Cities: Skylines 2

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Cities: Skylines 2

Cities: Skylines 2

Νέο τρέιλερ που δείχνει τα customizations. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/3/23] Η Paradox ανακοίνωσε το Cities: Skylines 2 μαζί με ένα launch trailer.

Εταιρεία ανάπτυξης θα είναι η Colossal Order, η οποία υποσχέθηκε επαναστατικές αλλαγές. Θα μπορείτε να χτίσετε ότι πόλη φαντάζεστε και να αναπτυχθείτε από ένα χωριό σε μια τεράστια μητρόπολη. Η Paradox υπόσχεται ότι το παιχνίδι θα είναι το πιο open-ended City Building Sandbox game που υπάρχει και ότι θα μπορούμε να χτίσουμε και να διατηρήσουμε πόλεις που θα ζωντανεύουν όσο ποτέ άλλοτε.

Δείτε το launch trailer:

Πάντως το τρέιλερ δείχνει εντυπωσιακά γραφικά και μεγάλη λεπτομέρεια στα καιρικά φαινόμενα.

[UPDATE: 12/6/23 - Pre-order trailer] Ένα νέο τρέιλερ παρουσιάστηκε στο Xbox Games Showcase 2023 και παρουσιάζει τα customizations.

Αυτή τη φορά θα δημιουργείτε πόλεις σε μεγαλύτερες εκτάσεις. Η πρώτη έκδοση είχε 9 tiles, δηλαδή 36 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Η νέα έκδοση θα έχει 441 tiles που αντιστοιχούν σε 159 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Δεν θα υπάρχει όριο στους πολίτες (η 1η έκδοση είχε όριο 65.000 πολίτες), ο καιρός θα επηρεάζει πολύ κάθε πόλη που χτίζετε και βέβαια θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές χτισίματος, περισσότερα customization και περισσότερες δυνατότητες στο να φτιάξετε mods.

Το Cities: Skylines 2 θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Διαβάστε το review του Cities: Skylines και συζητήστε για το Cities: Skylines 2 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification