Galactic Civilizations 4

Galactic Civilizations 4

Galactic Civilizations 4

Θα έχει 16 εξωγήινους πολιτισμούς.

Η εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Galactic Civilizations, Stardock, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου 4X διαστημικού Strategy Galactic Civilizations 4. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ανακοίνωσής του:

Θα ξεκινάτε από τον πλανήτη σας και θα πρέπει να κάνετε έρευνα για νέες τεχνολογίες, να εξερευνήσετε τον γαλαξία και να κατακτήσετε νέους κόσμους, ενώ παράλληλα θα πρέπει να φροντίζετε για την ευημερία των κατοίκων σας. Ακόμα, θα μπορείτε να κάνετε trade, διπλωματία και πολέμους με άλλους εξωγήινους πολιτισμούς.

Η επίσημη περιγραφή του Galactic Civilizations 4 έχει ως εξής: “Ως ο πανίσχυρος αρχηγός ενός διαστημικού πολιτισμού, θα πρέπει να εξερευνήσετε το απέραντο διάστημα και να ανακαλύψετε νέες κατοικήσιμες περιοχές. Υπάρχουν χιλιάδες κόσμοι για να κατακτήσετε, καθώς και θα συναντήσετε αρκετούς εξωγήινους πολιτισμούς, τόσο νέους όσο και παλιούς .” Μέχρι στιγμής οι εξωγήινοι πολιτισμοί που υπάρχουν θα είναι 16 συν όσους πολιτισμούς που θα δημιουργήσετε. Υπάρχουν star sectors, υπουργοί, κεντρικός έλεγχος και ένα μεγάλο tech tree. Κάθε πολιτισμός θα έχει χιλιάδες χαρακτήρες και καθένας από αυτούς θα έχει τους δικούς του στόχους.

Το Galactic Civilizations 4 θα κυκλοφορήσει για PC το 2022.

Διαβάστε το review του Galactic Civilizations 3 και συζητήστε για το Galactic Civilizations 4 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification