Forza Motorsport 7 preview

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Forza Motorsport 7 preview

Forza Motorsport 7 preview

Η επιστροφή του βασιλιά των Racing games.

Η σειρά Forza απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες fans ανά τον κόσμο. Πρόκειται για μια σειρά ορόσημο που έγινε γνωστή χάρις στο simulation στοιχείο της και έχει αγαπηθεί ακόμα περισσότερο για τις διαρκείς βελτιώσεις. Ένα από τα προτερήματα της σειράς για παράδειγμα είναι η οπτική ανωτερότητά της σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το Forza Motorsport 7 σε Xbox One X στα πλαίσια της Gamescom 2017.

700 αυτοκίνητα
Για αρχή αξίζει να αναφερθεί πως το Forza Motorsport 7 περιλαμβάνει περισσότερα από 700 αυτοκίνητα, έτσι για εσάς που δεν έχετε αμάξια να παίξετε. Εμείς δοκιμάσαμε να οδηγήσουμε σε διάφορες πίστες και παρατηρήσαμε μερικά πράγματα τα οποία αξίζουν να σημειωθούν. Για αρχή ο ουρανός αλλάζει χρώματα ανάλογα με την ώρα της ημέρας, κάτι αρκετά εντυπωσιακό εάν παρατηρείτε αυτά τα δυναμικά στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για τα καιρικά φαινόμενα τα οποία διαφέρουν και προκαλούν με την σειρά τους αλλαγές. Για παράδειγμα, έπειτα από βροχή ήρθε ο ήλιος ο οποίος έριξε φως πάνω σε όλες τις μικρές λίμνες νερού που δημιουργήθηκαν.

forza motorsport 7 preview 1

Φαίνεται πως το Forza 7 έχει βελτιώσει ακόμα περισσότερο τον οπτικό του τομέα από όσο περιμέναμε και θα λέγαμε...περισσότερο από όσο χρειάζεται. Για να έχετε την βέλτιστη εμπειρία, αρκεί να αποκτήσετε το Xbox One X και να διαθέτετε τηλεόραση 4Κ HDR Ready. Έτσι, θα μπορέσετε να έχετε 4K native resolution σε 60fps. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο ωραίο και ομαλό είναι το τελικό αποτέλεσμα αυτής της “συνταγής”. Φυσικά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε τόσα χρήματα αφού και εμείς που παίξαμε σε απλή 4K οθόνη, είχαμε μια χαρά εμπειρία.

30 πίστες
Η διαθέσιμη πίστα στην Gamescom για το Forza 7 ήταν στο Dubai. Παίξαμε και παρατηρήσαμε μεγάλη λεπτομέρεια στο περιβάλλον. Οι δυναμικές αλλαγές του καιρού και της τοποθεσίας του ηλίου, τα φωτορεαλιστικά αυτοκίνητα και ο φωτισμός συνέβαλαν σε αυτή την νέα εμπειρία. Υπάρχει μια πληθώρα από κάμερες για να αλλάξετε και να διαλέξετε την δική σας, με εμάς να έχουμε βρει την πιο μακρινή ως την αγαπημένη και ασφαλή επιλογή μας.

Φυσικά μόνο τα γραφικά δεν φτάνουν, χρειάζονται και κάποια mechanics. Δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα από το τελευταίο Forza, ο νέος τίτλος είναι αυτός που έχουμε γνωρίσει τόσα χρόνια από άποψη χειρισμού. Παρατηρήσαμε ότι η A.I κυμαίνεται σε πιο ανταγωνιστικά επίπεδα, με πολλούς άλλους οδηγούς να βρίσκουν “ανοίγματα” να μας περάσουν. Μια ανανέωση σε αυτόν τον τομέα χρειαζόταν αν και δεν ήταν απολύτως απαραίτητη. Λόγω simulation, τα Forza games πάντοτε μας φαινόντουσαν δύσκολα αλλά έπειτα από κάποιες ημέρες αυτή η κατάσταση αρχίζει να αλλάζει.

forza motorsport 7 preview 2

Forza για το τέλος
Εντός του 2017 έχουμε την κυκλοφορία του Forza Motorsport 7 αλλά αντιμετωπίζει ως μεγάλο ανταγωνιστή και το Project Cars 2 το οποίο κυκλοφορεί την ίδια εποχή. Φυσικά η σειρά Forza απαριθμεί περισσότερα χρόνια ύπαρξης και τίτλους αλλά αυτό δεν της δίνει από μόνο του προβάδισμα έναντι των πωλήσεων και της προτίμησης του κόσμου. Παίξαμε ελάχιστα το νέο Forza Motorsport 7 και μείναμε ευχαριστημένοι. Μένει να δούμε όμως πέρα από τις 30 πίστες και τα 700+ αμάξια, τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει ο νέος τίτλος. Ας ελπίσουμε πως οι developers συγκέντρωσαν την δουλειά τους τόσο στην ποιότητα όσο και στην ποσότητα του υλικού.

 

Το Forza Motorsport 7 θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox One στις 3 Οκτωβρίου και στις 7 Νοεμβρίου για το Xbox One X.

Διαβάστε το review του Forza Motorsport 6. Συζητήστε για το Forza Motorsport 7 σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 JaGuAr (Level 30) 15/09/2017 12:53
Φαίνεται αρκετά βελτιωμένο και εντυπωσιακό οπτικά!
#2 Efane (Level 24) 15/09/2017 14:09
Πάμε ρε Forza, σταθερή αξία η σειρά motorsport.
Notification