Assassin's Creed Origins

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
12
Assassin's Creed Origins

Assassin's Creed Origins

Στη δημοσιότητα το launch τρέιλερ σε 4K ανάλυση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/1/16] Σύμφωνα με το NeoGAF Forum, το νέο Assassin's Creed θα διεξάγεται στην Αίγυπτο και δεν θα κυκλοφορήσει το 2016.

Κατά πάσα πιθανότητα, η Ubisoft (σύμφωνα με την πηγή) σκοπεύει να το λανσάρει το 2017. Ο λόγος ήταν ότι η Γαλλική εταιρεία πιστεύει πως το Assassin's Creed Unity όπως και οι συχνές ετήσιες κυκλοφορίες απογοητεύουν τους fans της σειράς, ενώ υπάρχει και μία φήμη που αναφέρει για κυκλοφορία του Watch Dogs 2 το 2016 (σ.σ. δύσκολο σενάριο δεδομένου του ότι το hype δεν έχει καν ξεκινήσει). Μία ακόμη πηγή πληροφοριών αναφέρει και την Ρώμη ως τοποθεσία του νέου Assassin's Creed, αλλά οι περισσότερες δείχνουν...προς Αίγυπτο μεριά.

Ώρα για αλλαγές λοιπόν για την σειρά Assassin's Creed, καθώς με κάποιες μεγάλες αλλαγές, ενδεχομένως η Ubisoft θα καταφέρει να παρουσιάσει ένα ακόμη καλύτερο προϊόν.

Τα δύο επίμαχα screenshots 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Assassin's Creed 4: Black Flag, ήσασταν εργαζόμενος της Abstergo και μπορούσατε να κάνετε hack τους υπολογιστές της εταιρείας. Υπάρχει λοιπόν κρυμμένο ένα email (easter egg) το οποίο δείχνει στις τοποθεσίες του τις Πυραμίδες της Αιγύπτου!

Τα δύο screenshots που έχουν διαρρεύσει εδώ και χρόνια δείχνουν τον ίδιο πρωταγωνιστή. Κάποιοι πίστεψαν ότι ίσως επρόκειτο για reboot του Prince of Persia. Όπως όλα δείχνουν όμως, ίσως να έχουμε να κάνουμε με το νέο Assassin's Creed.

[UPDATE: 17/11/16 - Λιγότερο scripted σενάριο] Μιλώντας στη Γαλλική εφημερίδα Le Monde, ο εμπορικός διευθυντής της Ubisoft, Serge Hascoet, δήλωσε ότι τα games με αφήγηση "είναι πλέον ανέκδοτο ή τουλάχιστον πρέπει να αποτελούν ένα μικρό μέρος ενός παιχνιδιού καθώς οι παίκτες δεν πρέπει να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μονοπάτι".

Η Ubisoft θέλει να δώσει στους παίκτες την ελευθερία να ακολουθήσουν τον δρόμο της ιστορίας όπως επιθυμούν, να παρεκλήνουν από αυτή και να αποφασίσουν οι ίδιοι πότε θα επιστρέψουν. Χωρίς περιορισμούς με αφηγήσεις ώστε να αλληλεπιδράσουν περισσότερο οι παίκτες με τον κόσμο, όπως στο Far Cry Primal και το Watch Dogs 2. Σύμφωνα με τον Hascoet, η ομάδα ανάπτυξης του Assassin's Creed δημιούργησε ένα σύστημα που έχει νόημα για τον παίκτη όταν πραγματοποιεί συγκεκριμένες ενέργειες. Οι ενέργειές του θα επηρεάσουν το παιχνίδι και την εξέλιξη του σεναρίου μακροπρόθεσμα καθώς "θα αλλάζουν τον κόσμο στον οποίο κινείστε".

Το Assassin's Creed "παρέμεινε παιχνίδι αφήγησης γιατί η Ubisoft ήθελε να γνωρίσουμε τους Borgia, Medici, τον Leonardo da Vinci, etc κ.α. Τώρα όμως από την επόμενη έκδοση θα γνωρίζουμε χαρακτήρες χωρίς να μας επιβάλλεται από το παιχνίδι" πρόσθεσε ο Hascoet.

[UPDATE 2: 28/12/16 - Το νέο Assassin's Creed και στο Switch] Σύμφωνα με φήμες, το νέο Assassin's Creed θα κυκλοφορήσει και στο Nintendo Switch.

Η Ubisoft έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει το Just Dance 2017 στο Nintendo Switch. Ωστόσο, αναμένεται να λανσάρει κι άλλα games, όπως το φημολογούμενο crossover μεταξύ Mario και Rabbids. Παράλληλα, μια νέα φήμη έρχεται στην επιφάνεια για το επόμενο Assassin's Creed, το οποίο φέρεται ότι θα κυκλοφορήσει και στο Nintendo Switch. Η φήμη προέρχεται από τον YouTuber OBE1plays, ο οποίος έκανε λόγο ότι η κυκλοφορία θα έρθει ταυτόχρονα με τις εκδόσεις για PS4 και Xbox One. Την φήμη επιβεβαίωσε και η Laura Kate Dale, η οποία έχει συνήθως ακριβείς πληροφορίες για παρασκήνια της βιομηχανίας. Το Assassin's Creed III θυμίζουμε ότι κυκλοφόρησε στο λανσάρισμα του Wii U, ενώ η Ubisoft έχει στηρίξει την Nintendo και με άλλα games, όπως το ZombiU. Συνεπώς θα μας φαινόταν απόλυτα λογικό το νέο Assassin's Creed να εμφανιστεί και στο Switch. Δείτε την εκτενή συζήτηση στο Reddit.

[UPDATE 3: 27/2/17 - Νέο Assassin's Creed με εικόνα που θυμίζει Ελλάδα] Μία νέα φωτογραφία για το νέο Assassin's Creed Empire διέρρευσε μέσω NeoGAF.

Ο τίτλος του παιχνιδιού φημολογείται ότι θα είναι Assassin's Creed Empire. Ο σχεδιασμός της ασπίδας είναι αρχαιοελληνικός. Άραγε το νέο Assassin's Creed θα λαμβάνει χώρα και στην Ελλάδα πέρα από την Αίγυπτο. Επίσης, η εικόνα έχει ομοιότητες με το παιχνίδι που η Ubisoft ακύρωσε το 2013 και ονομαζόταν project Osiris.

Ο χαρακτήρας στέκεται μπροστά στην είσοδο μιας πυραμίδας, ενώ στο κάτω μέρος διακρίνεται με δυσκολία η λέξη Giza, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Αιγύπτου με ιδιαίτερη ιστορία.

assassins creed empire leak 2

Άραγε στο νέο Assassin's Creed θα επισκεφθούμε και ελληνικά εδάφη;

[UPDATE 4: 7/5/17 - Assassin’s Creed: Origins] Σύμφωνα με νέα φήμη που προέρχεται από υπάλληλο αλυσίδας καταστημάτων της Αμερικής, το νέο μέρος της σειράς θα ονομάζεται Assassin’s Creed: Origins και θα διαδραματίζεται στην Αίγυπτο.

Μάλιστα, διαφημιστικό υλικό του παιχνιδιού δείχνει μια πόλη και μια πυραμίδα στο υπόβαθρο. Ο πρωταγωνιστής κουβαλούσε μια ασπίδα και ένα τόξο, ενώ στον ώμο του είχε ένα γεράκι. Ταυτόχρονα, γίνεται λόγος και για γεγονότα που θα λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, αφού θα μπορείτε να ταξιδέψετε με πλοίο από την Αρχαία Αίγυπτο έως και την Μεσόγειο. Η αποκάλυψη του Assasin’s Creed: Origins αναμένεται να γίνει φέτος στην E3.

[UPDATE 5: 8/5/17 – Το μεγαλύτερο Assassin’s Creed μέχρι τώρα] Μερικές ακόμα πληροφορίες μοιάζουν να βρίσκουν το φως της δημοσιότητας. Οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά από ό,τι φαίνεται το διάλλειμα που έκανε η σειρά από τα συνεχόμενα games, την οδήγησε στην επιστροφή ενός γνώριμου δρόμου, το δρόμο του Assassin’s Creed Syndicate και την επιλογή ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές. Έναν άντρα και μία γυναίκα.

