• Ειδήσεις
  • Sports
  • Gianni Infantino: "Το FIFA 25 θα είναι το καλύτερο egame για κάθε κορίτσι ή αγόρι"

Gianni Infantino: "Το FIFA 25 θα είναι το καλύτερο egame για κάθε κορίτσι ή αγόρι"

NewHot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Gianni Infantino: "Το FIFA 25 θα είναι το καλύτερο egame για κάθε κορίτσι ή αγόρι"

Gianni Infantino: "Το FIFA 25 θα είναι το καλύτερο egame για κάθε κορίτσι ή αγόρι"

Όλο το Internet γελάει με τον νέο αυτό όρο-εφεύρεση!

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας FIFA, Gianni Infantino, έκανε νέες δηλώσεις για το...επόμενο FIFA που πλέον δεν θα κυκλοφορήσει από την EA Sports, αφού η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η FIFA δεν συμφώνησαν στα χρήματα.

Ο Infantino είπε ότι: "Το νέο παιχνίδι της FIFA - τα FIFA 25, 26, 27 και ούτω καθεξής - θα είναι πάντα το καλύτερο παιχνίδι για κάθε κορίτσι ή αγόρι, θα έχουμε νέα για αυτό πολύ σύντομα". Πραγματικά η δήλωση αυτή είναι για γέλια. Τι σημαίνει "egame"; Εδώ είναι εμφανές ότι ο άνθρωπος είναι ο απόλυτος μυρωδιάς στο χώρο των games και ότι θα γελάσουν και τα τσιμέντα του Μαρακανά από αυτό που θα δούμε! Αυτό άλλωστε μας το απέδειξε η Ομοσπονδία με το γελοίο παιχνίδι για το Μουντιάλ του Κατάρ που δεν έπαιξε κανείς!

Το απόσπασμα προέρχεται από τον δημοσιογράφο των Times Martyn Ziegler, ο οποίος με το που έκανε την δήλωση στο Twitter, ξαφνικά γέμισε ο κόσμος memes με το αστείο που ακούσαμε από τον Infantino!

Η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία FIFA ζήτησε 1 δισεκατομμύριο δολάρια...ντούκου για 4 χρόνια συμβόλαιο, ενώ πριν η EA Sports πλήρωνε 150 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο. Διατηρώντας το τίμημα των δισεκατομμυρίων δολαρίων, η EA εγκατέλειψε την επωνυμία της FIFA και ανακοίνωσε το EA Sports FC, υπογράφοντας ατομικές συμφωνίες άδειας με μικρότερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου όπως η Premier League του Ηνωμένου Βασιλείου, η La Liga της Ισπανίας, η Bundesliga της Γερμανίας, η Series A της Ιταλίας και το MLS.

Το EA Sports FC θα είναι το νέο όνομα αντί του...FIFA 24.

Διαβάστε γιατί η Ομοσπονδία FIFA είναι ο καραγκιόζης του gaming industry και συζητήστε για τα games της Ομοσπονδίας FIFA στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification