Το Football Manager 2025 θα έχει τα πλήρη δικαιώματα της Premier League

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Football Manager 2025 θα έχει τα πλήρη δικαιώματα της Premier League

Το Football Manager 2025 θα έχει τα πλήρη δικαιώματα της Premier League

Λογότυπα, εμφανίσεις και φωτογραφίες παικτών.

Η Sports Interactive και η Sega απέκτησαν τα δικαιώματα της Premier League για το Football Manager 2025, καθώς υπέγραψαν συμφωνία τεσσάρων ετών με την Αγγλική ομοσπονδία.

Πλέον οι 20 ομάδες της Premier League θα έχουν τα πλήρη δικαιώματα και συγκεκριμένα τα λογότυπά τους, της εμφανίσεις τους και τις φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών τους. Η συνεργασία θα ξεκινήσει από φέτος το φθινόπωρο με το FM 2025. Ο επικεφαλής της Sports Interactive, Miles Jacobson, δήλωσε: «Από την ίδρυση του Football Manager, πάντα θέλαμε να συνεργαστούμε με την Premier League και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα ότι επιτέλους η συνεργασία ξεκίνησε. Η συνεργασία δεν αφορά μόνο τα τεράστια οφέλη εντός του παιχνιδιού που θα προσφέρει στους fans μας, αλλά και τις ευκαιρίες που μας παρέχει να βοηθήσουμε με τα απίστευτα πράγματα που κάνουν η Premier League και οι σύλλογοι της εκτός γηπέδου. Αυτό περιλαμβάνει κοινότητα και φιλανθρωπική εργασία, δύο πράγματα για τα οποία μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, καθώς και η ικανότητα να συνεργάζονται με μερικούς από τους υπάρχοντες συνεργάτες τους. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στην Premier League και στους άλλους συνεργάτες της στον χώρο μας που μας επέτρεψαν να είμαστε επίσημα αδειοδοτημένο προϊόν του πιο επιτυχημένου εμπορικά πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στον κόσμο».

Ο εμπορικός διευθυντής της Premier League, Will Brass, πρόσθεσε: "Το Football Manager είναι ένα μεγάλο μέρος του αθλητικού τοπίου εδώ και δεκαετίες και το αγαπούν και το απολαμβάνουν εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Premier League θα είναι πλέον ακόμη πιο εμφανής στο παιχνίδι, βοηθώντας στην παροχή μιας βαθύτερης, πιο αυθεντικής εμπειρίας για οποιονδήποτε αναλαμβάνει την πρόκληση της διαχείρισης ενός συλλόγου της Premier League."

Δείτε το απίστευτο bug με το οποίο κάποιοι gamers αγόραζαν ποδοσφαιριστές για το 1% της αξίας τους.

Διαβάστε το review του FM 2024 και συζητήστε για το FM 2025 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification