Sniper Elite III

Hot
O Karl Fairburne αντιμέτωπος και πάλι με τους Ναζί.

O Karl Fairburne αντιμέτωπος και πάλι με τους Ναζί.

O Karl Fairburne αντιμέτωπος και πάλι με τους Ναζί.

Είναι γεγονός ότι τα sniper rifles ανέκαθεν γοήτευαν τους φίλους των Shooters γενικότερα, παρόλα αυτά χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να δούμε μία δημιουργία με πρωταγωνιστή έναν sniper. To 2005 η Rebellion μας παρουσίασε το Sniper Elite, μία ιδιαίτερα πρωτοπόρα πρόταση για τα τότε δεδομένα στον χώρο των Third-Person Shooters. To τελευταίο έτυχε θετικής αποδοχής από το κοινό και τους reviewers δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την απαραίτητη ώθηση στην Rebellion να αναπτύξει ένα sequel, το Sniper Elite V2 και τα δύο spin-offs του, τα Sniper Elite: Nazi Zombie Army. Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα τα δύο spin-offs σημείωσαν μεγαλύτερη επιτυχία από το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς, αφού όπως είναι γνωστό τα zombie games έχουν μια περίεργη επιρροή στους παίκτες και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Δύο χρόνια μετά το Sniper Elite V2 η βρετανική εταιρεία θέτει ως στόχο να επαναπροσδιορίσει ως έναν βαθμό το ύφος της σειράς κυκλοφορώντας το Sniper Elite III. Η επίτευξη αυτού του στόχου όμως είναι δύσκολη, καθώς αναμφισβήτητα τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει έντονος κορεσμός στο συγκεκριμένο genre. Θα καταφέρει άραγε η Rebellion να μας προσφέρει ένα βελτιωμένο sequel που θα αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον μας για την σειρά Sniper Elite III;

Η Αλεπού της Ερήμου
Μετά το βομβαρδισμένο Βερολίνο η Rebellion επιλέγει αυτή την φορά να μας μεταφέρει σε ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό και συγκεκριμένα στο βόρειο Αφρικανικό Μέτωπο. Με βάση τα δεδομένα αυτά το Sniper Elite III μπορεί να χαρακτηριστεί ως άτυπο prequel, καθώς λαμβάνει χώρα τρία χρόνια πριν από τους προκατόχους του. Οι όποιες ελπίδες είχαμε πάντως για να μάθουμε περισσότερα για τον Karl Fairburne (τον πρωταγωνιστή της σειράς) και να ταυτιστούμε μαζί του πέφτουν γρήγορα στο κενό, αφού για μία ακόμη φορά η προσωπικότητά του αποδίδεται ελλιπέστατα από την Rebellion.

Από χρονολογικής πλευράς βρισκόμαστε πλέον στο 1942 και οι σημαντικές νίκες του στρατηγού Erwin Rommel και των στρατευμάτων του (Afrika Korps) ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον οι συμμαχικές δυνάμεις έχουν το πάνω χέρι και είναι έτοιμες να δώσουν ένα τέλος στην πολιορκία του Tobruk. Η σημαντική αυτή μάχη που διήρκεσε για 240 ημέρες αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη σας αποστολή, καθώς καλείστε να εξουδετερώσετε το πυροβολικό των Nazi. To Sniper Elite III, χωρίς πολλές φανφάρες σας ρίχνει αμέσως στο πεδίο της μάχης, από το πρώτο κιόλας λεπτό θα μάθετε τα βασικά του "επαγγέλματος" εξολοθρεύοντας από μακρινή απόσταση του παρατηρητές των Ναζί.


Το σενάριο ξετυλίγετε σταδιακά μέσα από διάφορες μάχες που έλαβαν χώρα στα εδάφη της Αφρικής και απώτερος στόχος σας, όπως θα μάθετε στην πορεία είναι να αποτρέψετε τις δυνάμεις του Τρίτου Ράιχ από το να χρησιμοποιήσουν ένα πανίσχυρο μυστικό όπλο. Το τι ακριβώς όπλο είναι αυτό φυσικά θα σας αφήσουμε να το ανακαλύψετε μόνοι σας. Διαβάζοντας τα παραπάνω εύλογα κάποιος θα υποθέσει ότι όλα αυτά πάνω κάτω τα έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Πράγματι από πλευράς πρωτοτυπίας το Sniper Elite III υστερεί σημαντικά, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Το κυριότερο είναι ότι έχουμε να κάνουμε με έναν generic πρωταγωνιστή, χωρίς ανθρώπινη πλευρά που το μόνο που κάνει είναι να σκοτώνει.

Βλέπω τα σωθικά σου
Για όσους από εσάς δεν έχουν ασχοληθεί με τα Sniper Elite να τονίσουμε ότι σήμα κατατεθέν τους είναι η "Χ-Ray Kill Cam". Μετά από κάθε επιτυχημένη βολή με το sniper rifle σας θα παρακολουθήσετε ένα bullet time event, στο οποίο βλέπετε την σφαίρα να ταξιδεύει αργά και βασανιστικά προς τον στόχο σας. Στην πορεία η σφαίρα διαπερνά με έναν σχεδόν...πορνογραφικό τρόπο τα κόκαλα και τα ζωτικά όργανα του αντιπάλου σας.

Οι στιγμές αυτές αποτελούν δίχως αμφιβολία το highlight της δημιουργίας χωρίς σε καμία περίπτωση να καταντούν βαρετές ή επαναλαμβανόμενες. Αντίθετα λειτουργούν όπως τα Executions του Ryse: Son of Rome προσφέροντας γερές δόσεις πόρωσης και αγνής διασκέδασης. Σύντομα μάλιστα θα αντιληφθείτε ότι ανεπαίσθητα θα αρχίσετε να θέτετε διάφορους στόχους ανάλογα πάντα με τις ικανότητες σας. Για παράδειγμα ενδέχεται να αναρωτηθείτε: "Θα καταφέρω να πετύχω στους όρχεις ή στο μάτι τον φρουρό που βρίσκεται 250 μέτρα μακριά μου;"

Αυτά τα "ηθικά" διλήμματα θα σας ωθήσουν να τελειοποιήσετε το σημάδι σας και να κυνηγήσετε ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ. Εδώ να προσθέσουμε ότι ανάλογα με τις επιδόσεις σας ανταμείβεστε με exp, ανεβαίνετε level και αποκτάτε πρόσβαση σε νέο εξοπλισμό, τόσο για το single-player, όσο και το multiplayer. To leveling system πάντως είναι καθαρά υποτυπώδες και λειτουργεί όπως στα multiplayer modes όλων των FPS της αφοράς. Κοινώς δεν έχουμε κάποιο skill tree, απλά σας δίνεται η δυνατότητα να καθορίσετε και να παραμετροποιήσετε ως έναν βαθμό (επιλέγοντας διάφορα σκόπευτρα πχ. για το sniper rifle σας) το loadout σας.

Μία σφαίρα μπορεί να αλλάξει την ροή της ιστορίας!

Observe, Plan, Execute, Adapt
Αφήνοντας στην άκρη την εντυπωσιακή "X-Ray Kill Cam", ας δούμε πιο αναλυτικά τους υπόλοιπους τομείς του gameplay. Καταρχήν στον πυρήνα του, το Sniper Elite III είναι ένα παραδοσιακό Third-Person Shooter. Σε γενικές γραμμές το gunplay είναι στιβαρό, καθώς κάθε όπλο έχει σωστή ανάδραση. Μάλιστα όταν στοχεύετε με το sniper rifle σας θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και διάφορες άλλες παραμέτρους που ενδέχεται να επηρεάσουν την βολή σας, όπως για παράδειγμα την απόσταση του στόχου σας.

Αυτό που κάνει το Sniper Elite III να ξεχωρίζει από αντίστοιχα Third-Person Shooters είναι ότι θα πρέπει να προγραμματίσετε την κάθε κίνησή σας δημιουργώντας ένα τακτικό πλάνο για το πως θα εξολοθρεύσετε τους εχθρούς σας. Η όλη εμπειρία δεν διαφέρει σημαντικά από το πρόσφατο Metal Gear Solid: Ground Zeroes, αν και εδώ το stealth στοιχείο είναι σαφώς μειωμένο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εφαρμόσετε all guns blazing τακτικές και να χωθείτε με απροσεξία στην μάχη. Άλλωστε αρκούν μερικές μόνο σφαίρες για να σωριασθείτε στο πάτωμα. Εδώ να προσθέσουμε ότι στην περίπτωση που πληγωθείτε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιδέσμους ή medikits για να επουλώσετε τις πληγές σας. Τα θεραπευτικά αυτά αντικείμενα μάλιστα είναι αρκετά δυσεύρετα στις τελευταίες πίστες.

Ένας επίσης βασικός μηχανισμός είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διάφορους περιβαλλοντικούς ήχους για να καλύψετε τον θόρυβο που κάνει το όπλο ώστε να μην αποκαλύψετε την θέση σας. Για παράδειγμα, έχετε την δυνατότητα να σαμποτάρετε γεννήτριες ώστε να προκαλούν έντονο θόρυβο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Στην περίπτωση που οι πυροβολισμοί σας ακουστούν οι φρουροί θα μπουν σε alert status και θα αρχίσουν να ψάχνουν για ύποπτες κινήσεις. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να μετακινηθείτε σε μία διαφορετική τοποθεσία (relocate).

H A.I. πάντως αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα και μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί αλλοπρόσαλλη. Για παράδειγμα αφού σκοτώσετε έναν φρουρό και κάνετε relocate πριν σας αντιληφθούν θα δείτε ότι οι εχθροί μετά από κάποιο διάστημα θα συνεχίσουν αμέριμνοι την περιπολία σας. Ο βαθμός πρόκλησης πάντως παραμένει αρκετά ικανοποιητικός, χωρίς σε κανένα σημείο να γίνεται απαγορευτικός για τον μέσο παίκτη. Εάν βέβαια αναζητάτε μεγαλύτερη πρόκληση υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε το σαδιστικό Authentic mode, όπου ισχύουν πιο ρεαλιστικά bullet ballistics, ενώ δεν έχετε την δυνατότητα να κάνετε save την πρόοδό σας.

Ποικιλία στην προσέγγιση των αποστολών
Σε αντίθεση με το Sniper Elite V2, το οποίο είχε μία αδιαμφισβήτητα γραμμική ροή, εδώ συναντάμε ένα open ended περιβάλλον. Οι περισσότερες αποστολές λαμβάνουν χώρα σε έναν τεράστιο χάρτη και κατ' επέκταση μπορείτε να προσεγγίσετε τα διάφορα objectives με ποικίλους τρόπους. Το στοιχείο αυτό θα λέγαμε ότι αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στο ύφος της σειράς, καθώς επιδρά σημαντικά στον τομέα του replayability και συμβάλλει θετικά στην συνολική αντοχή του τίτλου στον χρόνο.

Με βάση τα παραπάνω για να ολοκληρώσετε τις οχτώ βασικές αποστολές θα χρειασθείτε τουλάχιστον 7-8 ώρες. Να σημειωθεί πάντως ότι υπάρχουν αρκετά προαιρετικά objectives, όπως να δολοφονήσετε αξιωματικούς από συγκεκριμένα σημεία του χάρτη ή να ανατινάξετε αυτοκινητοπομπές. Εάν συνυπολογίσουμε και τον χρόνο που θα πρέπει να δαπανήσετε για την συλλογή των collectables, το single-player campaign του Sniper Elite III θα σας κρατήσει απασχολημένους για τουλάχιστον 15-20 ώρες.

Πληθώρα από modes
Πέρα από το single-player campaign, η δημιουργία της Rebellion περιλαμβάνει αρκετά ακόμη modes. Καταρχήν, το βασικό campaign υποστηρίζει co-op μέσω του Xbox Live οπότε μπορείτε να το απολαύσετε παρέα με τους φίλους σας. Επιπλέον, έχουμε δύο ακόμα co-op modes, το Survival (μπορεί να παιχτεί και solo αν επιθυμείτε) και το Overwatch. Στα συγκεκριμένα θα πρέπει να συνεργαστείτε με τον συμπαίχτη σας για να εξολοθρεύσετε συνεχόμενα κύματα εχθρών. Το Overwatch αποτελεί μία άκρως ενδιαφέρουσα παραλλαγή του Survival όπου ο ένας παίκτης αναλαμβάνει να εντοπίσει και να κάνει tag του εχθρούς με τα κιάλια του και ο δεύτερος να τους ξεπαστρέψει με το sniper rifle.

Τα ανταγωνιστικά modes με την σειρά τους είναι πέντε και πέρα από τα τυπικά Deathmatch και Team Deathmatch, συναντάμε τα Distance King, Team Distance King και No-Cross. Στο Distance King νικητής είναι ο παίκτης που θα καταφέρει να χτυπήσει με το τουφέκι του από την μεγαλύτερη δυνατή απόσταση, ενώ στο Team Distance King αθροίζονται οι επιδόσεις όλων των παικτών της ομάδας. Το No-Cross είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον mode, καθώς ταιριάζει γάντι στο ύφος του Sniper Elite III. Σε αυτό οι δύο ομάδες χωρίζονται από ένα μεγάλο ποτάμι που εμποδίζει τις close quarter αναμετρήσεις, κοινώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά το sniper rifle σας για να καταφέρετε να θριαμβεύσετε.


Ελάχιστες βελτιώσεις
Στο τεχνικό κομμάτι το Sniper Elite III δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τον προκάτοχό του. Για μία ακόμη φορά χρησιμοποιείται η Asura engine της Rebellion, η οποία κρίνεται επιεικώς ξεπερασμένη. Οι μόνες βελτιώσεις που συναντήσαμε εντοπίζονται στην X-Ray Kill Cam, η οποία πλέον απεικονίζει με πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια τον...εσωτερικό κόσμο των αντιπάλων σας. Εν τω μεταξύ, ορισμένα bugs και glitches αμαυρώνουν σε κάποιο βαθμό την τελική εικόνα. Για παράδειγμα, αρκετές φορές παρατηρείται screen tearing, ενώ για κάποιον λόγο τα saves μας έγιναν corrupt και χρειάστηκε να ξεκινήσουμε ξανά από την αρχή. Να τονίσουμε ότι αναφερόμαστε στην Xbox 360 έκδοση και κατ' επέκταση δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν τα προβλήματα αυτά υφίστανται και στα υπόλοιπα format.

Η μουσική επένδυση επίσης δεν καταφέρνει να διακριθεί, καθώς το soundtrack είναι ανέμπνευστο. Αντίθετα, το voice acting στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, καθώς οι ηθοποιοί ερμηνεύουν με πειστικότητα τους ρόλους τους. Αυτό που μας μένει πάντως από τον ηχητικό τομέα είναι τα εξαιρετικά ηχητικά εφέ, τόσο στους πυροβολισμοί, όσο και στους ήχους που κάνουν τα κόκαλα των αντιπάλων σας καθώς συνθλίβονται από τις βολές σας στα X-Ray Kill Cam events.

Συνοψίζοντας
Η Rebellion χωρίς να αλλάξει δραματικά το ύφος της σειράς προέβη σε αρκετές ζωτικές προσθήκες δίνοντάς της νέα πνοή. Παρά το ρηχό σενάριο που θα σας αφήσει παγερά αδιάφορους και τον ξεπερασμένο τεχνικό τομέα, το Sniper Elite III βρίσκει στόχο εκεί ακριβώς που μετράει περισσότερο, στο gameplay. Εν τέλει, λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα άκρως διασκεδαστικό Shooter που θα ικανοποιήσει τους φίλους της σειράς και του συγκεκριμένου genre γενικότερα. Σημαντικό θετικό στοιχείο αποτελεί επίσης και το γεγονός ότι περιλαμβάνεται μια πληθώρα από co-op και ανταγωνιστικά modes που θα σας κρατήσουν απασχολημένους για καιρό.

Θετικά:
- Η X-Ray Kill Cam
- Μη γραμμική ροή
- Ικανοποιητική διάρκεια
- Πληθώρα από modes


Αρνητικά:
- Μέτριος τεχνικός τομέας
- Αδιάφορο σενάριο
- Προβληματική Α.Ι.


Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 7
Gameplay: 7.5
Αντοχή: 8
Γενικά: 7.4

Μία ιδανική αγορά για τους μήνες των διακοπών ελλείψει άλλων σημαντικότερων τίτλων.

Παντελής Δασκαλέλος  

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

3 reviews
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.3(3)
To write a review please register or
Sniper Elite III:User Review!
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
9.5
Πάρα πολύ καλό το παιχνίδι,το απόλαυσα,σε όσους δεν το έχουν παίξει να σημειώσω ότι αξίζει να το δοκιμάσετε,καλά γραφικά,λίγο μέτριο το τομέα του αλλά κατά τα άλλα μια χαρά είναι.Από μένα ένα 9.5 είναι αρκετό.
Report this review Comments (0) | Was this review helpful?
Επαναλαμβανόμενο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
5.5
Το έπαιξα περίπου 3-4 ώρες και δεν συνέχισα.Από gameplay δείχνει μέτριο γιατί επαναλαμβάνεται διαρκώς.Η στόχευση είναι ακριβώς αλλά όμως τα objectives και γενικά το σενάριο δεν με κράτησαν.Καλή προσπάθεια αλλά όχι αρκετή.
Report this review Comments (0) | Was this review helpful?
Τέλεια εμπειρία
(Updated: August 10, 2014)
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
10.0
To review τέλειο καθώς και το παιχνίδι, σε κολλάει ειδικά τις στιγμές που ρίχνεις τη σφαίρα εκεί είναι όλη η μαγεία,το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Report this review Comments (0) | Was this review helpful?

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 deratop (Level 25) 05/07/2014 16:09
Aναλυτικότατο το review,πολύ καλό, τώρα οσο αφορά το παιχνίδι συμφωνώ ότι για το καλοκαίρι μια χαρά είναι νομίζω οτι όλη η μαγεία είναι στο gameplay.
#2 +3 Akis 7 (Level 20) 05/07/2014 18:40
Η στιγμη που φευγει η σφαιρα απο το οπλο μεχρι τον προορισμο της, ειναι σκετη απολαυση.Ανεκτι μητο συναισθημα!!!!Ω ραιο review Παντελη.
#3 +2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 05/07/2014 20:10
Πολύ ωραίο review, μπράβο. Πριν από λίγες μέρες έπαιξα και ολοκλήρωσα το Sniper Elite V2 για PC και οφείλω να πω ότι αυτό που κρατώ πρωτίστως στη συγκεκριμένη παρουσίαση σε σχέση με το V2 είναι ότι δεν υπάρχει γραμμική ροή στην ολοκλήρωση των αποστολών, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς όπου, λίγο - πολύ, έπρεπε να ακολουθήσεις τον ίδιο δρόμο, κι αυτό του στερούσε πόντους καταντώντας το ψιλοκουραστικό σε κάποιες στιγμές.

Περιμένω, επίσης, σε επόμενο παιχνίδι της σειράς να υπάρχει συνέχεια του V2, με την έναρξη του ψυχρού πολέμου. Όσο για το Sniper Elite 3, νομίζω ότι θα το τιμήσω εν ευθέτω χρόνω και θέλω να δω πόσο πιο δύσκολο θα είναι το authentic επίπεδο δυσκολίας σε σχέση με το sniper elite, όπου, αν κατάλαβα καλά από μια φωτογραφία που είδα, δεν επιτρέπεται να κάνεις save - δεν υπάρχουν checkpoints? Όποιος γνωρίζει, ας πει.
#4 Naikoouz (Level 9) 06/07/2014 00:10
Καλό game αλλά δεν θα έπρεπε να το έχουν βγάλει και άλλα trailers;
#5 +2 Misfit (Level 20) 06/07/2014 13:05
Με πόρωσες Παντελή! Νομίζω στην πρώτη ευκαιρία θα παίξω το V2, έχω την LE να κάθετε στο ράφι κανα-δυο χρόνια :-)
#6 +2 Lordwinter (Level 28) 06/07/2014 17:00
Quoting Professor_Severus_Snape:
Πολύ ωραίο review, μπράβο. Πριν από λίγες μέρες έπαιξα και ολοκλήρωσα το Sniper Elite V2 για PC και οφείλω να πω ότι αυτό που κρατώ πρωτίστως στη συγκεκριμένη παρουσίαση σε σχέση με το V2 είναι ότι δεν υπάρχει γραμμική ροή στην ολοκλήρωση των αποστολών, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς όπου, λίγο - πολύ, έπρεπε να ακολουθήσεις τον ίδιο δρόμο, κι αυτό του στερούσε πόντους καταντώντας το ψιλοκουραστικό σε κάποιες στιγμές.

Περιμένω, επίσης, σε επόμενο παιχνίδι της σειράς να υπάρχει συνέχεια του V2, με την έναρξη του ψυχρού πολέμου. Όσο για το Sniper Elite 3, νομίζω ότι θα το τιμήσω εν ευθέτω χρόνω και θέλω να δω πόσο πιο δύσκολο θα είναι το authentic επίπεδο δυσκολίας σε σχέση με το sniper elite, όπου, αν κατάλαβα καλά από μια φωτογραφία που είδα, δεν επιτρέπεται να κάνεις save - δεν υπάρχουν checkpoints? Όποιος γνωρίζει, ας πει.


Στο Authentic πέρα από το γεγονός ότι ισχύουν ακόμη πιο ρεαλιστικά bullet balistics δεν υπάρχουν saves. Θα στο συνιστούσα μόνο αν και εφόσον έχεις ολοκληρώσει το παιχνίδι αρκετές φορές και γνωρίζεις τις τοποθεσίες των φρουρών και τις περιπολίες τους.
#7 +1 euris13 (Level 22) 06/07/2014 17:39
Φαινεται παρα πολυ ωραιο θα το παρω αν πεσει λιγο η τιμη του!
#8 +1 SUNoF_A_bEACH (Level 7) 12/07/2014 12:45
οταν ειδα οτι τριβουνε μαρουλια και σπανε καροτα και λοιπα για τα ηχιτικα εφε ελιωσα.καλο παιχνιδι αν και θα το χαρακτηριζα same shit,different day κατασταση.και αυτο το κλισε,lonely rider αμερικανικης προελευσεως τα βαζει με στρατιες κακων κ σωνει την κατασταση και γλυτωνει ολη την ανθρωποτητα απο την καταστροφη....ε χουμε τον ραμπο γι'αυτο.επρεπε το στορυ ν'αλλαξει λιγο.αφου τον χιτλερ τον εφαγε στο προηγουμενο,τωρ α παλι με ναζι?ας κανανε το αντιθετο η να βαζανε ρωσους.πολλα ζηταω ε?κ το movement ας το φτιαχτανε λιγο.σα συγκαμμενος κουνιεται.πολλα ζηταω ε?παρ'ολα αυτα απολαυστικο σε σχεση με κατι αλλες μαιμουδες που κυκλοφορουν(και οπλοφορουν).
#9 Not.your.product (Level 10) 18/07/2014 21:18
Χωρίς να έχω παίξει τα προηγούμενα το ξεκίνησα και με έχει κερδίσει.
#10 xShadow_Walker (Level 4) 22/07/2014 20:35
Πολύ ωραίο game. Δεν έχα παίξει τα προηγούμενα αλλά σκέφτομαι να τα ξεκινήσω.
#11 ΒΡΟΝΤΑΝΗΣ (Level 4) 07/09/2014 10:19
Φοβερο review για ενα φανταστικοτατο παιχνιδι
#12 olimpiakara24 (Level 3) 17/09/2014 15:46
Εξαιρετικο παιχνιδιδι με ωραιο γραφικα αλλα απο την στιγμη που φευγει η σφαιρα απο το sniper ειναι το κατι αλλο :-) :-)
#13 vankatsik (Level 5) 30/09/2014 14:23
Ωραίο review θα τιμηθεί μόλις πέσει η τιμή του!!!
#14 xRiS!! (Level 10) 11/11/2014 13:42
καλο το review..εμενα κατι τετοια παιχνιδακια με πορωνουν θα το νοικιασω συντομα!
Score 7.4
7.52 User Score
(25 votes )
User Reviews 8.33
Genre: Third-Person Shooter
Developer: Rebellion Oxford
Publisher: 505 Games
Διάθεση: IGE (210-8092513)
Players: 1-2 (Online 2-12)
Requirements: 2GB RAM, Διπύρηνος επεξεργαστής στα 3.0GHz, Κάρτα γραφικών 256MB, Χώρος στον σκληρό δίσκο 18GB, Λειτουργικό σύστημα Windows Vista/7/8
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 27/6/2014
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification