Call of Duty: Modern Warfare III

Hot
Ερμής Δερβίσης

Κάθε πέρυσι και…τα ίδια.

Κάθε πέρυσι και…τα ίδια.

Κάθε πέρυσι και…τα ίδια.

Όπως κάθε Νοέμβριο (ή Οκτώβριο) έτσι και φέτος ήρθε η στιγμή για άλλο ένα Call of Duty από την Activision και μάλιστα το 2023 είναι η χρονιά που η σειρά γιορτάζει την 20η επέτειό της. Το πασίγνωστο FPS έχει περάσει από αρκετά σκαμπανεβάσματα μέσα στις τελευταίες δύο δεκαετίες, αλλά παραμένει μία από τις πιο επιτυχημένες και εισπρακτικές gaming σειρές όλων των εποχών. Φέτος το Call of Duty ακούστηκε ακόμα παραπάνω διότι, λόγω της εμπορικής αξίας του αποτέλεσε τον βασικό λόγο που η Microsoft βρισκόταν στα δικαστήρια για 1.5 χρόνο για να καταφέρει να εξαγοράσει την Activision Blizzard. Τελικά η εξαγορά ολοκληρώθηκε μετά από εγγυήσεις ότι το Call of Duty θα συνεχίζει να κυκλοφορεί κανονικά στο PlayStation και ότι θα το ξαναδούμε και σε κονσόλες της Nintendo (για όποιον ενδιαφέρεται).

Το φετινό Call of Duty έμελε να είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες κυκλοφορίες της σειράς, αν όχι η πιο αμφιλεγόμενη. Αρχικά πέρυσι είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι το 2023 θα αποτελούσε την πρώτη χρονιά μετά από 17 χρόνια που δεν θα είχαμε νέο Call of Duty, αλλά ένα expansion για το Modern Warfare II του 2022. Τελικά όμως η Activision αποφάσισε να μην αλλάξει της συνήθειές της και το καλοκαίρι του 2023 ανακοίνωσε το Call of Duty: Modern Warfare III, το πρώτο back-to-back sequel στην ιστορία της σειράς. Παρά τα λεγόμενά της εταιρείας ότι πρόκειται για μία ακόμα premium κυκλοφορία και όχι για ένα παραφουσκωμένο DLC, το σύντομο και απογοητευτικό campaign και τα ανακυκλωμένα maps του Multiplayer δεν καθησύχασαν ιδιαίτερα το κοινό. Το Modern Warfare III κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023.

call of duty modern warfare iii 1

Η επιστροφή του πιο διάσημου κακού της σειράς
Το Campaign διαδραματίζεται λίγο μετά τα γεγονότα του Modern Warfare II και ξεκινάει με την απόδραση του υπερεθνικιστή τρομοκράτη Vladimir Makarov από την φυλακή. Η υπόλοιπη ιστορία αφορά τις τρομοκρατικές ενέργειες που κάνει ο Makarov με σκοπό να δημιουργήσει κόντρα μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής και τις προσπάθειες της Task Force 141 να τον σταματήσει. Το σενάριο είναι αρκετά βεβιασμένο και δεν προχωράει σημαντικά την ιστορία της reboot σειράς Modern Warfare, ενώ σοβαρές εξελίξεις έχει μόνο στο τελευταίο mission. Το τέλος δεν κλείνει την ιστορία, όπως είχε γίνει με την παλιά τριλογία και αφήνει εμφανώς ανοιχτή την πόρτα για ένα Modern Warfare 4. Εκεί ελπίζουμε η σύγχρονη εποχή του Call of Duty να ξαναπάρει τα πάνω της και να ολοκληρωθεί αξιοπρεπώς (για δεύτερη φορά).

Φέτος το campaign περιέχει τα Open Combat missions, τα οποία είναι ξεκάθαρα βασισμένα στο DMZ mode του Multiplayer/Warzone. Πρόκειται για Open world περιοχές όπου έχετε 2-3 objectives και μπορείτε να τα ολοκληρώσετε με οποιαδήποτε σειρά. Σε πολλά σημεία υπάρχουν stash points όπου βρίσκετε νέα όπλα, armor και πυρομαχικά. Οι εχθροί είναι διάσπαρτοι και μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε με όποιο τρόπο θέλετε ή να τους αποφύγετε τελείως. Οι συγκεκριμένες πίστες είναι μεγάλες σε μέγεθος με αποτέλεσμα να δείχνουν άδειες και δεν θυμίζουν Campaign missions, αλλά ένα άσχετο, πιο βαρετό mode.

Επιπλέον στο ενδιάμεσο των συγκεκριμένων missions δεν υπάρχουν καθόλου cutscenes. Έτσι τα Open Combat missions μοιάζουν περισσότερο με έναν πρόχειρο τρόπο να γεμίσει γρήγορα το campaign με περιεχόμενο, παρά με ένα πείραμα από τους developers για να εξελίξουν το Call of Duty.Τα κλασσικά missions με υψηλή παραγωγή και κινηματογραφικά σκηνικά υπάρχουν και εδώ αλλά είναι περίπου τα μισά και ούτε σε αυτά φαίνεται να έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια. Πέρα από τα παραπάνω η συνολική διάρκεια της ιστορίας είναι και αρκετά σύντομη, με συνολική διάρκεια γύρω στις 4 ώρες.

Τα maps κάτι μας θυμίζουν…
Το Campaign μας απογοήτευσε αλλά το ζουμί βρίσκεται στο Multiplayer, όπου φαίνεται ότι δόθηκε και η περισσότερη σημασία από τους developers. Καθώς το Modern Warfare III αποτελεί άμεση συνέχεια του Modern Warfare II έχετε πρόσβαση από την αρχή σε όλα τα όπλα που είχατε στην κατοχή σας στο περυσινό Call of Duty, στα level που τα είχατε αφήσει καθώς και στα camos και στα attachments που είχατε ξεκλειδώσει. Το ίδιο ισχύει και όλους τους Operators και τα skins τους, όποτε θα δείτε αρκετούς Messi, Nicki Minaj και Homelander να κάνουν βόλτες στα matches και φέτος. Φυσικά θα ξεκινήσετε κανονικά από το level 1 και προς το παρόν, μέχρι να ξεκινήσουν οι Seasons, το level cap είναι κλασσικά στα 55.

call of duty modern warfare iii 2

Φέτος ένα νέος τρόπος ξεκλειδώματος ορισμένων όπλων, attachments,....κλπ είναι το σύστημα Armory Unlock. Τα αντικείμενο που ξεκλειδώνουν με τον συγκεκριμένο τρόπο απαιτούν να ολοκληρώσετε έναν αριθμό Daily Challenges για να τα αποκτήσετε. Κάθε μέρα έχετε 3 διαθέσιμα και μπορείτε να επιλέξετε για ποιο αντικείμενο θα μετρήσουν. Τα Daily Challenges μπορεί να είναι αρκετά απλά όπως το να κάνετε 5 Headshot Kills με πιστόλι όμως κάποια άλλα χρειάζονται όπλα ή items που ξεκλειδώνουν και αυτά με Daily Challenges, οπότε η συγκεκριμένη μέρα πάει χαμένη.

Τα 12 maps που είναι διαθέσιμα στο λανσάρισμα είναι remakes των maps του Modern Warfare 2 του 2009. Ο σχεδιασμός τους και η δομή τους παραμένει ο ίδιος, όποτε όσοι τα γνωρίζετε απο παλιά θα νιώσετε αμέσως οικεία. Οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι στην ποιότητα των γραφικών, στις λεπτομέρειες και textures. Πριν από σχεδόν κάθε match, εσείς και υπόλοιποι παίκτες μπορείτε να ψηφίζετε σε ποιο map θελετε να παίξετε και φυσικά οι Rust, Highrise και Favela παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων μας, λόγω του μικρότερου μεγέθους τους. Σταδιακά όσο παίρνουν οι μήνες, η Sledgehammer Games έχει υποσχεθεί άλλα 12 καινούργια maps, ενώ θα έρθουν και ορισμένα από το περσινό Modern Warfare II.

call of duty modern warfare iii 3

Gunfights στην αναμενόμενη ποιότητα
Τα attachments των όπλων λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο με το Modern Warfare II. Σε κάθε όπλο μπορείτε να βάλετε μέχρι 5 και θα πρέπει να τα ζυγίζετε για να δείτε τι χρειάζεστε περισσότερο και τι αξίζει να θυσιάσετε, όπως recoil control, damage range κλπ. Τα περυσινά attachments λειτουργούν κανονικά στα φετινά όπλα και τα φετινά attachments στα περυσινά όπλα, εφόσον βέβαια τα έχετε ξεκλειδώσει. Κάποια όπως αναφέραμε ξεκλειδώνουν μέσω του Armory Unlock, ενώ άλλα όσο ανεβάζετε level το αντίστοιχο όπλο. Σε κάθε όπλο υπάρχει στο μενού το tag που δείχνει αν είναι από το Modern Warfare II ή το Modern Warfare III. Τα φετινά camos είναι αρκετά πιο βατά για όσους αρέσει το grind και δεν απαιτείται πλέον Longshot kills με όλα όπλα. Αυτό δεν επιστρέφει από πέρυσι και πιθανότατα δεν θα μας λείψει ιδιαίτερα είναι το Weapon Tuning, το οποίο έκανε την εξόπλιση των όπλων αχρείαστα περίπλοκη.

Έτσι για πρώτη φορά σε Call of Duty, η πρόοδος που κάναμε την προηγούμενη χρονιά δεν πάει χαμένη, αλλά το να ανεβάζουμε levels τα νέα όπλα είναι αναπόσπαστο μέρος της COD εμπειρίας, οπότε σπάνια χρησιμοποιήσαμε τα παλιότερα όπλα. Η βασική αλλαγή στο gameplay είναι το Time to Kill, που είναι ουσιαστικά το hp του κάθε παίκτη, και φέτος έχει ανέβει κατά 50%. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς ή οι αντίπαλοι είστε άτρωτοι αλλά ότι σε κάθε gunfight κερδίζει αυτός που έχει το περισσότερο skill και όχι όποιος αδειάσει πρώτος τον γεμιστήρα του. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα γλυτώσετε πιο εύκολα αν κάποιος σας πυροβολήσει από πίσω, ενώ γενικά το gunplay δείχνει λίγο πιο δίκαιο. Επιπλέον μπορείτε slide cancellation, δυνατότητα που δεν υπήρχε πέρυσι. Τέλος υπάρχει και η προσθήκη του Tactical Stance, ενός νέου τρόπου σημαδέματος, που γίνεται πιο γρήγορα από το κανονικό aim, χωρίς όμως να χρησιμοποιείται το optic του όπλου, αλλά μόνο ένας σταυρός στην οθόνη. Σε γενικές γραμμές το gameplay δείχνει λίγο πιο γρήγορο και ελεύθερο σε ρυθμό από πέρυσι.

Αυτό που φαίνεται να έχει γίνει ακόμα πιο αυστηρό φέτος είναι το Skill Based Much Making. Πρόκειται για τον αλγόριθμο που καθορίζει με ποιους παίκτες θα παίξετε σε κάθε match, ανάλογα τις πρόσφατες επιδόσεις σας. Πλέον αν τα πάτε καλά σε 1-2 matches ,τότε στο επόμενο θα έχετε αντιπάλους αυτούς που φτάνουν 50 level σε μία μέρα ή όχι και τόσο καλούς συμπαίκτες. Ένα παράπονο μας άφησαν τα spawns μετά από κάθε death, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις γίνονται σε ακατάλληλα σημεία, όπως μπροστά σε αντιπάλους και μάλιστα επανειλημμένα. Το συγκεκριμένο θέμα είναι κάτι που συμβαίνει σε κάθε Call of Duty και πιθανότατα με τα πρώτα patches θα λυθεί. Στα κλασσικά Standard 6v6 matches επιστρέφουν τα γνωστά modes, Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed, Hardpoint, Control και Search and Destroy που γνωρίζουμε πλέον αρκετά χρόνια. Στα συγκεκριμένα modes υπάρχουν και τα Hardcore matches, όπου ο κάθε παίκτης έχει μειωμένο hp και το mini map δεν φαίνεται. Επιπλέον επιστρέφει το Free-for-All, όπου όλοι παίκτες είναι αντίπαλοι μεταξύ τους και το Gun Game, όπου με κάθε kill αλλάζει το όπλο σας. Νέο mode είναι το Cutthroat, στο οποίο παίζουν 3 ομάδες 3 ατόμων (3v3v3) και σκοπός σας είναι πέρα από το να εξολοθρεύετε τις υπόλοιπες 2 ομάδες, να φτάνετε στην σημαία πριν από αυτές.

Όμορφο αλλά δεν κάνει ακόμα το επόμενο βήμα
Στον τομέα των γραφικών το Modern Warfare III παρότι δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές με πέρυσι, δεν μας άφησε παράπονα. Το Campaign στα λίγα κανονικά Missions δείχνει όσο κινηματογραφικό και εντυπωσιακό αναμένεται, ενώ ο σχεδιασμός των χαρακτών ειδικά στα cutscenes παραμένει εντυπωσιακός. Τα maps του Multiplayer παρότι επανέρχονται από το Modern Warfare 2, δεν είναι απλώς remastered εκδοχές με πιο υψηλή ανάλυση, αλλά ολικά remakes με πολύ περισσότερη λεπτομέρεια σε κάθε επιφάνεια και περιβάλλον. Σε γενικές γραμμές οπτικά τα πάει όσο καλύτερα γίνεται, με δεδομένο ότι κυκλοφορεί και σε PS4 και Xbox One. 

Η Sledgehammer Games φαίνεται ότι άκουσε το feedback του κοινού από την Beta για την ορατότητα και έτσι όλα τα maps είναι πλέον αρκετά φωτεινά και μάλιστα με πολλά και ζωντανά χρώματα. Το συνολικό οπτικό αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει πιθανότατα και τους μεγαλύτερους γνώστες των συγκεκριμένων πιστών. Από τεχνικά θέμα όπως framedrops, περιέργως δεν συναντήσαμε ιδιαίτερα. Κάποια μικρά τεχνικά εμφανίστηκαν τις πρώτες μέρες, όπως το να μην εμφανίζονται όλα τα γράμματα του VICTORY ή του DEFEAT στο τέλος κάποιων matches, αλλά τίποτα σημαντικό ή gamebreaking.

Ο ηχητικός τομέας παραμένει επίσης σε γενικές γραμμές ο ίδιος, ειδικά στα βήματα, στις εκρήξεις και στην πλοήγηση των menus. Τα περισσότερα νέα όπλα έχουν νέους ήχους όταν πυροβολείτε και ακούγονται πιο φουτουριστικά – φτιαχτά, αλλά τίποτα το ριζικά διαφορετικό. Τα ηχητικά εφέ όταν παίρνετε kills, headshots κλπ έχουν αλλάξει από πέρυσι, και ενώ μας πήρε λίγο να τα συνηθίσουμε, παραμένουν το ίδιο ικανοποιητικά και εθιστικά. Από voice actors όλοι όσοι γνωρίζαμε επιστρέφουν από τα προηγούμενα δύο Modern Warfare και κάνουν την ίδια καλή δουλειά. Η μόνη νέα αξιόλογη προσθήκη είναι του Julian Kostov ως Makarov. Παρότι πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους κακούς στην ιστορία του Call of Duty, τον οποίο είχαμε συνηθίσει με συγκεκριμένη εμφάνιση και φωνή, ο Kostov κάνει τον χαρακτήρα δικό του.

call of duty modern warfare iii 4

Πρόχειρο campaign με έμφαση στο Multiplayer
Το Modern Warfare ΙΙΙ έχει ένα απογοητευτικό Campaign, το οποίο δεν είναι αντάξιο προηγούμενων κυκλοφοριών και αν αποτελεί τον βασικό λόγο για να κάνετε την αγορά, δεν σας το προτείνουμε. Το Multiplayer από την άλλη κάνει ότι υπόσχεται και φέρνει αρκετές αλλά μικρές βελτιώσεις με μπόλικό περιεχόμενο, χωρίς όμως να πρωτοπορεί πουθενά. Το ήδη γεμάτο περιεχόμενο αναμένεται να γεμίσει πολύ περισσότερο με νέα modes ήδη να έρχονται κάθε βδομάδα. Η Sledgehammer Games φαίνεται ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε στον λιγοστό χρόνο που της δόθηκε, και πάει να γίνει το "καλό και αδικημένο" παιδί της Activision με τον τρόπο που ακούει το feedback των παικτών και με τα συχνά updates. Ας ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και μέσα στην υπόλοιπη χρονιά. Ο τίτλος DLC αξίζει στο campaign του Modern Warfare III, αλλά όχι στο υπόλοιπο περιεχόμενο το οποίο δείχνει ότι θα αυξάνεται σχεδόν κάθε βδομάδα. Η μεταφορά της προόδου μας από το ένα Call of Duty στο άλλο ειναι καλή ιδέα και θα θέλαμε να την δούμε και στο μέλλον. Αν ξέρετε τι να περιμένετε από ένα Call of Duty, βασικός σας στόχος είναι το Multiplayer και δεν αναμένετε κάτι διαφορετικό ή πρωτοποριακό, τότε το Modern Warfare III θα σας τα βγάλει τα λεφτά του.

Θετικά:
- Πολύ όμορφα γραφικά στα γνώριμα και αγαπημένα maps και προσεγμένος τεχνικός τομέας
- Μπόλικο περιεχόμενο στο Multiplayer από modes, maps και items για ξεκλείδωμα
- Η δυνατότητα μεταφοράς της προόδου μας από το Modern Warfare II

Αρνητικά:
- Απογοητευτικό Campaign από κάθε άποψη
- Κανένα νέο map στο λανσάρισμα
- Θέματα όπως τα spawns που ελπίζουμε να διορθωθούν σύντομα

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 8
Gameplay: 7
Σενάριο: 5
Αντοχή: 8
Γενικά: 7

Το πρώτο back-to-back Call of Duty sequel τα πήγε όπως περιμέναμε.

Ερμής Δερβίσης

NEWS   VIEW ALL

Το Gaia skin του Call of Duty έδινε πλήρες stealth στους παίκτες

[Αρχική Δημοσίευση: 15/11/23] Στο Call of Duty: Modern Warfare ΙΙΙ μεταφέρονται όλα τα skins και γενικώς η πρόοδός σας από το Modern Warfare II και αυτό περιλαμβάνει το Gaia skin, το οποίο κρύβει όσ...
Posted (30 Nov 2023)

Το Call of Duty: Modern Warfare 3 θα έχει χάρτη στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το επίσημο site του Call of Duty, η Activision ετοιμάζει ένα νέο map που θα διεξάγεται στην Ελλάδα. Ο νέος αυτός χάρτης θα έρθει στη Season 1, δηλαδή την 1η Δεκεμβρίου, αναφέρεται στο επίσ...
Posted (18 Nov 2023)

Ένα bug στο Call of Duty Modern Warfare 3 κάνει spawn κάθε παίκτη στο ίδιο σημείο

Τα spawn στα Call of Duty στην πρώτη μέρα της κυκλοφορίας κάθε game πάντα αντιμετώπιζαν προβλήματα, αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο ‘’διασκεδαστικά’’ όπως αυτό το bug στο Modern Warfare 3. Κάποιος χρήστης ...
Posted (14 Nov 2023)

Το campaign του Call of Duty Modern Warfare 3 αναπτύχθηκε με πολλές υπερωρίες

Το Call of Duty: Modern Warfare III κυκλοφόρησε και σύμφωνα με πληροφορίες από το Bloomberg, οι developers είχαν μόλις ενάμιση χρόνο για να δημιουργήσουν το campaign, κάτι που τους δημιούργησε άγχος...
Posted (10 Nov 2023)

Call of Duty: Modern Warfare 3: Οι απαιτήσεις στα PC

[Αρχική Δημοσίευση: 31/10/23] Η Activision ανακοίνωσε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις για το Call of Duty: Modern Warfare 3. Θα χρειαστείτε 149GB χώρο στο σκληρό δίσκο. Κατά τα άλλα ...
Posted (07 Nov 2023)

Το Call of Duty: Modern Warfare 3 δεν θα έχει Platinum Trophy στο PS5

Το Call of Duty: Modern Warfare 3 δεν θα περιλαμβάνει Platinum Trophy στο PS5. Ο PowerPyx εντόπισε ότι το Modern Warfare 3 δεν θα έχει ξεχωριστή καταχώριση στα προφίλ παικτών, αλλά θα εμφανίζεται...ω...
Posted (02 Nov 2023)

Call of Duty: Modern Warfare 3

[Αρχική δημοσίευση: 8/8/23] Η Activision θα προβάλει αύριο το πρώτο τρέιλερ του Call Of Duty: Modern Warfare 3 με τον Makarov. Το βίντεο ονομάζεται Makarov Reveal Trailer και μπορείτε να το δείτε π...
Posted (19 Oct 2023)

Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer

Η Activision παρουσίασε το multiplayer mode του Call of Duty: Modern Warfare 3 και όπως θα δείτε στο τρέιλερ υπάρχουν αποσπάσματα από τους 16 χάρτες του αρχικού Modern Warfare 2, οι οποίοι θα αναβαθμι...
Posted (04 Oct 2023)

Call of Duty: Modern Warfare III – Τα maps

Η Activision ανακοίνωσε ένα νέο Call of Duty Next στο οποίο θα αποκαλύψει νέες πληροφορίες για το Modern Warfare III και ήδη κάνει tease ένα νέο map στο Twitter. Το νέο map φαίνεται ότι θα είναι ένα ...
Posted (03 Oct 2023)

Call of Duty: Modern Warfare ΙΙΙ - Weapon customization

Η Activision αποκάλυψε την νέα λειτουργία των aftermarket parts για το Call of Duty: Modern Warfare III, τα οποία θα αλλάζουν ριζικά τις επιδόσεις του κάθε όπλου. Τα aftermarket part θα είναι ξεχωρισ...
Posted (03 Oct 2023)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 AntonKos (Level 17) 19/11/2023 17:44
Κρίμα. Μεγάλη απογοήτευση καθε χρονο και χειρότερα. Οντως θυμιζει DLC.
Το επαιξα σε φιλο ετσι να δω το campaign. Το zombies mode για Modern Warfare ταιριαζει αλλα δεν ειναι κατι νεο στη σειρα.
Απλα εκαναν μια ξεπετα για να βαλουν και μια νεα εκδοση και φετος ετσι να υπαρχει για το γρηγορο χρημα. Οταν θα το βαλει η MS στο Game Pass δεν θα το αγοραζει κανεις οπως τα εχουν κανει.
Score 7
7 User Score
(6 votes )
User Reviews 0
Genre: First-Person Shooter
Developer: Sledgehammer Games
Publisher: Activision
Διάθεση: Activision
Players: 1-64
Requirements: 8GB RAM, Λειτουργικό σύστημα: Windows 10, Επεξεργαστής: Intel Core i5-6600 ή AMD Ryzen 5 1400 Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 960 / GTX 1650 ή AMD Radeon RX 470, Χώρος στον Σκληρό Δίσκο: 149GB
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 10/11/23
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification