10 χρόνια League of Legends

Hot
10 χρόνια League of Legends

10 χρόνια League of Legends

Δείτε όλα τα League of Legends spin-offs που παρουσίασε η Riot Games.

[Αρχική Δημοσίευση: 11/10/19] Το League of Legends έκλεισε μία δεκαετία. Για να το γιορτάσει, η Riot Games φιλοξενεί μια σειρά ειδικών εκδηλώσεων την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στην Αμερική, όπως και σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
In-game celebrations Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 20:00
Live matches Youtube-Twitch Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 00:30
10th anniversary pre-show Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 03:30
Main event Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 04:00

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 00:30 η Riot Games θα φιλοξενήσει τα League of Legends και Teamfight Tactics livestreams σε YouTube και Twitch. Το pre-show της 10ης επετείου ξεκινά στις 3:30 π.μ. και η κύρια εκδήλωση ξεκινά 30 λεπτά αργότερα στις 4:00 π.μ. (16 Οκτωβρίου) με ένα ειδικό επεισόδιο Riot Pls. Η Riot Games θα σας δώσει μια πρώτη γεύση από το pre-season update και μαζί με τo επικείμενο Teamfight Tactics θα έχουμε δύο ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.

[UPDATE: 16/10/19 - Όλες οι ανακοινώσεις] H Riot ανακοίνωσε μια πληθώρα από νέα games και σίγουρα ευχαρίστησε πολλούς fans με αυτήν της την κίνηση. Δείτε αναλυτικά όλο το livestream της Riot στο παρακάτω βίντεο.

Κυκλοφόρησε επίσης βίντεο για τα 10 χρόνια League of Legends, απολαύστε τo:

Τέλος, όσον αφορά το League of Legends, η Riot θα μας παρουσιάσει την γυναίκα του Lucian, Senna, η οποία είναι και ο νεος ήρωας του Summoner's Rift:

Τα γραφεία της Riot Games σε όλο τον κόσμο ετοιμάζουν τις δικές τους συναντήσεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε από τα social media.

 

Περισσότερα για το League of Legends FPS θα μάθουμε το 2020. Προς το παρόν συζητήστε για το League of Legends Shooter στο παρακάτω forum topic.

Η Riot Games ετοιμάζει επίσης το League of Legends για κονσόλες και κινητά, καθώς επίσης και το Card game Legends of Runeterra, για το οποίο ανακοινώθηκαν και επίσημα πολλές λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη για το League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch, το League of Legends Fighting game, το LoL RPG στο στυλ Diablo και την animated σειρά Arcade.

 

Διαβάστε περισσότερα για το League of Legends και ελάτε να συζητήσουμε στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification