Το FIFA 23 έσωσε τα οικονομικά της Electronic Arts

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το FIFA 23 έσωσε τα οικονομικά της Electronic Arts

Το FIFA 23 έσωσε τα οικονομικά της Electronic Arts

Ήταν και το τελευταίο της σειράς με το συγκεκριμένο όνομα.

Σε μία σεζόν που η Electronic Arts θα ήθελε να ξεχάσει, τα οικονομικά της για το τέταρτο τρίμηνο του 2022 (και τρίτο για το οικονομικό της έτος) έδειξαν ότι στηρίχθηκε για άλλη μια χρονιά στο FIFA 23. Αυτή τη φορά μάλιστα...σχεδόν εξ ολοκλήρου.

Από την μία δεν είχαμε κάποιο νέο Battlefield και από την άλλη το Need for Speed: Unbound δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Έτσι, το FIFA 23 σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος, τόσο σε πωλήσεις του αντιτύπου, όσο και στις μικροσυναλλαγές, καθώς αρκετοί παίκτες στο Ultimate Team ξοδεύουν πραγματικά χρήματα για να αγοράσουν καλούς παίκτες για την ομάδα τους. 

Τα έσοδα από τα live services αυξήθηκαν κατά 4% και πλέον οι online υπηρεσίες της EA έχουν 650 εκατομμύρια παίκτες. To The Sims έγινε δωρεάν και προσέγγισε 10 εκατομμύρια νέους παίκτες, ενώ το FIFA 23 έγινε ο Νο.1 τίτλος σε πωλήσεις στην ιστορία της σειράς. Στις ΗΠΑ πούλησε κατά 50% περισσότερο, με συνολική αύξηση 4%. Την πρώτη εβδομάδα με την δωρεάν διάθεσή του στο EA Play, το FIFA 23 είχε 10,3 εκατομμύρια παίκτες, έναντι 9,1 εκατομμυρίων στο FIFA 22.

Μένει να δούμε πλέον πως θα πουλήσει η επόμενη έκδοση, η οποία θα ονομαστεί EA Sports FC. Εκτός κι αν η EA...τα βρει με την FIFA.

Δείτε ένα σημαντικό single-player game της EA που φημολογείται ότι ακυρώθηκε και συζητήστε για την Αμερικάνικη εταιρεία στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification