Τα παρακάτω sites στηρίζουν το GameWorld.gr αναδημοσιεύοντας ειδήσεις:

Pathfinder.gr
APN.gr
- Parousiazw.gr
To-kounavi.blogspot.gr
Whos.gr
- Facebook Page παικτών Call of Duty
ThousandNews.gr
Computernews.gr
PostGame.gr
GreekPCBlog.com
News-Planet.gr
ToTefteri.com
RockGenesis.gr
Hit-Channel.com
PoliticsOnline.gr
RockGuide.gr
Greek-visions.com
iNews.gr
Axortagos.gr
PortalNews.gr
LoveForTechnology.net
Pramnos.net
Mobile-News.gr
gatodiakritikos.blogspot.com

Πως μπορείτε και εσείς να στηρίξετε το GameWorld.gr
Ακολουθήστε τους παρακάτω τρόπους.

1)Social Networks
Γίνετε μέλη στις σελίδες του GameWorld στα παρακάτω Social Networks ώστε να είστε πάντοτε ενημερωμένοι.
Facebook Page
Facebook Chat
- Steam
-YouTube

Μην ξεχνάτε ακόμη να διαδίδετε τα άρθρα και τα βίντεό μας με Like, Tweet ή Share. Απλά κάντε κλικ σε ένα άρθρο ή στο ανάλογο YouTube video και πατήστε στις συγκεκριμένες επιλογές που προσφέρονται.

2)Μέσω αναδημοσιεύσεων
Αν έχετε δικό σας site ή blog και θέλετε να αναδημοσιεύσετε ειδήσεις του GameWorld, τότε μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα, αναγράφοντας την φράση "Πηγή: GameWorld.gr" στο κάτω μέρος της είδησης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

3)Συντάκτης-Community Support
Αν ασχολείστε με τα games για πάνω από 5 χρόνια, είστε άνω των 18 κι έχετε καλό κείμενο τότε κάντε κλικ εδώ για να στείλετε βιογραφικό ένταξης στη συντακτική ομάδα του GameWorld. Αν απλά επισκέπτεστε το site για τουλάχιστον 6 μήνες κι είστε ενεργό μέλος, κάντε κλικ εδώ για να καταθέσετε αίτηση ένταξης στο Community Support, την ομάδα των moderators του GameWorld.

4)Με Banner
Αν είστε Webmaster, δηλαδή έχετε δικό σας site ή blog, τότε προσθέστε τα banners του GameWorld.gr στην ιστοσελίδα σας:

468x60:

GameWorld - 468x60 - 2014


120x60:

GameWorld - 120x60 - 2014


5)Alexa: Βοηθήστε το GameWorld να ανέβει στην λίστα των sites
Μία εταιρεία η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή και μετράει την επισκεψιμότητα είναι η Alexa. Στο site της μπορείτε να δείτε την παγκόσμια κατάταξη επισκεψιμότητας όλων των ιστοσελίδων του Ιντερνετ. Επιπλέον, για κάθε χώρα υπάρχει ξεχωριστή λίστα επισκεψιμότητας. Στην Ελλάδα, το site που ταξινομεί την λίστα των ελληνικών ιστοσελίδων είναι το www.korinthorama.gr/topgr.

Για να μπορέσει η εταιρεία Alexa να καταγράψει την κίνηση του κάθε site, χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα, το Alexa Toolbar, το οποίο καταγράφει τους επισκέπτες κάθε σελίδας και στη συνέχεια στέλνει τις πληροφορίες αυτές στον server της. Αν κατεβάσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα τότε η επίσκεψή σας στο GameWorld.gr (όπως και σε κάθε άλλο site) θα καταγραφεί κανονικά και κατ' επέκταση το site μας θα ανέβει στην λίστα των μεγαλύτερων ιστοσελίδων του διαδικτύου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία έχει ανακοινώσει και επίσημα ότι το Alexa Toolbar δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση spyware ή κάποιο άλλου είδους πρόγραμμα το οποίο να μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή σας.

- Κατεβάστε το Alexa Toolbar κάνοντας κλικ εδώ

- Τα μεγαλύτερα ελληνικά sites

- Τα στατιστικά του GameWorld.gr στην Alexa

6)Συμμετοχή
Η συμμετοχή σας στο site είναι πολύτιμη. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο άρθρο πριν παραλείψετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο στο κάτω μέρος του, καθώς επίσης να συμμετάσχετε στο Forum, στις συζητήσεις που σας αφορούν, αλλά και στην Community, εκεί όπου σας περιμένει το μεγαλύτερο gaming social network στην Ελλάδα. Συμπληρώστε το προφίλ σας, βρείτε Ομάδες (Groups) με τα ενδιαφέροντά σας, δημιουργήστε τις δικές σας και γνωρίστε νέους gamers! Όσο συμμετέχετε στο GameWorld, τόσο ενισχύετε το μεγαλύτερο gaming community στην Ελλάδα στο να αυξήσει την επισκεψιμότητά του και κατ' επέκταση τα έσοδά του.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε πάντοτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info [ατ] gameworld.gr.

Notification