EA Sports FC 24

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Γιατί έπαψες FIFA να θυμίζεις.

Γιατί έπαψες FIFA να θυμίζεις.

Γιατί έπαψες FIFA να θυμίζεις.

Η σειρά FIFA πλέον ονομάζεται FC, μετά την μη ανανέωση της συμφωνίας μεταξύ της Electronic Arts και της ομοσπονδίας FIFA, η οποία ίσως αναπτύξει στο μέλλον το δικό της ποδοσφαιράκι με το αντίστοιχο όνομα. Μιας και ζούμε εδώ και δεκαετίες στην εποχή του Internet, όλοι οι fans της EA Sports ενημερώθηκαν για την αλλαγή ονόματος, συνεπώς το μόνο βαρόμετρο για τις πωλήσεις της νέας έκδοσης, θα είναι για άλλη μια φορά το περιεχόμενο του παιχνιδιού.

Στις τελευταίες εκδόσεις του, το FIFA δεν μας είχε συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές κάθε χρόνο. Αυτή ακριβώς την λογική διατηρεί η EA και στο FC 24.....

fc 24 1
Αφαίρεση χαρακτηριστικών
Η αλλαγή ονόματος μπορεί να έφερε ουσιαστικά μία "νέα έκδοση του FIFA" αλλά φέτος έχουμε κάτι το πρωτοφανές. Την αναίτια αφαίρεση χαρακτηριστικών από το παιχνίδι. Για αρχή υπάρχει το κόψιμο των πλάνων στα οποία οι παίκτες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και υπάρχει σχολιασμός των δημοσιογράφων και όλο αυτό συνεχίζεται σταδιακά μέχρι και την σέντρα. Απουσιάζουν επίσης ορισμένα γήπεδα, κάποιες επίσημες εμφανίσεις, αλλά και αρκετές εθνικές ομάδες, όπως η Εθνική Ελλάδος, η Βραζιλία.


Τι θα γίνει με την Superleague;
Η βάση δεδομένων είναι παρόμοια με αυτή του
FIFA 23. Δηλαδή δεν υπάρχει Superleague και οι Έλληνες εκπροσωπούνται με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ από την Superleague και τον ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο. Απουσιάζουν ξανά ο Ολυμπιακός και η Εθνική Ελλάδος, ενώ οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η Εθνική Ελλάδος θα προστεθεί με patch στο Euro 2004 και ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί ξανά στο FC 25, με την επετειακή εμφάνιση των 100 ετών.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση όμως είναι η προσθήκη  γυναικείων πρωταθλημάτων από 5 χώρες (παλιότερα είχαμε μόνο Εθνικές Γυναικών), καθώς σύμφωνα με επίσημη έρευνα μόλις το 2% των παικτών έχουν παίξει με γυναικείες ομάδες. Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί κάτι που θα δείξουμε παρακάτω. Η συνύπαρξη των γυναικών με τους άνδρες στο
Ultimate Team!

fc 24 1

Ευτυχώς η Electronic Arts εξασφάλισε τα δικαιώματα της UEFA για τα Champions League, Europa League και Conference League. Στην πράξη βέβαια αυτό είναι αξιόλογο απλά για τα εμφανίζονται τα σχετικά μενού και οι μουσικές στο Career mode, για τους πιο...πωρωμένους ποδοσφαιρόφιλους που θέλουν να ζουν μία εμπειρία ευχάριστης ατμόσφαιρας.

Gameplay
Στο
FC 24 έχουμε ακριβώς την ίδια μηχανή γραφικών με τις τελευταίες εκδόσεις, την Frostbite 3 engine. Αυτό που αλλάζει είναι η τεχνολογία Hypermotion V, που δίνει "μεγαλύτερο ρεαλισμό" σύμφωνα με την EA. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι παίκτες κινούνται ένα μικρό κλικ πιο αργά σε σχέση με το FIFA 23. Πράγματι κινούνται πιο ρεαλιστικά και υπάρχει μεγαλύτερη ακρίβεια στα σουτ, τα τζαρτζαρίσματα με τα οποία προστατεύετε καλύτερα την μπάλα με το νέο χαρακτηριστικό Kinetic Physical Play και κυρίως έχουμε βελτιώσεις στις κεφαλιές που είναι πιο δίκαιες λόγω της καλύτερης τοποθέτησης σώματος. Σε σπάνιες περιπτωσεις μας έτυχε οι παίκτες μας να μην καταλάβουν έγκαιρα κάποιες πάσες, αλλά οι φορές αυτές ήταν τόσο λίγες που δεν μπορούν να χαλάσουν την συνολική εμπειρία. Η HypermotionV υπάρχει σε PC, PS5 και Xbox Series X/S, όπως επίσης και το Advanced 11v11 match capture.


Πλέον τα ριπλέι των αγώνων σας δείχνουν την ακριβή απόσταση του παίκτη σας από το τέρμα μετά από γκολ, ακριβέστατα πλάνα στο οφ-σάιντ για να μην έχετε αμφιβοίες, ενώ μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν στατιστικά παικτών, για να βλέπετε π.χ. στο πλάγιο το πόσο % αντοχή έχουν οι παίκτες σας προς το τέλος του ματς, ποσοστά επιτυχίας σε διάφορους τομείς ανάμεσα στις δύο ομάδες κτλ.

Την συνολική αλλαγή στο χειρισμό ως προς το θετικό θα την καταλάβουν οι πιο έμπειροι χρήστες της σειράς. Αυτό που δεν καταλαβαίνω βέβαια είναι γιατί οι διαιτητές σε κάποιες περιπτώσεις φέτος κάνουν τα στραβά μάτια και είναι από επιεικείς έως αδιάφοροι. Έχω δει περιπτώσεις όπου δεν βγάζουν κίτρινη εκεί που πρέπει και αρκούνται σε προειδοποίηση ή άλλες τραγικές περιστάσεις όπου η
CPU κλάδευε τους παίκτες μου και δεν έπαιρνα ούτε φάουλ. Βέβαια μου έχει τύχει και το ανάποδο. Να φάει η CPU κόκκινη αντί για κίτρινη. Πάντως έχει φάση η κάμερα πρώτου προσώπου του διαιτητή στις κάρτες, όπου βλέπουμε τις αντιδράσεις των παικτών.

fc 24 1
Τα
animations στους τερματοφύλακες έχουν επίσης βελτιωθεί. Μπορεί να πιάσουν για άλλη μια φορά τα άπιαστα, ειδικά στα τετ-α-τετ, άρα ο καλύτερος τρόπος για να βάλετε γκολ, είναι από μια απόσταση κάποιων μέτρων, εντός της περιοχής, όπου θα το «μπουμπουνίσετε» ψηλά στην απέναντι γωνία και δεν θα το πιάνει έτσι κανείς. Στα στημένα ακολουθείται η ίδια λογική με πέρυσι, δηλαδή εμφανίζονται γραμμές με τις κατευθύνσεις, κάτι που βοηθάει τους νεότερους.


Το FC 24 έχει αυτό που λέμε “Quality of life” βελτιώσεις. Δηλαδή υπάρχουν μικρές βελτιώσεις σε κάθε τομέα, που όμως συνολικά δεν δικαιολογούν άλλο ένα 80άρι.


Το περυσινό χαρακτηριστικό AcceleRATE έχει αναβαθμιστεί και είναι πλέον το AcceleRATE 2.0. Φυσικά υπάρχει σε PC, PS5 και Xbox Series X/S και όχι στα άλλα format. Με το AcceleRATE 2.0 αντί για τρία αρχέτυπα επιτάχυνσης στο τρέξιμο, πλέον έχουμε τέσσερα: Controlled Explosive - 50% Explosive, 50% Controlled, Mostly Explosive - 70% Explosive, 30% Controlled,  Controlled Lengthy - 50% Lengthy, 50% Controlled και τέλος Mostly Lengthy - 70% Lengthy, 30% Controlled , όπου εκεί απλά ο παίκτης πετάει την μπάλα μπροστά. Στην πράξη βέβαια, τα τέσσερα αυτά είδη τρεξίματος, παράγουν στην πράξη επτά είδη στυλ τρεξίματος, αφού χωρίζονται και σε υποκλίμακες, ανάλογα με τον βαθμό που έχει κάθε παίκτης στο τρέξιμο.

Ultimatewoke
Το
Ultimate Team είναι το mode που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Φέτος η EA έκανε πολύ λίγες αλλαγές, όπως την απλοποίηση των πρώτων Squad Building Challenges και την εισαγωγή των Heroes. Τώρα πέρα από τους Icons έχουμε και παίκτες Heroes, με ξεχωριστά…τρελά στατιστικά.

fc 24 1

Μιλώντας για τρέλα, είναι ότι πιο τρελό αυτό που ζούμε. Το Ultimate Team έχει κάρτες γυναικών! Οι άνδρες παίζουν με τους γυναίκες στην ίδια ομάδα! Μάλιστα οι γυναίκες έχουν δική τους κλίμακα βαθμολογίας. Δηλαδή τα ratings τους φτάνουν έως και το 90+, με τα επιμέρους χαρακτηριστικά να είναι ένα κλικ υποδεέστερα. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, θα πρέπει να κάθεστε και να μελετάτε ένα προς ένα τα στατιστικά για να δείτε αν θα χρησιμοποιήσετε γυναίκες ποδοσφαιρίστριες στα πρώτα ματς. Και θα αναγκαστείτε να το κάνετε γιατί όταν θα ολοκληρώνετε τα Squad Building Challenges, τότε σε διάφορα πακέτα θα σας δίνονται ποδοσφαιρίστριες αντί για ποδοσφαιριστές. Μάλιστα μου έτυχε και σε επιλογή δανεικού παίκτη να έχω να διαλέξω ανάμεσα μόνο σε 3 γυναίκες, χωρίς καμία επιλογή άνδρα.

fc 24 1

Στην πραγματικότητα οι ποδοσφαιριστές και οι ποδοσφαιρίστριες δεν παίζουν ποτέ σε μεικτές ομάδες. Υπάρχουν ξεχωριστές ομάδες και πρωταθλήματα για ευνόητους λόγους που αφορούν την σωματοδομή που έχουν τα δύο φύλα. Εξαιρούνται σε κάποιες περιπτώσεις τα κοριτσάκια μέχρι το επίπεδο παμπαιδικού (Under-14), όταν μία ομάδα δεν έχει γυναικείο τμήμα. Εδώ όμως στις πρώτες ομάδες το πράγμα αλλάζει και υπάρχουν άπειρα παραδείγματα φιλικών αγώνων με μικρές ανδρικές ομάδες εναντίον γυναικείων, όπου το αποτέλεσμα ήταν βομβαρδισμός τερμάτων. Όλα αυτά περνάνε αδιάφορα στην EA. Οι άνθρωποι προσπαθώντας να περάσουν μία woke ατζέντα έχουν ξεφτιλίσει ακόμα και τα θεμέλια της σειράς. Και την κριτική μου την ασκώ όχι μόνο ως gamer αλλά και ως κάτοχος διπλώματος UEFA B’. Δεν είναι inclusivity και diversity αυτό που γίνεται στο Ultimate Team. Είναι προσβολή προς το γυναικείο φύλο. Απλά και σταράτα.

Στο Ultimate Team, τα modes έχουν μείνει όπως τα γνωρίζουμε. Έχει αφαιρεθεί όμως το Catalogue με το οποίο χρησιμοποιούσαμε τα credits μας, που είχαμε συλλέξει για χρόνια μέσα από τα FIFA, με τα οποία credits αγοράζαμε boosters, δανεικούς παίκτες, εμφανίσεις, παπούτσια και διάφορα άλλα αντικείμενα. Άρα πλέον η EA δεν μας ανταμείβει για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουμε. Τουλάχιστον, στο online mode, αν ο αντίπαλος αποσυνδεθεί ενώ κερδίζουμε τότε η νίκη κατοχυρώνεται υπέρ μας, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβαινε πάντα τις προηγούμενες χρονιές. 

Κάνε…καριέρα
Στο
Manager Career έχουμε για πρώτη φορά την δυνατότητα προσθήκης γυμναστών (Coaches) στην ομάδα. Κάθε coach έχει 1-5 αστεράκια σε τομείς προπόνησης για τερματοφύλακες, αμυντικούς, μέσους και επιθετικούς. Άρα αποκτάτε coaches βλέπωντας που υπερτερούν και τους κατανέμετε σε ένα από τα τέσσερα πεδία. Όσο περισσότεροι και όσο πιο ικανοί, τόσο καλύτερη βελτίωση θα πετύχετε στην προπόνηση.

Φέτος προστέθηκε το Manager Tactical View, δηλαδή κάμερα τρίτου προσώπου πίσω σας με τους παίκτες να κινούνται μόνοι τους, κάτι που σχεδόν κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει. Επίσης, υπάρχουν περισσότεροι πραγματικοί προπονητές στις συνεντεύξεις τύπου, καλύτεροι πανηγυρισμοί στις κατακτήσεις κυπέλλων, ενώ πέρα από τις επίσημες διοργανώσεις της UEFA, η EA Sports εξασφάλισε και τα δικαιώματα για την Χρυσή Μπάλα.

fc 24 1

Στα νέα στοιχεία, υπάρχουν κάποια σημεία που θυμίζουν Football Manager. Η βασική οθόνη τακτικών δεν έχει αλλάξει βέβαια, αλλά υπάρχουν Training plans για να βγάλετε πλάνο προπονήσεων και να δώσετε βάση στους τομείς που θέλετε, pre-match reports για να μάθετε τον αντίπαλο και να στήσετε τις τακτικές σας για να νικήσετε και τέλος το Match Ready Training για να προπονήσετε τους παίκτες πριν τον αγώνα.

Το Player Career εξακολουθεί να έχει τα νέα στοιχεία που πρωτοείδαμε πέρυσι, όπως την αγορά αντικειμένων, κινητών και ακινήτων, στην εξωγηπεδική ζωή σας, υπάρχει το Volta Football mode (5x5) όπου δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα κι από εκεί και πέρα τα φιλικά και το Seasons mode.

Κολλήσαμε
Σε θέμα αντοχής, το
FC 24 στέκεται επάξια στο ύψος των περιστάσεων, αν και επειδή δεν έχει μεγάλες διαφορές από το FIFA 23, περισσότερο θα το αποκτήσετε για την ανανεωμένη βάση παικτών, τις μεταγραφές και τα νέα ratings, παρά για οτιδήποτε άλλο. Στην περίπτωσή μου, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει παίκτες καλής αξίας στο Manager Career, που αξίζουν πώλησης και φέρνουν έσοδα, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για το ρόστερ της ΑΕΚ. Τυπικά λοιπόν η αντοχή του FC 24 δύσκολα τελειώνει, ειδικά με το Ultimate Team και το Manager Career, απλά μην περιμένετε τις πολύ μεγάλες αλλαγές.

fc 24 1

Το λανσάρισμα του FC 24 ήταν κάπως περιπετειώδες, αφού έχουμε ως συνήθως ορισμένα bugs. Ευτυχώς είναι ελάχιστα. Στο online multiplayer υπάρχει lag και αρκετές φορές θα τύχει να χάσετε την μπάλα επειδή καθυστερείτε στις κινήσεις σας και μπορεί π.χ. μία πάσα να μην φύγει έγκαιρα. Εκτός από Έλληνες θα κληρωθείτε και με γειτονικές χώρες, από Ιταλία, Μέση Ανατολή και γενικά από όπου υπάρχει διαθέσιμος κόσμος. Μέχρι τώρα δεν μας έτυχαν αποσυνδέσεις εντός του αγώνα, αλλά είχαμε lag και αποσυνδέσεις στα μενού και καθυστέρηση στην επανασύνδεση. Άρα θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, καθώς διαβάζοντας σχόλια online βλέπω παράπονα χρηστών που είχαν αποσυνδέσεις μέσα στους αγώνες.

Σε όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και τα πιο παραδοσιακά bugs. Σήμερα, στην ημέρα του λανσαρίσματος, υπάρχουν άφθονες αποσυνδέσεις, πολύ loading, ενώ μέσα στην εβδομάδα όπως είδατε και σε βίντεό μας, στο Career mode συναντάμε bugs με παράγοντες ομάδων στους οποίους λείπουν τα γραφικά. Όλα αυτά ενώ σήμερα, πρώτη ημέρα λανσαρίσματος και μέχρι την ώρα που γράφεται το review, δεν έχει ανέβει κανένα patch για να διορθώσει κάτι. Ούτε φυσικά κάποια μικροθεματάκια στο gameplay, με διαιτησία και αντανακλαστικά παικτών. Ευτυχώς που όλα αυτά εμφανίζονται σπάνια, απλά αν θα τύχει σε κάποιον πρόβλημα απόσυνδεσης ενώ παίζει online, υπάρχει και ο κίνδυνος...ζημιάς στο δωμάτιο όπως γνωρίζετε.Τεχνικός τομέας
Φέτος η
Frostbite Engine 3 έχει αναβαθμιστεί ελαφρώς και οι ποδοσφαιριστές απεικονίζονται με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις εκφράσεις προσώπου και στα animations από τους τερματοφύλακες μέχρι τους outfield παίκτες. Έχει προστεθεί μάλιστα και νέο animation πριν την εκτέλεση κόρνερ. Τα γήπεδα έχουν ποιότητα απεικόνισης αντίστοιχης με την περυσινή, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Στον αγωνιστικό χώρο υπάρχει ρεαλιστική απεικόνιση του χιονιού ή του νερού μετά από βροχή, ενώ υπάρχουν πλάνα με οπαδούς να τραγουδάνε. 

Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο απεικονίζονται πολύ πιο ρεαλιστικά με την HypermotionV engine και το AI mimic, ένα χαρακτηριστικό που μιμείται τις κινήσεις γνωστών παικτών στην πραγματικότητα και της αντικατοπτρίζει (σχεδόν άριστα) στο παιχνίδι. Όπως για παράδειγμα το ύφος του Cristiano Ronaldo, ειδικά στο χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του, οι ντρίμπλες του Messi, το τρέξιμο του Haaland κτλ. Επίσης, υπάρχουν και νέοι πανηγυρισμοί μετά από γκολ, τόσο σε γνωστούς παίκτες που προαναφέραμε, ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα όπου υπάρχει μεγαλύτερος ενθουσιασμός.

fc 24 1

Στο σχολιασμό αγώνα, έχουμε τους Derek Ray, Stewart Robson, ενώ στο δεύτερο δίδυμο, αντί για τους θρυλικούς σχολιαστές Martin Tyler και Alan Smith -με τους οποίους μεγαλώσαμε με την σειρά FIFA- πλέον έχουμε τον Guy Mowbray που πλαισιώνεται από την Sue Smith. Έχουμε δηλαδή για πρώτη φορά γυναίκα σχολιαστή, η οποία διαβάζει τις ατάκες της πολύ στημένα (still better than George Thanailakis). Το τελικό αποτέλεσμα είναι λίγο cringe. Και τα δύο δίδυμα όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως…κοιμούνται όρθια στο μικρόφωνο, αφού μπορεί να περάσουν ακόμα και 10-15 δευτερόλεπτα στα οποία να μην σχολιάσουν τίποτα, ούτε καν το όνομα ενός παίκτη.

Μόνο για τους κολλημένους με την μπάλα
Το
FC 24 έχει μικρές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του χειρισμού, αλλά βέβαια μόνο στις εκδόσεις για PC, PS5 και Xbox Series X/S. Στις άλλες καλό θα είναι να το αποφύγετε. Η EA κατάφερε φέτος να βελτιώσει σημαντικά τον χειρισμό και το user interface εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά "πετσόκοψε" αναίτια μια σειρά από χαρακτηριστικά, κάτι που σίγουρα αφήνει κακές εντυπώσεις.

Αν το δούμε συνολικά ως πακέτο, τότε ένας gamer που δεν έχει την άνεση να δώσει 80 ευρώ, μπορεί να συνεχίζει άνετα να παίζει και το FIFA 23. Για άλλη μια χρονιά (έχω χάσει το μέτρημα πια) συνεχίζει να απευθύνεται στους φανατικούς της σειράς.

Θετικά:
- Αύξηση του επιπέδου του
AI στο Ultimate επίπεδο δυσκολίας
- Πιο ρεαλιστική απεικόνιση στα animations και τις κινήσεις παικτών
- Περισσότερα πλάνα με
cutscenes από τα αποδυτήρια
- Το
Manager Career mode έχει ορισμένες καλές βελτιώσεις
- Υψηλή αντοχή

Αρνητικά:
- Η απουσία ορισμένων χαρακτηριστικών από πέρυσι και βέβαια αυτή της Εθνικής μας και του Ολυμπιακού
- Lag και αποσυνδέσεις στα online modes, όπως πάντα
- Το
Ultimate Team mode όχι μόνο έμεινε σχεδόν ίδιο , αλλά τα woke στοιχεία απαιτούν συνύπαρξη ανδρών και γυναικών , γυναίκα βοηθό σχολιαστή κτλ.
- Οι συνολικές βελτιώσεις δεν δικαιολογούν τα 80€

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 7
Gameplay: 8.5
Αντοχή: 8.5
Γενικά: 8.2

Εξακολουθεί να είναι Νο. 1 επιλογή, αλλά εφόσον η EA παίζει χωρίς αντίπαλο, δείχνει ότι έχει επαναπαυτεί.

Μάνος Γρυπάρης

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Tas13 (Level 14) 30/09/2023 01:08
Αχ αυτή η EA. Κάθε χρόνο ασχολούμαστε σχεδόν για όλη την σεζόν.
Η καλύτερη τακτική οπως το πάνε είναι να παίζουμε στο EA Play και στο τελος του μηνα να βλεπουμε αν θα το αγοραζουμε η οχι. Που θα εχει πεσει και η τιμη του.
Τουλαχιστον οπως τα λες Career και UT αξιζουν με ενα σωρο προβληματα ομως...
Ωραιο review.
#2 tsolom01 (Level 2) 01/10/2023 02:06
Κατά την γνώμη μου μια από τα ίδια ξανά απλά με διαφορετικό όνομα. Όμως η προσθήκη γυναικών στο UT θεωρώ ότι έφερε ένα καινούργιο αέρα διότι μπορείς να κάνεις ωραίους συνδυασμούς ειδικά με Premier League και Barclays Women's Super League. Επίσης πρέπει να γίνει κάτι με την άμυνα διότι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μπαίνουν τουλάχιστον 5 γκολ.
Score 8.2
8.3 User Score
(5 votes )
User Reviews 0
Genre: Sports
Developer: EA Vancouver, EA Romania
Publisher: Electronic Arts
Διάθεση: Bandai Namco Hellas (210-6018800)
Players: 1-4 (2-22 Online)
Requirements: 8GB RAM, Επεξεργαστής NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, Intel Core i5 6600K CPU, Χώρος στο σκληρό δίσκο: 100GB Επίσημο Site: https://www.ea.com/en-au/games/ea-sports-fc/fc-24
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 29/9/2023
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification