Στο Game Dev Tycoon γίνεστε developer που πολεμάει την πειρατεία

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Στο Game Dev Tycoon γίνεστε developer που πολεμάει την πειρατεία

Στο Game Dev Tycoon γίνεστε developer που πολεμάει την πειρατεία

Μέσω νέου δυσκολότερου mode.

 

Το Game Dev Tycoon θεωρείται ένας από τους καλύτερους simulators δημιουργίας video games, στον οποίο ελέγχετε μια εταιρεία ανάπτυξης που γιγαντώνεται.

Με το νέο update η εταιρεία ανάπτυξης Greenheart Games πρόσθεσε το "Pirate Mode", που ανεβάζει την δυσκολία του παιχνιδιού, καθώς σε αυτή την περίπτωση τα games που φτιάχνετε θα πέφτουν θύματα πειρατείας και θα έχουν μειωμένες πωλήσεις.

Στο Pirate Mode του Game Dev Tycoon θα μπορείτε ωστόσο να δημιουργήσετε DRM (Digital Rights Management) copy protection στα games σας, ώστε να καταπολεμήσετε την πειρατεία. Ταυτόχρονα βέβαια ενδέχεται να απογοητεύσετε κάποιους fans σας. Συν τις άλλοις, προστέθηκε στο παιχνίδι το Nintendo Switch (με την ονομασία Ninvento Swap) το οποίο έχει cartridges με...πικρή γεύση!

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι οι ιδιοι οι developers είχαν κυκλοφορήσει μια προβληματική έκδοση του Game Dev Tycoon στα γνωστά torrent sites και όσοι την κατέβασαν είδαν την εταιρεία τους σε ένα σημείο του παιχνιδιού να χρεωκοπεί λόγω πειρατείας. Όσοι έκαναν παράπονα στο Steam, στο Reddit και απευθείας στην εταιρεία ενημερώθηκαν ότι...είχαν κατεβάσει την πειρατική έκδοση του παιχνιδιού! Με αυτό τον τρόπο οι developers τους έκαναν expose, αφού στην ουσία ήταν σαν να παίζουν ένα demo του Game Dev Tycoon.

Διαβάστε το review του Game Dev Tycoon αλλά και του ακόμα καλύτερου Game Dev Story.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification