Lost Ark

Hot
REVIEWED ON PC  

Φως εναντίον Σκότους.

Φως εναντίον Σκότους.

Φως εναντίον Σκότους.

Η Tripod Studio και η Smilegate ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναπτύξουν ένα 2.5D fantasy MMORPG για την Κορέα στις 4 Δεκεμβρίου 2019 και κατόπιν μέσω της Amazon να το μεταφέρουν στην Αμερική και την Ευρώπη στις 11 Φεβρουαρίου 2022. Μέσα σε 22 ώρες αφότου βγήκε στο Steam, το Lost Ark έπιασε την δεύτερη θέση, απέσπασε 6 Gaming Awards σε πολλές κατηγορίες στο Korean Game Awards 2019 και τα έσοδά του ανέρχονταν σε 85.4 εκατομμύρια δολάρια.

Το Lost Ark είναι ένα free-to-play MMO που ξεκίνησε να αναπτύσσεται το 2011 με την κωδική ονομασία Project T. Είναι μη διαθέσιμο για το Βέλγιο και την Ολλανδία, λόγω των απαγορεύσεων των loot boxes στις δύο αυτές χώρες. Το Lost Ark χρησιμοποιεί την Unreal Engine 3 για να προσθέτει τρισδιάστατους χαρακτήρες σε ισομετρικά περιβάλλοντα. Μπορεί να μοιάζει με πολλούς τίτλους του ίδιου είδους, όπως το Diablo 3, ξεχωρίζει όμως με τις anime επιρροές του, καθιστώντας το μοναδικό και συνδυάζοντας μαζί αρμονικά τα είδη Hack & Slash, MMO, Action και JRPG.

image

Αέναη μάχη
Το σενάριο του Lost Ark είναι κάπως...περίπλοκο. Ο Θεός Regulus φέρνει την τάξη και το φως πρέπει να ισορροπήσει το χάος και το σκότος. Αυτό γίνεται με την δημιουργάι δύο κόσμων. Της Arkesia και της Petrania. Όταν οι δύο κόσμοι κόντεψαν να αλληλοκαταστραφούν, δημιουργήθηκαν οι Guardians για να φέρουν την ειρήνη.

Η Arkesia ευδοκιμεί με το Ark που δυναμώνει την τάξη του φωτός και είναι χωρισμένο σε επτά μέρη σε επτά θεούς, ενώ το σκότος έχει τον Kazeros, Lord of the Abyss και άρχοντα του χάους και των δαιμόνων, με την σκοτεινή του τάξη, δημιούργησε το Red Moon για να αντιγράψει τον ήλιο και να δυναμώσει, κάνοντας στρατιές δαιμόνων.

Η Sacrian Order μάζεψε τα επτά κομμάτια του Ark και χάθηκε η ισορροπία με αποτέλεσμα να επανεμφανιστούν οι Guardians. Οι Guardians τους τιμώρησαν, αλλά είχε ξεκινήσει ήδη το χάος να εξαπλώνεται στην Arkesia, με τις δυνάμεις του Kazeros. Τελικά, το Ark χρησιμοποιήθηκε για να φυλακίσει τον Kazeros κάτω από ένα ηφαίστειο και αυτό να χωριστεί σε επτά κομμάτια σε όλες τις ηπείρους.

Ο κόσμος ανοικοδομήθηκε, έγιναν χώρες ενώ από το Ark έμεινε ένα μέταλλο, το Arkesium που χρησιμοποιείτε για την οπλουργία. Η ειρήνη επικρατεί εδώ και 500 χρόνια, αλλά απειλείται από το ηφαίστειο που λέγεται Kazeros. Εμείς θα αναλάβουμε να υπερασπιστούμε την Arkesia πολεμώντας στρατιές δαιμόνων και άλλων που καιροφυλακτούν και δουλεύουν για το χάος και το σκότος. 

Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα
Το Lost Ark είναι ένα MMORPG, με στοιχεία hack & slash, dungeon crawling και JRPG. Έχετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε όπως να κάνετε craft αντικείμενα, όπλα, να αναπτύξετε skills και abilities, να χτίσετε πόλεις και οχυρά, μέχρι και καράβια, να έχετε pets, να ιππεύσετε άλογο, να καβαλήσετε ζώα, μυθικά πλάσματα και οχήματα, ακόμα και να...φλερτάρετε με τους NPC. Επίσης, μπορείτε να παίξετε solo ή online μαζί με άλλους ή ακόμα και εναντίον άλλων. Μπορείτε να δοκιμάσετε την ομάδα σας σε raid στα dungeons και εστιάζει τόσο στο PvE και στην εξερεύνηση, στις αποστολές, στο crafting, achievement/collectible hunting και άλλα, ενώ υπάρχουν και PvP στοιχεία.

Ξεκινώντας ένα ταξίδι από μία θάλασσα αστεριών
Είστε ένας από τους εκλεκτούς και βρίσκεστε στην ανεύρεση του Ark, το οποίο έχει χωριστεί σε επτά κομμάτια σε όλες τις ηπείρους του κόσμου. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά να διαλέξετε κατά την δημιουργία της εξωτερικής εμφάνισης του ήρωά σας, τα οποία έχουν και στοιχεία JRPG και anime. Αφού ολοκληρώσετε την δημιουργία της εξωτερικής εμφάνισης του χαρακτήρα σας, έχετε να επιλέξετε ένα από τα πέντε classes. Προχωρώντας στις αστρογέφυρες θα φτάσετε σε έναν άγγελο, την Beatrice, που θα σας βάλει να υπογράψετε το Tome of Destiny και θα επιλέξετε ένα sub-class για να εξασκήσετε τα νέα σας skills και abilities, αντιμετωπίζοντας εικονικούς εχθρούς δοκιμαστικά. Τα πλήκτρα που χρησιμοποιείτε είναι τα QWERASDF ή ότι άλλο επιλέξετε και τα οποία έχουν τα abilities σας. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το sub-class, έχετε την επιλογή να δοκιμάσετε και τα υπόλοιπα.

Χρησιμοποιώντας το μοναδικό σύστημα της Tripod, βάζετε πόντους στα skills σας και διαμορφώνετε τα abilities όπως θέλετε. Κάθε combat skill αναβαθμίζεται τρεις φορές φτιάχνοντας διάφορους συνδυασμούς, για πιο γρήγορα χτυπήματα, πιο δυνατά ή για πιο μακρινούς στόχους, ανάλογα με την επιλογή σας. Ο χειρισμός του είναι κοινότυπος και παρόμοιος με τίτλους του ίδιου είδους και θα λέγαμε ότι είναι σχετικά πιο εύκολος συγκριτικά με άλλους. Ταξιδεύετε με πλοίο για την πρώτη σας αποστολή στην πρώτη περιοχή. Τα πλοία είναι σημαντικό κομμάτι της εξερεύνησης και θα τα χρησιμοποιήσετε συχνά μέχρι να αποκτήσετε και δικό σας.

image

5 classes και 18 subclasses
Η λιτότητα στα classes είναι κάτι το εξαιρετικό. Έχουμε πέντε διαφορετικά clases, τα οποία έχουν 18 subclasses και σας δίνουν την δυνατότητα να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς skills και abilities. Μπορεί να είστε Warrior, Martial Artist, Gunner, Mage και Assassin, ενώ όσο ανεβαίνετε level ξεκλειδώνετε και εξειδικεύεστε στο class σας. Ενώ οι Gunner, Martial Artist και Assassin υπάρχουν και σε αρσενικό και θηλυκό, Warriors και Mages γίνονται μόνο αρσενικοί και θηλυκοί αντίστοιχα.

Οι Warriors έχουν να επιλέξουν μεταξύ των Berserkers που είναι δυνατοί και γρήγοροι με πολύ burst damage. Οι Paladins συνδυάζουν θεϊκή δύναμη με φυσική δύναμη, σε επίθεση και άμυνα, υποστηρίζοντας την ομάδα. Οι Gunlancers είναι τα tanks της ομάδας, με εξαιρετική άμυνα και ασπίδες. Έπειτα είναι οι Destroyers, που είναι ανθεκτικοί σε επιθέσεις crowd control και ελέγχουν την βαρύτητα. Οι Martial Artists γίνονται Strikers, γρήγοροι και δυνατοί. Γίνονται επίσης Wardancers, που έχουν την δύναμη των στοιχείων. Γίνονται Scrapper που εξαπολύουν κύματα ενέργειας με δύναμη και ταχύτητα.

Ακόμη, έχουμε τους Soulfists που μπορούν να εναλλάσσονται σε melee και range, χρησιμοποιώντας την δύναμη του Adamance, ενώ μπορούν να αντέξουν στις μάχες. Οι Glaiviers εξειδικεύονται σε μακρινές αποστάσεις. Οι Gunners έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε Gunslinger που είναι γρήγοροι, σε Artillerist για δυνατά χτυπήματα, σε Deadeye για εναλλαγές όπου χρειαστεί στις μάχες, είτε ταχύτητα είτε δύναμη και τέλος οι Sharpshooter για μακρινούς στόχους. Οι Mages εξελίσσονται σε Arcanist, που χρησιμοποιούν διάφορες επιθέσεις, αλλά μπορούν να υποστηρίξουν και την ομάδα. Έχουμε ακόμη τους Bards που βοηθάνε και υποστηρίζουν και τους Sorceress που χρησιμοποιούν 3 στοιχεία και aoe damage. Τέλος, οι Assassins γίνονται είτε Shadowhunters που μεταμορφώνονται σε πανίσχυρο δαίμονα ή Deathblades, που είναι γρήγοροι.

image

Επιδρομές στα dungeons της Αβύσσου και του Χάους
Εκτός από την πληθώρα αποστολών, υπάρχει και η μοναδική εμπειρία των Abyss Dungeon που παίζετε solo και των Chaos Dungeons που παίζετε με ομάδα. Όπως είναι λογικό, τα solo dungeons είναι στην κανονική δυσκολία του παιχνιδιού, ενώ με την ομάδα δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα. Σε αυτά, θα αντιμετωπίσετε τέρατα και bosses για loot σπάνιων αντικειμένων και όπλων. Συνεχίζοντας με τα όχι τυπικά raid των ΜΜΟ, θα ταξιδέψετε μέσα από πόλεις, χωριά και φανταστικά μέρη σε νέες εμπειρίες και περιπέτειες, με αλλαγές σκηνικών και περίπλοκων μηχανισμών και όλα αυτά με τα πανίσχυρα bosses και μία ευκαιρία για μεγάλα rewards. Φτάνοντας επίπεδο 50, ξεκλειδώνετε τα endgame dungeons και τα raids.

Αρμονία, Ομορφιά, Δράση και Περιπέτεια σε αποστολή
Μπορεί να σκοτώνετε δαίμονες στις αποστολές σας, να πολεμάτε ληστές ή να αντιμετωπίζετε στοιχειά, αλλά μπορείτε να μπείτε και στον κόπο να πάτε λουλούδια σε δεσποσύνες ή υλικά για να μαγειρέψουν και να σας δηλητηριάσουν με την ασχετοσύνη τους περί μαγειρικής. Ωστόσο εσείς, παραμένετε ευγενικοί ή και όχι, συνεχίζοντας με την κυρίως ιστορία σε πιο σοβαρές αποστολές στα πέρατα του κόσμου. Σε ψηλές βουνοκορφές και σε απύθμενα βάθη, ο ήρωάς σας θα κάνει τα πάντα και θα πάει παντού, προκειμένου να ολοκληρώσει την αποστολή του και να σώσει τον κόσμο. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μπορείτε να το παίξετε και εφοπλιστής ή άρχοντας έχοντας στην κατοχή σας, πλοίο και ολόκληρο οχυρό. Και αποστολές και πλοία και ταξίδια και κάστρα. Θα συναντήσετε ακόμα και μια φυλή που μοιάζει με τον Yoda. Στις αποστολές σας, θα σας φανούν πολύ χρήσιμα τα Triports που σας βοηθούν να ταξιδεύετε στον κόσμο. 

lost-ark-review-8

Armor και...αποκαλυπτικά ρούχα
Στο Lost Ark μπορείτε να αγοράσετε τα αντικείμενά σας, να τα φτιάξετε με crafting ή και να τα πουλήσετε. Τα skills σας αναβαθμίζονται μέχρι το επίπεδο 3. Έχει άπειρα όπλα να επιλέξετε, όπως επίσης και πανοπλίες, στολές, αμφιέσεις και αξεσουάρ. Οι developers έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στους γυναικείους χαρακτήρες, καθώς διαθέτουν αρκετά αποκαλυπτικές αμφιέσεις. Καθώς διαμορφώνετε τα χαρακτηριστικά του ήρωά σας, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 τύπους ρούχων και 5 τύπους εκφράσεων του χαρακτήρα σας, εκτός από την μεγάλη ποικιλία σε μαλλιά, μάτια, φωνής και σώματος. Εκτός όμως από τα όπλα και τις πανοπλίες, έχετε και πιστούς συντρόφους που σας ακολουθούν, πιστά κατοικίδια που σας δίνουν skills και abilities.

Όρεξη να έχετε να παίζετε
Το καλό με τα ΜΜΟ ή και κακό αν θέλετε, είναι ότι χάνεστε στο κόσμο τους με τις ώρες. Ο μέσος όρος για να τερματίσετε τις βασικές αποστολές του Lost Ark είναι γύρω στις 40-60  ώρες minimum για to main story στο single-player. Οι ώρες αυτές αυξάνονται, ανάλογα με το επίπεδό σας. Για να δείτε όλες τις αποστολές του παιχνιδιού θα χρειαστείτε 140-150 ώρες, συνεπώς μιλάμε για αρκετό περιεχόμενο. Το δε Co-op mode θα σας κρατήσει για πάνω από 1200 ώρες.


Αισθητικά ωραίο, χωρίς έντονη βία και με αποστολές που αποπροσανατολίζουν από την αιώνια μάχη. 

Συμπαίκτες και Αντίπαλοι
Δοκιμάστε τα όρια των ικανοτήτων σας και των ηρώων σας ενάντια σε άλλους παίκτες στις μάχες PvP. Νικώντας άλλους παίκτες, κερδίζετε epic loot. Με ένα κάρο συνδυασμό αγώνων με αναβαθμισμένα class και skills, πολεμάτε μέχρι τελικής πτώσης σε αγώνες 3v3 ή σε προσωπικές αρένες 1v1. Επίσης, μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους για κάποιες αποστολές, raid και dungeons, να κάνετε φίλους και να δημιουργήσετε το δικό σας guild και να γίνετε χορηγός του. Εξάλλου, μπορείτε να είστε ακόμα και...εφοπλιστής ή και δήμαρχος.

Τα πάντα με σοφίαν εποίησεν...μπορεί και όχι
Μιλάμε για πολύ φωτεινά περιβάλλοντα και γενικότερα υπάρχει λεπτομέρεια στο σχεδιασμό στα τοπία και τα μέρη, με βουνά, θάλασσες, φαράγγια, πεδιάδες, ερήμους, πάγους, ερείπια, χαμένες πόλεις, πόλεις τεχνολογικά αριστουργήματα από το μέλλον και μικρά χωριά μέσα σε δάση. Παρόλο που έχετε να αντιμετωπίσετε δαίμονες, χάος και σκότος, είναι όλα σε τάξη. Τα τοπία τείνουν να μοιάζουν κάποιες φορές μεταξύ τους και νομίζετε ότι βρίσκεστε στην ίδια περιοχή, αλλά εκεί είναι που σας βοηθάει ο χάρτης για να συνεχίσετε την αποστολή σας. Ο χαρακτήρας σας έχει διάφορες εκφράσεις, καθώς και πολλές επιλογές στην σχεδίαση του στην αρχή της ιστορίας. Επίσης, η αισθητική των χαρακτήρων και ιδιαίτερα οι θηλυκοί είναι αξιόλογη και πλησιάζει το προκλητικό. Επίσης, η βία και το αίμα είναι διακριτικά και ίσως όχι ικανοποιητικά για κάποιους πιο σκληροπυρηνικούς. Δεν έχει πολλές απαιτήσεις από τον υπολογιστή σας και είναι σχετικά ελαφρύ για την κάρτα γραφικών σας.

lost-ark-5


Αρμονία και Αισθητική
Η μουσική και οι ήχοι ταιριάζουν απόλυτα με την όλη ατμόσφαιρα. Σε ταξιδεύουν σε φανταστικά μέρη και τόπους. Όλα τα ηχητικά εφέ είναι επικά και συνάδουν με το σύνολο. Ίσως, κάποια στιγμή μετά από ώρες να γίνεται κουραστική και βαρετή. Οι φωνές των ηθοποιών είναι επίσης ταιριαστές. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, μιας και συμμετείχαν πάνω από 100 ηθοποιοί στην αγγλική έκδοση, με λεπτομέρεια στους διαλόγους, στις εκφράσεις, τις συζητήσεις και τις ερμηνείες.

Ολοκληρώνοντας το ταξίδι στον κόσμο της Arkesia
Το Lost Ark είναι ένα MMORPG που αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία, μιας και είναι δωρεάν και προσφέρει αρκετά πράγματα. Είναι σχετικά πρωτότυπο το σενάριο, αν και έχει κοινά με τίτλους του ίδιου είδους, αλλά με μία καλύτερη αισθητική χάρης την ασιατική επιρροή που έχει. Έχει αρκετό δρόμο μπροστά του και το μέλλον θα δείξει αν μπορεί να συνεχίσει την καλή του πορεία. Η προκλητικότητα των θηλυκών χαρακτήρων του, είναι τόσο όσο, οριακά για να μην γίνει πρόστυχο και η βία του είναι διακριτική. Κυκλοφορεί on-line στο Steam. Είναι free-to-play, ωστόσο μπορείτε να αγοράσετε διάφορα πακέτα για να κάνετε την ζωή σας λίγο πιο εύκολη.

Θετικά: 
- Είναι free-to-play
- Πολύ καλή αισθητική στον τεχνικό τομέα
- Πρωτότυπο σενάριο
- Πολλές δραστηριότητες εκτός της κύριας ιστορίας

Αρνητικά:
- Κοινά χαρακτηριστικά με άλλα games του ίδιου είδους
- Αναφορές για πολλά bots και bans
- Τείνει να γίνεται βαρετό μετά από κάποιο σημείο

Βαθμολογία
Γραφικά: 8.5
Ήχος: 8.5
Gameplay: 8
Σενάριο: 8.5
Αντοχή: 8
Γενικά: 8.1

Το μεγάλο σας ταξίδι για να σώσετε τον κόσμο.

Ιωάννης Μαρκαντώνης

NEWS   VIEW ALL

Lost Ark: Παίκτες διαμαρτύρονται για τα αποκαλυπτικά γυναικεία μοντέλα χαρακτήρων και το gender-lock στις classes

Στο Lost Ark υπάρχει gender-lock σε classes. Για παράδειγμα, μόνο όσοι χαρακτήρες έχουν Gender Male μπορούν να παίξουν ως Warriors και μόνο όσοι έχουν Gender Female μπορούν να παίξουν ως μάγοι. Το αντ...
Posted (08 Mar 2022)

Το MMORPG της Amazon Lost Ark ξεπέρασε τους 20 εκατομμύρια χρήστες

Η Amazon Games και η Smilegate RPG ανακοίνωσαν ότι το MMORPG Lost Ark ξεπέρασε τους 20 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Ο Christoph Hartmann, αντιπρόεδρος του τμήματος gaming της Amazon, ανακοίνωσε: "Η...
Posted (08 Mar 2022)

Η Amazon έριξε ban σε πάνω από ένα εκατομμύριο accounts του Lost Ark

Η Amazon έριξε μαζικά bans σε πάνω από ένα εκατομμύριο λογαριασμούς του MMORPG Lost Ark, επειδή χρησιμοποιούν bots. Μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία, το Lost Ark αναπτύσσει ένα από τα μεγαλύτερα κύ...
Posted (06 Mar 2022)

Το Lost Ark είναι γεμάτο gold spammers και farming bots

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές των παικτών, το Lost Ark είναι γεμάτο gold spammers και farming bots. Τα gold spammers είναι chat bots τα οποία είναι προγραμματισμένα να διαφημίζουν συνεχώς πωλήσεις gold...
Posted (25 Feb 2022)

Lost Ark: Μεγάλη η αναμονή στους Ευρωπαϊκούς servers, η Amazon δεν θα προσθέσει νέους

[Αρχική δημοσίευση: 18/2/22] Οι παίκτες του Lost Ark στην Ευρώπη σε αντίθεση με την Αμερική, περιμένουν μέχρι και 4 ώρες για να παίξουν. Για να λυθεί το πρόβλημα, η Amazon θα δημιουργήσει νέους Ευρ...
Posted (21 Feb 2022)

Το Lost Ark σημείωσε ρεκόρ στο Steam με 1,32 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες

Το free-to-play MMORPG Lost Ark στο Steam σημείωσε ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών. Έφτασε τους 1,32 εκατομμύρια ταυτόχρονους χρήστες στο Steam και είναι μόλις δεύτερο στη λίστα των games σε ταυτόχρονους ga...
Posted (14 Feb 2022)

Lost Ark: Ημερομηνία κυκλοφορίας

[Αρχική Δημοσίευση] Η Smilegate ανακοίνωσε ότι το Lost Ark θα κυκλοφορήσει στη Κορέα στις 7 Νοεμβρίου. Αυτό θα γίνει μέσω μιας open beta, η οποία θα αποτελέσει ουσιαστικά το soft launch του πολυανα...
Posted (10 Dec 2021)

Lost Ark

[Αρχική δημοσίευση: 20/11/14] Η κορεάτικη Smilegate, εταιρεία ανάπτυξης του CrossFire, παρουσίασε το πρώτο gameplay βίντεο του Lost Ark στην έκθεση G-Star 2014. Το Lost Ark είναι ένα hack 'n' slash A...
Posted (10 Jun 2021)

Lost Ark: Οι απαιτήσεις στα PC

Η SmileGate αποκάλυψε τις προδιαγραφές που θα πρέπει να πληρεί το PC σας για να τρέξετε ομαλά το Lost Ark. Με την πρώτη closed beta να διεξάγεται αυτό τον μήνα στην Κορέα, η SmileGate έδωσε στην δημοσ...
Posted (08 Aug 2016)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 landogar (Level 13) 23/08/2022 16:14
Εχω παίξει γύρω στις 15 ώρες. Ωραίο crafting και το σύστημα των sieges.
Γενικά έχει τα θεματάκια του αλλά για free-to-play είναι πολύ καλό! :-)
#2 Markantonian (Level 8) 24/08/2022 01:51
Quoting landogar:
Εχω παίξει γύρω στις 15 ώρες. Ωραίο crafting και το σύστημα των sieges.
Γενικά έχει τα θεματάκια του αλλά για free-to-play είναι πολύ καλό! :-)

Έχει κάποια θεματάκια και γίνεται βαρετό κάποιες φορές, αλλά έχει προοπτικές για το είδος του.
Score 8.2
8.3 User Score
(5 votes )
User Reviews 0
Genre: MMO Action RPG
Developer: Tripod Studio, Smilegate RPG
Publisher: Amazon Games
Διάθεση:
Players: MMO
Requirements: Μνήμη: 8 GB RAM, Επεξεργαστής: Intel i3 ή AMD Ryzen 3 ή ανώτερος, Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 460 ή AMD HD6850 ή ανώτερη, Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64-bit, Σύνδεση στο Internet, Χώρος στο σκληρό δίσκο: 50GB
Official Website: Κλικ εδώ
Full Game: Download
Release Date: 11/2/2022
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

1.
eFootball 2023   (5.0)
2.
4.
5.
6.
Overwatch 2   (6.0)
7.
Trek to Yomi   (9.0)
8.
God of War (PC)   (9.0)
9.
Stray   (8.0)
Notification