Cyprus Comic Con 2023: Ο Ηλίας Κυριαζής, η παραπληροφόρηση και ο ορισμός "ακροδεξιά"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Cyprus Comic Con 2023: Ο Ηλίας Κυριαζής, η παραπληροφόρηση και ο ορισμός "ακροδεξιά"

Cyprus Comic Con 2023: Ο Ηλίας Κυριαζής, η παραπληροφόρηση και ο ορισμός "ακροδεξιά"

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Με αφορμή την έκταση που έχει πάρει η υπόθεση του Ηλία Κυριαζή με τα σκίτσα και τα επίμαχα tweets, το GameWorld θα ήθελε αφενός μεν να ευχαριστήσει όσα sites κάλυψαν την είδηση, αφετέρου να αναφέρει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που έχει πέσει στην αντίληψή μας.

Αρχικά, θα πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους ότι οι αρχισυντάκτες του GameWorld δεν γνωρίζαμε καν τον Ηλία Κυριαζή, πριν τις 4 Ιουλίου, όταν και έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας από την Cyprus Comic Con να ακυρώσει την συμμετοχή του GameWorld, επειδή...δεν συμφωνούσε ιδεολογικά με τον γράφων.

Αυτό που κάναμε από την πρώτη στιγμή ήταν ότι δεχτήκαμε επίθεση και αμυνθήκαμε. Γιατί έπρεπε για παράδειγμα ο Κυριαζής να ενοχληθεί από τον τίτλο "Ανώμαλοι" σε βίντεο με τον παιδεραστή TikToker και να του εξηγούμε τα αυτονόητα; Το ίδιο και για τις Άγιες εικόνες στα Pride που επίσης ενοχλήθηκε ο Κυριαζής. Είτε πιστεύει κάποιος, είτε όχι, είναι προσβολή θρησκείας βάση ποινικού κώδικα. Τελειώνει εκεί.

Αναρωτιόμαστε, όπως γράψαμε και στο αρχικό άρθρο, από πότε θα πρέπει οι προσωπικές δημοσιεύσεις κάποιου στα social media να ταυτίζονται με τα άτομα που συνεργάζεται; Το να απαιτεί κάποιος να γίνει cancel κάποιος άλλος επειδή δεν συμφωνεί μαζί του σε θέματα πολιτικής ή κοινωνίας είναι η επιτομή του φασισμού.

Ilias Kyriazis

Παραπληροφόρηση από τα sites News247.gr και The Press Project
Σε συνέχεια των όσων έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή του κόσμου σε κάτι ακόμα που θα πρέπει να αμυνθούμε.

Τα sites News247.gr και The Press Project παραπληροφορούν εσκεμμένα τον κόσμο στην είδηση του Ηλία Κυριαζή.

Ο Ηλίας Κυριαζής δήλωσε ψευδώς στο Facebook ότι έκανε τα σκίτσα “πριν από 25 χρόνια” για ελαφρυντικό λόγω ηλικίας κι επειδή κάθε κακούργημα παραγράφεται στα 20 χρόνια. Ήταν πριν από 19 χρόνια. Δηλαδή ήταν 26 χρονών και όχι 20.

Τα περιοδικά SubArt - Τεύχη #2 και #3 με τα συγκεκριμένα σκίτσα κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο και τον Αύγουστο του 2004 αντίστοιχα. Πριν από 19 χρόνια. Κανείς όμως δεν γνωρίζει πότε και αν σταμάτησαν να κυκλοφορούν ποτέ στην αγορά.

ilias kyriazis skitsa 100

Τόσο ο Ηλίας Κυριαζής, όσο και ο πρώην συνεργάτης του Κυριαζή, τραγουδιστής Φοίβος Δεληβοριάς η σύντροφός του Κυριαζή, Νίκη Σπανού και τα sites News247 και ThePressProject, μέχρι και σήμερα 10/7, ισχυρίζονται ότι τα σκίτσα αυτά έχουν γίνει πριν από 25 χρόνια, την στιγμή που πλέον όλη η Ελλάδα έχει δει τα εξώφυλλα των περιοδικών και γνωρίζει την αλήθεια. Ο κύριος Φοίβος Δεληβοριάς συνεργάστηκε με τον Κυριαζή τον Νοέμβριο του 2004, δηλαδή 3 μήνες μετά τα σκίτσα.

Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση θα πρέπει πέρα από τον κύριο Κυριαζή να καλέσει τόσο τα συγκεκριμένα άτομα, όσο και τους δημοσιογράφους των News247 και ThePressProject που δημοσιεύουν παραπληροφόρηση για να ξεπλύνουν τυχόν ποινικές ευθύνες του δημιουργού.

Eάν τα sites δεν διορθώσουν τα άρθρα τους με τα ακριβή στοιχεία τότε είναι συνένοχοι στην συγκάληψη ενός ενδεχόμενου ποινικού αδικήματος που εξετάζει η εισαγγελεία. Τα sites αυτά έχουν ενημερωθεί εδώ και πολλές ημέρες από μηνύματα αναγνωστών του GameWorld, τόσο στα social media, όσο και με email. Τι περιμένουν; Αν δεν διορθώσουν τα σχετικά άρθρα τότε με την σειρά μας καλούμε τις εταιρείες να σταματήσουν να συνεργάζονται με αυτά τα μέσα τα οποία αναφέρουν ψευδή στοιχεία για μία υπόθεση που έχει φτάσει στα χέρια της εισαγγελείας.

Η χρονική σειρά που έγιναν τα πράγματα
Επειδή ορισμένοι χρήστες των social media μπορεί να το έχουν απορία, να το διευκρινίσουμε για τελευταία φορά:
Α) Ο Ηλίας Κυριαζής ζήτησε από την Cyprus Comic Con να μην συμμετάσχουμε.
B) Μετά ανεβάσαμε την σχετική είδηση, η οποία φυσικά για πολλές ώρες δεν περιείχε καν τα σκίτσα του. Αυτό είναι εύκολα αντιληπτό από τις ώρες δημοσιεύσεων στα social media. 
Γ) Μετά βρήκαμε τις φωτογραφίες και το βίντεο στο Twitter και κάναμε edit την είδηση.
Δ) Το τελικό στάδιο ήταν ότι ψάξατε το προφίλ του Ηλία Κυριαζή και μας στείλατε και τα tweets του που βάλαμε στην είδηση.

Η απάντηση προς την Cyprus Comic Con
Η διοίκηση της Cyprus Comic Con και ειδικά ο Χρήστος Έλληνας ας μην διαδίδει στον κύκλο ψευδώς το: "Κόψαμε το GameWorld και Ηλία Κυριαζή ταυτόχρονα" σε μια προσπάθεια ξεπλύματος των ευθυνών της. Ούτε να διαδίδει ότι "Κοπήκαμε γιατί ο Μάνος Γρυπάρης σχολίαζε στη Facebook page της Cyprus Comic Con:
1ον) Όλοι είδαν ότι ο Ηλίας Κυριαζής έβγαλε την ανακοίνωση Τρίτη 4 Ιουλίου. Αγαπητοί διοίκηση της Cyprus Comic Con, μας κόψατε περίπου 16 ώρες μετά, Τετάρτη νωρίς το πρωί γύρω στις 09:00 και ο Ηλίας Κυριαζής κόπηκε την Πέμπτη το μεσημέρι 6 Ιουλίου.

Ο κομίστας κόπηκε πάνω από 48 ώρες μετά την αρχική του ανακοίνωση, όταν είχε ξεσπάσει σάλο στο πανελλήνιο με τα σκίτσα του. Ναι μεν δεν σκόπευε να κατέβει φέτος στην Κύπρο αλλά η αρχική σας ανακοίνωση ανέφερε ξεκάθαρα ότι κόβετε το GameWorld. Στην πρώτη ανακοίνωση δεν αναφέρθηκε πουθενά ο Ηλίας Κυριαζής. Επίσης, μέχρι το λεπτό που κόψατε τον σκιτσογράφο, το προφίλ του ήταν κανονικά στο site σας. Το ότι αργήσατε να τον κόψετε για 2+ μέρες μετά την είδηση των σκίτσων δείχνει ότι συντάσσεστε ξεκάθαρα υπέρ του σκιτσογράφου, τον οποίο άλλωστε γνωρίζετε πολύ περισσότερα χρόνια από εμάς. Απλά αναγκαστήκατε να τον κόψετε. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι έγινε.

2ον) Ειπατε ότι δήθεν μας κόψατε επειδή σχολίασα στη Facebook page της Cyprus Comic Con προς άλλους θαμώνες της έκθεσης. Καταρχήν στη Facebook page σας την Τετάρτη 5/7 είδαμε σχόλια από άτομα να με χαρακτηρίζουν "ακροδεξιό" επειδή πίστεψαν τον Ηλία Κυριαζή. Και εσείς αντί να τα σβήσετε και να με προστατέψετε από την λασπολογία του σκιτσογράφου, όπως οφείλετε να προστατεύετε κάθε εκθέτη, αφήσατε τα σχόλια εκεί να με βρίζουν. Και απάντησα σε κάθε σχόλιο δίνοντας το κεντρικό άρθρο του GameWorld. Αυτό που επικαλείστε κύριε Χρήστο Έλληνα είναι μια φθηνή αφορμή. Τα είδατε τα σχόλια και τα αφήσατε γιατί ιδεολογικά τάσσεστε μαζί με τον σκιτσογράφο Ηλία Κυριαζή. Στη θέση σας κάθε διοργανωτής απλά θα έσβηνε τα σχόλια, πιθανόν να τα κλείδωνε και θα τελείωνε εκεί το θέμα! Το ότι απάντησα σε 3 άτομα με το άρθρο του GameWorld ήταν απλά μια αφορμή. Όταν έχετε την ιδεολογική πτέρυγα του σκιτσογράφου ξαφνικά εναντίον σας επειδή "πρέπει να με κόψετε" και το κάθε ιντερνετικό troll με βαφτίζει "ακροδεξιό" γιατί "Το είπε ο Κυριαζής άρα respect, κάτι ξέρει", προφανώς και ψάχνατε μία αφορμή να με κόψετε για να μην σας κάνει cancel το πιστό community που σας ακολουθεί.

3ον) Στο συμφωνητικό που υπογράψαμε, δεν υπάρχει κάτι που να αναφέρεται σε κανόνες συμπεριφοράς στα social media. Έχετε κάνει παραβίαση συμφωνητικού. 

4ον) Εδώ και μία εβδομάδα περιμένουμε ακόμα να μας πείτε: Εφόσον στο προφίλ του Ηλία Κυριαζή στο site σας γράφατε ότι "Είναι ιδρυτής της ομάδας κόμικ SubArt", είχατε δει το περιεχόμενο των τευχών #2 και #3 ή όχι; Ρωτάμε γιατί τον είχατε φιλοξενήσει στην έκθεση στο παρελθόν.

Αναλυτικό βίντεο για όσα έγιναν:

5oν) Τι έχει να μας πει η Cyprus Comic Con για την εταιρεία Pro Wrestling Cyprus, την οποία και διαφημίζει ως χορηγό της; Η PWC διαφημίζεται και στα κατεχόμενα της Κύπρου, με την σημαία του ψευδοκράτους. Το παράνομο αυτό κρατίδιο, που αναγνωρίζεται παγκοσμίως μόνο από την Τουρκία, έχει αποκλειστεί παγκοσμίως και φυσικά και σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις. Η ανάρτηση της σημαίας του ψευδοκράτους στις ελεύθερες περιοχές είναι φυσικά παράνομη. Ωστόσο η Cyprus Comic Con δεν διστάζει να δεχτεί χορηγό που διαφημίζει και την σημαία του ψευδοκράτους, πόσο μάλλον δε όταν στην Κύπρο έχουν πεθάνει χιλιάδες Έλληνες για την ελευθερία.

Ο πρόεδρος του Game Developers Association of Greece παίρνει θέση υπέρ του Κυριαζή
Στα 18 χρόνια παρουσίας του GameWorld βλέπουμε επίσης με λύπη μας τον πρόεδρο του Game Developers Association Greece κ. Βασίλης Καραβασίλη να βγάζει μόνος του ανακοίνωση "εκ μέρους του συλλόγου" λίγες ώρες μετά την διαρροή σκίτσων του Κυριαζή και να παίρνει έμμεσα το μέρος του σκιτσογράφου! Επειδή είμαι "Εχθρικός στη διαφορετικότητα και πράξεις και λόγια τέτοιου είδους έρχονται σε αντίθεση με την πολυχρωμία και πολυφωνία της ανθρώπινης φύσης".

Η ανακοίνωση του κ. Βασίλη Καραβασίλη είναι άκρως επικίνδυνη, καθώς επιχειρείται μία προσπάθεια "ξεπλύματος" του σκιτσογράφου Ηλία Κυριαζή και του περιεχομένου των σκίτσων!

Ανακοίνωσε λοιπόν, από μόνος του μέσα σε λίγες ώρες διαφοράς από την είδησή μας για τον σκιτσογράφο (άρα προφανώς χωρίς να ρωτήσει κανένα μέλος του συλλόγου, αφού δεν προηγήθηκε κανένα συνέδριο) ότι "ο σύλλογος αποχωρεί από το group Greek Game Developers".

Οι λόγοι αποχώρησης
Ποιοι είναι λοιπόν οι...λόγοι αποχώρησης; Πριν από ένα μήνα, ο Βασίλης Καραβασίλης είχε ανακοινώσει meeting ανάμεσα στους Έλληνες game developers το οποίο είχε ανακοινώσει με την φράση: "Είμαστε ενθουσιασμέν@" αντί για "ενθουσιασμένοι". Του ανέφερα ότι αυτό είναι προσβολή προς το φύλο των developers, καθώς αποτελεί μέρος της woke ατζέντας και ότι θα πρέπει να διορθώσει το συγκεκριμένο γράμμα. Ο ίδιος εσκεμμένα φυσικά δεν διάβαζε το μήνυμά μου. Άρα έσβησα την είδηση της ανακοίνωσής του.

Στο κείμενό του, ο Βασίλης Καραβασίλης κάνει χυδαία συκοφαντική δυσφήμιση στο πρόσωπό μου, λέγοντας ότι: "Είμαι εχθρός στη διαφορετικότητα", "Πράξεις και λόγια τέτοιου είδους μας βρίσκουν κάθετα ενάντια και έρχονται σε αντίθεση με την πολυχρωμία και πολυφωνία της ανθρώπινης φύσης" και "Η κοινότητα δεν είναι ασφαλής για όλα τα άτομα. Καλούμε τους developers με παρόμοιες αξίες να βρουν εναλλακτικές".

Φυσικά το πιο χυδαίο από όλα αυτά είναι ότι η ανακοίνωση αυτή έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά την κριτική μας ενάντια στα παιδοφιλικά και αιμομικτικά σκίτσα του Ηλία Κυριαζή και των social media posts του, θέμα που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο! Συνεπώς και εφόσον στην ανακοίνωσή του δεν παίρνει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση ΚΑΤΑ των έργων του Ηλία Κυριαζή και ΚΑΤΑ των social media posts του, ώστε να καταδικάσει την παιδοφιλία, αλλά ταυτόχρονα μιλάει για "πολυχρωμία και πολυφωνία της ανθρώπινης φύσης" αυτό σημαίνει ότι ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ της!

Οι ερωτήσεις μας προς τον κύριο Βασίλη Καραβασίλη
1) Ποια από τα βίντεο του προσωπικού μου καναλιού στο YouTube είναι "εχθρικά προς την διαφορετικότητα"; Περιμένουμε να μας πει το βίντεο, το λεπτό και το δευτερόλεπτο, αντί να αναπαράγει την ρητορική ακροαριστερών trolls. Διαφορετικά το κείμενό του αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση και υπόκειται σε μήνυση.
2) Πότε στο παρελθόν έδειξα μία "Στάση ενάντια στη διαφορετικότητα κατά κάποιου Έλληνα game developer"; Διότι το μόνο που βλέπουμε είναι ότι τον πείραξε το "@" που του ανέφερα να διορθώσει σε ένα κείμενο.
3) Ο σύλλογος Ελλήνων game developers από ποιες εταιρείες χρηματοδοτείται και τι γνώμη έχουν οι εταιρείες αυτές σχετικά με την woke ατζέντα;
4) Τι εννοεί με τον όρο "Πολυχρωμία και πολυφωνία της ανθρώπινης φύσης";
5) Γιατί επέλεξε να κάνει αυτή την ανακοίνωση μόλις λίγες ώρες μετά το άρθρο μας για τον Ηλία Κυριαζή; Γιατί στο κείμενό του δεν καταδικάζει τον σκιτσογράφο; Αυτό δεν δείχνει ότι τον στηρίζει έμμεσα;
6) Συμφωνεί ή όχι ότι ο Ηλίας Κυριαζής σχεδίασε σκίτσα που έδειχναν παιδοφιλία, αιμομιξία και ότι έκανε social media posts που έδειχναν την συμπάθειά του προς αυτές τις πράξεις;
7) Γιατί δεν έκανε συνέδριο ως σύλλογος πριν βγάλει την συγκεκριμένη ανακοίνωση;
8) Τέλος, ποια είναι η άποψή του για την προσβολή θρησκείας στα pride, τόσο στην Κύπρο για το περιστατικό με τον άνδρα που στο τραγούδι Jesus Christ έξυνε τους όρχεις του, όσο και για το Βελιγράδι, όπου εικόνα Παναγίας και Χριστού είχε ντυθεί στα LGBT χρώματα; Διότι αυτά κατέκρινα στα βίντεό μου. Συμφωνεί μήπως με αυτές τις πράξεις;

Και όλα αυτά ενώ το GameWorld είναι το μόνο ελληνικό μέσο που εδώ και 10 χρόνια μοιράζει κάθε χρόνο από ένα βραβείο σε ελληνική εταιρεία ανάπτυξης video games μέσω του διαγωνισμού Greek Game of the Year. Αυτές τις εταιρείες εκπροσωπεί ο κ. Καραβασίλης και αυτό είναι το "Ευχαριστώ" του. 

Η παραπληροφόρηση του "στα 4"
Ένα ακόμη μήνυμα στα social media είναι το παρακάτω.

ilias kyriazis nikki grimm spanou

Το οποίο προέρχεται...από την σύντροφό του Nikki Grimm Spanou! 

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η Νίκη Σπανού επιχειρεί στοχοποίηση επί προσωπικού για το βίντεο "Στα 4" το οποίο μαζί με τον στενό κύκλο του Ηλία Κυριαζή παρουσιάσει στα social media ως ένδειξη...παιδοφιλίας. Φυσικά όπως απάντησα και στο σχετικό βίντεο, έχουν πάρει αποσπασματικά είτε εικόνες, είτε ξεχωριστά βίντεο αντί να πάρουν ολόκληρο το συμβάν. Το περιστατικό αφορούσε το παιχνίδι Life is Strange όπου ελέγχουμε την Max, ένα κορίτσι 16 ετών, bi και εκείνη την ώρα φλερτάρει με κορίτσι 14 ετών.

 Άρα 1ον ελέγχοντας τον χαρακτήρα λέω το "Στα 4" χωρις να υπαρχει κανένας άντρας στη συγκεκριμένη σκηνή.
2ον ένα δευτερόλεπτο μετά λέω αμέσως "Πλάκα κάνω".
3ον το βίντεο αυτό έγινε το 2015 και όχι φέτος. Δηλαδή αφενός μεν η Νίκη Σπανού λέει ψέματα στον κόσμο για την ηλικία του Ηλία Κυριαζή όταν έφτιαξε τα επίμαχα σκίτσα, αφετέρου λέει ψέματα και για την δική μου ηλικία.

Το μόνο Alt-Right που υπάρχει είναι στο πληκτρολόγιο

Σε συνέχεια των όσων έχουμε διαβάσει, έχουμε εντοπίσει ότι ορισμένα sites με δημοσιογράφους συγκεκριμένης ιδεολογίας, χαρακτηρίζουν όποιον διαφωνεί μαζί τους ως "ακροδεξιό" και alt-right. Οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί είναι καταδικαστέοι και απαράδεκτοι για την ελληνική δημοσιογραφία. Την στιγμή που το 99% των Ελλήνων που είδαν τα σκίτσα αυτά ένιωσαν αποτροπιασμό και τα καταδίκασαν, είναι αδιανόητο να προσπαθείτε να τους και μας χαρακτηρίσετε ως "ακροδεξιούς". Είναι ξεκάθαρη συκοφαντία. Αν δεν γνωρίζουν τον όρο ας τον δουν καλύτερα.

ilias kyriazis thepressproject

Γράφτηκε επίσης σε ένα site ότι "Ο Ηλίας Κυριαζής έπεσε θύμα ακροδεξιών κυκλωμάτων της σκιτσογραφίας". Δεν ξέρουμε αν αναφέρεστε σε εμάς ή σε αυτούς που διακίνησαν αρχικά τα σκίτσα στα social media και στη συνέχεια τις photoshopαρισμένες εικόνες, αλλά εμείς δεν έχουμε καμία σχέση ούτε με "ακροδεξιά κυκλώματα" ούτε με σκιτσογραφία". Ασχολούμαστε αποκλειστικά με video games και δεν γνωρίζουμε καν ονόματα σκιτσογράφων, με εξαίρεση τον Κωνσταντίνο Παππά που τον γνωρίσαμε μόνο μετά το περιστατικό της ComicDom Athens.

Όλες οι ειδήσεις που γράφονται στο GameWorld έχουν ένα απαραίτητο σοβαρό ύφος που αρμόζει στο μέσο. Αυτό που κάνετε κάποια μέσα είναι ξεκάθαρη κίτρινη δημοσιογραφία με πολιτική σκοπιμότητα. Επίσης, το τι ανεβάζει ο καθένας στα social media είναι καθαρά δική του προσωπική υπόθεση. Από την στιγμή που κάποιος είναι επαγγελματίας στη δουλειά του δεν έχει να δώσει κανένα λογαριασμό, ούτε σε εσάς, ούτε σε Internet trolls που μπορεί να έχουν αντίθετη άποψη με αυτόν.

Και για να μιλήσουμε στη γλώσσα σας: Η ακροαριστερά λοιπόν είναι αυτή που έχει φαγωθεί, για 2η συνεχόμενη έκθεση μετά την Comic Dom Athens, να ανακοινώνει ότι θέλει το cancel. Αυτή τη φορά όχι μόνο ενός σκιτσογράφου, του Κωνσταντίνου Παππά, αλλά των συντελεστών ενός ολόκληρου site του GameWorld.

Τέλος να αναφέρουμε ότι πέρα από τα σκίτσα που κυκλοφόρησαν στα social media, καταδικάζουμε τις διάφορες photoshopαρισμένες εικόνες που έχουν τον Ηλία Κυριαζή. Εδώ στόχος μας εξ αρχής δεν ήταν να αποδομήσουμε την προσωπικότητα κάποιου. Στόχος μας ήταν να αμυνθούμε έναντι αβάσιμων κατηγοριών που μας αποδίδονται.

Τα κόμικς είναι διαθέσιμα μέχρι και σήμερα
Παροτι ο Ηλίας Κυριαζής έχει "αποκηρύξει" τα επίμαχα σκίτσα παιδοφιλικού και αιμομικτικού περιεχομένου που έγιναν το 2004 (εν γνώση διαφόρων ΜΜΕ εκείνη την χρονιά), τα περιοδικά SubArt, τεύχη #2 και #3 συνεχίζουν να κυκλοφορούν κανονικά μέχρι και σήμερα! Δείτε το σχετικό βίντεο και τα δύο online stores που έχουν τα περιοδικά αυτά. 1+1 τεύχος το κάθε site. Το πιθανότερο είναι βέβαια σε λίγες ώρες να μην τα έχουν. Άρα για ποια ακριβώς...αποκήρυξη μιλάμε;

Μετά από όλα αυτά είναι απορίας άξιο γιατί τα sites News247 και ThePressProject παραπληροφορούν γράφοντας ότι τα σκίτσα έγιναν "25 χρόνια πριν" (ενώ έγιναν 19 χρόνια πριν) και δεύτερον γιατί η εκδοτική εταιρεία Giganto δεν απέσυρε τα περιοδικά αυτά από την κυκλοφορία. Εδώ βλέπουμε τον YouTuber Simple Man να αγοράζει το τεύχος 3 κανονικά καινούργιο και στη ζελατίνα του.

Και εδώ, επίσης στο τέλος του βίντεο, το τεύχος 2 του Subart με το σκίτσο αιμομιξίας.

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε γιατί κάποιος ενοχλήθηκε για την συμμετοχή ενός gaming site σε έναν διαγωνισμό επειδή ο ιδιοκτήτης του..."Χαρακτηρίζει τους παιδεραστές ανώμαλους", "Δεν θέλει τις Άγιες εικόνες να γίνονται LGBT", "Δεν θέλει τις ποσοστώσεις στις ταινίες" ή "Έχει φέρει την Λατινοπούλου καλεσμένη", λες και η Λατινοπούλου ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής ξέρω γω για να πρέπει να σας δώσω λογαριασμό. Επίσης έχω κάνει αρκετές ημέρες υπομονή με πολλούς δημοσιογράφους, τόσο ενεργούς όσο και ανενεργούς. Όπως δεν ασχολήθηκα ποτέ με την πάρτη ορισμένων, έτσι απαιτώ να μην ασχολούνται κάποιοι μαζί μου. Η υπομονή όμως για κάποιους δημοσιογραφίσκους τελειώνει εδώ. Γνωρίζω καθετί που γράφεται για μένα. Αρκετή υπομονή έκανα. Επειδή το πράγμα ξέφυγε, οι συγκεκριμένοι θα με βρουν σύντομα μπροστά τους.

Προσωπικό μου κανάλι είναι, θα μιλήσω όπως θέλω, ειδικά όταν όσα έχω πει στα βίντεο δεν υποκινούν ούτε το μίσος, ούτε την βία. Αυτοί που υποκινούν την βία είναι τόσο αυτοί που στέλνουν προσωπικά μηνύματα στον Ηλία Κυριαζή απειλώντας τον για την ζωή του, όσο αντίστοιχα εκείνοι που στα προφίλ τους προσπαθούν να βρίσουν και να τρολάρουν τον γράφων χωρίς να έχουν ούτε μισό στοιχείο στα χέρια τους ή χρησιμοποιώντας παλιά μονταρισμένα βίντεο και εικόνες, μπας και ανακαλύψουν τίποτα.

Εν κατακλείδι, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η επόμενη μέρα και το αν όλοι βγήκαμε από όλο αυτό σοφότεροι ή πιο διχασμένοι.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υπόθεση που έχει οδηγηθεί στην εισαγγελεία.

Δείτε το χρονικό όσων συνέβησαν με τον Ηλία Κυριαζή και συζητήστε για το θέμα στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 JohnnyPap (Level 13) 11/07/2023 13:01
Ωραίος Μάνο. Ο περισσότερος κόσμος είναι υπέρ Gameworld εννοείται. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Αντίθετα όσοι διέδωσαν fake news πήραν τις απαντήσεις τους από τον κόσμο.
#2 +1 KingLoi (Level 23) 12/07/2023 15:22
Δεν βλέπω τον λόγο να βγει εκτός το gameworld απο το event...
Notification