική εταιρεία ανάπτυξης απάντησε στα σχόλια. Η δήλωσε της Sports Interactive έχει ως εξής: “Για να είμαστε ξεκάθαροι: αν δεν σας αρέσουν οι αποφάσεις που παίρνουμε, απλά μην αγοράζετε το game. Αν πιστεύετε ότι η προσθήκη των γυναικείων ποδοσφαιρικών ομάδων θα αλλοιώσει την εμπειρία σας, τότε ελπίζω να βρείτε αλλού κάποια άλλη εμπειρία την οποία μπορείτε να απολαύσετε.”

Διαβάστε το review του Football Manager 2021 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification