PlayStation VR Aim Controller & Farpoint review

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
PlayStation VR Aim Controller & Farpoint review

PlayStation VR Aim Controller & Farpoint review

Σας παρουσιάζουμε το bundle!

Το PlayStation VR aim controller αποτελεί το νέο χειριστήριο της Sony το οποίο είναι συμβατό με το PS VR. Για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είστε κάτοχοι του PS VR και να έχετε όλο το πακέτο όπως και την PS camera. Το συγκεκριμένο χειριστήριο είναι προσομοίωση όπλου και πωλείται είτε ξεχωριστά, είτε σε bundle με το Farpoint. Ο συγκεκριμένος τίτλος είναι VR FPS το οποίο λειτουργεί με το νέο aim controller αλλά και με κανονικό DualShock 4 χειριστήριο.

Για αρχή να πούμε πως κατασκευαστικά το aim controller είναι αρκετά ελαφρύ αλλά το πλαστικό δεν θα το λέγαμε σε καμία περίπτωση χαμηλής ποιότητας. Το γεγονός πως είναι σε άσπρο χρώμα θα το χαρακτηρίζαμε αδιάφορο και θα θέλαμε να υπάρχει επιλογή χρωμάτων. Πάνω στο χειριστήριο βρίσκουμε όλα τα κουμπιά που έχει κανονικά το DualShock 4, το Dpad, τα face buttons Δ,Χ,Ο και τετράφωνο, R1 και στις δύο πλευρές ανάλογα με το αν είστε δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας, το PS Button με το οποίο ενεργοποιείτε το χειριστήριο, το touchbar button, L1 και L2, analog sticks και φυσικά την σκανδάλη με την οποία και πυροβολείτε. Επίσης δεν θα μπορούσε να λείπουν τα κουμπιά share και options.

Η ανταπόκριση είναι αρκετά καλή και εφόσον κάνετε setup την κάμερα με το ύψος σας, μπορείτε να δείτε πως το χειριστήριο λειτουργεί άψογα. Δεν παρατηρήσαμε καθόλου lag και μπορούμε να κάνουμε κινήσεις ελεύθερα...χωρίς να χτυπήσουμε κανέναν γύρω μας φυσικά. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως το aim controller δεν αποτελεί μόνο μία θήκη για να βάλετε το move χειριστήριό σας όπως συνέβαινε με το PS Sharpshooter για το PS3. Εδώ αγοράζοντας το aim controller είστε έτοιμοι για μάχη, κάτι που βολεύει και μειώνει τα χρήματα που θα ξοδεύατε στην αντίθετη περίπτωση. Πέρα από το Farpoint, το Aim controller υποστηρίζει μια σειρά από games, όπως τα Dick Wilde, The Brookhaven Experiment, Arizona Sunshine και ROM: Extraction.

Η τιμή του Farpoint ανέρχεται στα 59 ευρώ ενώ όλο το bundle θα το βρείτε στα ελληνικά καταστήματα στα 89 ευρώ.

Θετικά:
- Σωστός VR χειρισμός
- Ελαφριά κατασκευή
- Καλή ανταπόκριση των κουμπιών

Αρνητικά:
- Υποστηρίζει μόνο έναν τίτλο μέχρι στιγμής
- Υψηλή τιμή για κάποιον που δεν έχει το PS VR

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα γνωστές πληροφορίες για το Farpoint και συζητήστε μαζί μας στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 Lordwinter (Level 28) 17/05/2017 20:12
To βίντεο είναι πραγματικά όλα τα λεφτά, γέλασα με την ψυχή μου με τις αντιδράσεις της Χριστιάνας όταν πεταγόντουσαν οι αράχνες πάνω της. Τολμώ να πω επίσης ότι το παιχνίδι με έχει τραβήξει, αλλά το όλο κόστος απόκτησης ενός PS VR και του Aim Controller με αποθαρρύνει.
#2 IamTheOne (Level 15) 18/05/2017 00:14
Προσωπικά δεν έχω πάρει Playstation VR άρα δεν σκοπεύω να πάρω και το Aim controller (αυτονόητο). Η τιμή του είναι συμπαθητική.Φθη νή κατασκευή.Αλλα αφου δεν εχω VR παλι καλα που μας το παρουσιαζετε να παρουμε μια εικονα του τι παιζει.

Πολύ φάση η παρουσιαση σου Χριστιανα.Με αυτό το μαλλί θυμίζεις λίγο χαρακτήρα Mass Effect.. 8) Τα γραφικά του Farpoint πάντως είναι μαύρο χάλι.
#3 ashbringer (Level 25) 18/05/2017 10:26
Μπράβο στην Χριστιάνα για το βίντεο.Πολύ αναλυτικό βίντεο με πολύ γέλιο.
#4 Efane (Level 24) 18/05/2017 21:55
Πολυ ωραίο βίντεο με εξαιρετική παρουσίαση ;-)
#5 MASTERSOT (Level 8) 19/05/2017 16:44
ωραιο φαινεται, κριμα που δεν εχω VR ωστε να το παρω και αυτο :-?
Notification