Οι φήμες που βγήκαν από το WWG κάνουν λόγο για μία open-world εμπειρία, που θα εξιστορεί την αληθινή ιστορία των δολοφόνων. Επιπλέον, η πρόοδος του χαρακτήρα σας δε θα έχει σχέση με τα προηγούμενα games της σειράς, μοιάζοντας περισσότερο σε αυτή του Skyrim. Τέλος, στο νέο Assassin’s Creed θα ζήσετε πολλές ναυμαχίες, αφού θα αποτελούν σημαντικό κομμάτι του gameplay. Η σειρά φαίνεται να αλλάζει τελείως πλεύση και όπως όλα δείχνουν θα είναι το μεγαλύτερο Assassin’s Creed, που κυκλοφόρησε ποτέ. Μένει να δούμε και τις σχετικές ανακοινώσεις, που πιθανότατα θα έρθουν στην Ε3.

[UPDATE 6: 9/5/17 - Η δεύτερη εικόνα από το νέο Assassin's Creed;] Ένα δημοσίευμα στο Reddit κοινοποίησε μία εικόνα που σύμφωνα με φήμες προέρχεται από το Assassin's Creed: Origins ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το επόμενο Assassin's Creed. Δείτε το screenshot παρακάτω:

assassins creed origins empires

Ο πολεμιστής μοιάζει αρκετά με αυτόν που είχαμε δει στο πρώτο screenshot. Εν τω μεταξύ, το παιχνίδι απ' ότι φαίνεται θα περιλαμβάνει χρήση καραβιών, ενώ τα objectives θα απεικονίζονται με κίτρινο ρόμβο μπροστά σας, όπου θα αναγράφεται η σχετική απόσταση. Φημολογείται πάντως ότι το παιχνίδι θα μοιάζει στο gameplay περισσότερο στο Assassin's Creed: Black Flag, ότι θα είναι open world και θα περιέχει δύο χαρακτήρες. Η αποστολή που βλέπετε στην εικόνα λέει "Follow Shadya to Khenut's villa". Η Khenut ήταν η Βασίλισσα της Αιγύπτου και γυναίκα του Βασιλιά Unas. Έζησε κατά την 5η δυναστεία των Αιγυπτίων. Συνεπώς η περιγραφή ταιριάζει με όσα φημολογούνται έως τώρα.

[UPDATE 7: 16/5/17 - Επίσημη επιβεβαίωση] Η Ubisoft επιβεβαίωσε και επίσημα ότι το νέο Assassin's Creed βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα αποκαλυφθεί στη φετινή έκθεση E3. Η Ubisoft έστειλε ένα email λέγοντάς μας να μείνουμε συντονισμένοι για τα όσα θα δούμε στην E3, βάζοντας το λογότυπο του Assassin's Creed ως συνοδευτικό. Υπήρχε επίσης και το μότο "Γράψε ιστορία". Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, μέσω Twitter, η Ubisoft μας έδειξε ένα πρώτο teaser σε gif και δήλωσε την περίοδο κυκλοφορίας του. Διαβάστε περισσότερα.

[UPDATE 8: 18/5/17 - Χωρίς multiplayer το Origins. Στην Ελλάδα το επόμενο Assassin’s Creed] Σύμφωνα με έναν χρήστη του 4Chan, ο οποίος αναφέρει ότι είναι ένας από τους developers του παιχνιδιού, το Assassin’s Creed: Origins δεν θα περιλαμβάνει multiplayer.

Ο ίδιος λέει επίσης ότι οι δύο εικόνες που έχουν διαρρεύσει έως τώρα είναι αληθινές. Μάλιστα, η νεότερη που δείχνει τον πρωταγωνιστή μέσα σε μια βάρκα, προέρχεται από το demo που θα παρουσιαστεί στην φετινή E3. Το demo ξεκινάει σε ένα μικρό νησί και γίνεται παρουσίαση του βασικού πρωταγωνιστή και της επιστροφής του μηχανισμού που σας επιτρέπει να ταξιδέψετε μέσω θαλάσσης με βάρκες. Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα υπάρχουν μάχες στη θάλασσα. Επιπλέον, το γεράκι που θα σας συνοδεύει, θα σας βοηθάει στο scouting του χάρτη, μιας και τα σχετικά towers για αυτό τον σκοπό αφαιρέθηκαν. Το προσωρινό όνομα του γερακιού (που θα μπορείτε να ελέγχετε) αυτή την στιγμή είναι το “Akhom” και οι υπόλοιποι χαρακτήρες φωνάζουν τον πρωταγωνιστή με το όνομα “Shed”. Στις μάχες θα έχουν ιδιαίτερη σημασία τα αντανακλαστικά σας, ενώ το stealth επιδέχθηκε αλλαγές και βελτιώσεις. 

Θα υπάρχει επίσης ένας νέος άντρας πρωταγωνιστής από το modern day (που θα χρησιμοποιεί το Animus 5.0) ο οποίος -αν και θα επιστρέψουν οι χαρακτήρες των Rebecca, Shaun και William- θα έχει μια καινούρια ομάδα για να φέρει εις πέρας την αποστολή που του αναθέτει ο William. Η αποστολή σας θα είναι να σώσετε τους ανθρώπους σας από την σκλαβιά. Αναφέρεται επίσης ότι αν και δεν θα υπάρξει multiplayer ή κάποιο companion app, το Assassin’s Creed: Origins θα περιλαμβάνει micro-transactions όπως αυτά που είχαμε δει στα Black Flag και Rogue.

Δύο ακόμα games με ίδιο πρωταγωνιστή, το ένα από αυτά στην Ελλάδα
Στις υπόλοιπες λεπτομέρειες του παιχνιδιού, θα μπορείτε να φορέσετε την κουκούλα της στολής σας ή να την αφαιρέσετε κατά βούληση, το hidden blade επιστρέφει, ενώ θα υπάρξουν ακόμα δύο games με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Η τελευταία φήμη βασίζεται και στο γεγονός ότι η Ubisoft χρησιμοποιεί το μοτό “a new era begins” (μια νέα εποχή ξεκινά) σε teaser gif μέσω του Twitter. Το επόμενο Assassin’s Creed μετά το Origins φημολογείται ότι θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα.

[UPDATE 9: 30/5/17 - Διέρρευσε ο πρωταγωνιστής] Το παρακάτω t-shirt φημολογείται ότι απεικονίζει τον Ba Yek, πρωταγωνιστή του Assassin's Creed: Origins.

 ac origins bayek

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην Verità dell'Animus Facebook fan page. O Ashraf Ismail, director του Assassin's Creed IV: Black Flag, έγραψε στο Twitter "Ωραίο t-shirt". Ο ίδιος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι director σε ένα "Project που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί" και πιθανόν να πρόκειται για το νέο Assassin's Creed.

[UPDATE 10: 7/6/17 - Διαρροή εικόνας από pre-order] Ένας χρήστης ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Reddit για το Assassin's Creed: Origins. Η φωτογραφία φαίνεται ότι έχει τραβηχτεί σε κατάστημα και αφορά μια κάρτα προπαραγγελίας. Μένει να δούμε αν όντως ισχύει ή αν πρόκειται για μια συνηθισμένη φήμη από τις πολλές που έχουμε δει τελευταία.

ac origins pre order leak

Το Assassin’s Creed: Origins αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One, ενώ αναμένεται η Ubisoft να τοποθετηθεί για το τι θα ισχύσει με το Switch. Φημολογείται ότι θα το δούμε πριν τα Χριστούγεννα.

[UPDATE 11: 10/6/17 - Καμήλες και γεράκια] Στο Assassin's Creed: Origins θα ελέγχετε καμήλες και γεράκια, σύμφωνα με το GameInformer. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που διέρρευσαν.

ac origins 1 camelac origins 2 hawk
ac origins 5
ac origins 6
ac origins 7

[UPDATE 12: 12/6/17 - Νέο τρέιλερ]
Η Ubisoft έδωσε στην δημοσιότητα το νεότερο τρέιλερ του Assassin's Creed Origins. Δείτε το παρακάτω.

[UPDATE 13: 3/7/17 - Ο director μιλάει για τον κόσμο του] Ο director του Assassin's Creed Origins, Ashraf Ismail, μίλησε σε μια συνέντευξη σχετικά με το μέγεθος του κόσμου του επερχόμενου open world τίτλου. Ο Ismail δήλωσε ότι είναι δύσκολο να συγκριθεί με τα προηγούμενα παιχνίδια, δεδομένου ότι κάθε έργο είναι διαφορετικό, αλλά είπε ότι είναι βέβαιος πως ο κόσμος είναι πολύ μεγαλύτερος από το Assassin's Creed IV: Black Flag.

Συγκεκριμένα, ο Ismail είπε:"Αν το συγκρίνω με τα προηγούμενα games στο παρελθόν, δεν γνωρίζω τους ακριβείς αριθμούς του Origins, αλλά θα έλεγα ότι είναι τουλάχιστον διπλάσιο από το μέγεθος της Αβάνας στο Black Flag".

Αν και το μέγεθος του κόσμου στο Origins είναι μεγαλύτερο από το Black Flag, ο Ismail είπε οτι δεν του φαίνεται σαν κάτι το τόσο σημαντικό. "Δεν είναι το μέγεθος της πόλης που έχει σημασία. Στην πραγματικότητα μετράει το περιεχόμενο, η εμπειρία που έχετε βάλει μέσα της, πόσο ζωντανή είναι. Γεμίσαμε αυτές τις τοποθεσίες με quests, κάνοντας την κάθε πόλη μοναδική και δείχνοντας γιατί ήταν σημαντική για την Αίγυπτο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη συζητήθηκαν και αρκετά ακόμα ζητήματα για το game και τη σειρά γενικότερα. Από την όλη συζήτηση, προέκυψαν και κάποιες πληροφορίες σχετικά με το νέο Assassin's Creed:

- Ο χάρτης του Origins θα είναι ανοιχτός προς εξερεύνηση σχεδόν αμέσως, εφόσον περάσετε το εισαγωγικό κομμάτι του
- Θα έχετε πολλές επιλογές για customisation, αν και ο Ismail δεν επιβεβαίωσε άν θα μπορέσετε να δώσετε στον Bayek, τον πρωταγωνιστή, γενειάδα
- Τα στοιχεία που αφορούν την σύγχρονη περίοδο παραμένουν μυστικά, έτσι ώστε να αποτελέσουν έκπληξη. Ο Ismail είπε: "Θα προτιμούσα ο κόσμος να εκπλαγεί όταν δει αυτή την εμπειρία. Αν το τμήμα marketing θελήσει να μιλήσω για αυτό, θα είμαι πρόθυμος να πω περισσότερα".
- Ο Ismail δήλωσε για το κομμάτι της πλοκής που διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή: "Πιστεύω πως ο κόσμος θα είναι χαρούμενος όταν το δει".

[UPDATE 14: 18/8/17 - Παρουσίαση των όπλων] Ο game director του παιχνιδιού Ashraf Ismail, μίλησε για τα όπλα του Assassin's Creed: Origins και απάντησε σε ερωτήσεις των fans της σειράς.

Στο παρακάτω developer diary που έχει την μορφή gameplay trailer, θα δείτε τα είδη των όπλων (τόσο melee, όσο και ranged), το inventory του παιχνιδιού, αλλά και το πώς αντιδρούν οι εχθροί στις επιθέσεις σας.


[UPDATE 15: 20/8/17 - Gamescom τρέιλερ]
Κατά την διάρκεια της παρουσίασής της στην Gamescom 2017, η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα CGI τρέιλερ για το Assassin’s Creed: Origins. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 16: 24/8/17 - Game of Power Story trailer] Κατά την διάρκεια της Gamescom 2017, η Ubisoft παρουσίασε ένα story gameplay trailer για το Assassin's Creed: Origins.

Κατά την διάρκειά του θα δείτε διάφορες φυσιογνωμίες της παλιάς εποχής, όπως την Κλεοπάτρα και τον Καίσαρα. Αξίζει να το παρακολουθήσετε:

[UPDATE 17: 26/8/17 - Νέο gameplay trailer με τον κόσμο του παιχνιδιού] Η Ubisoft παρουσίασε ένα gameplay trailer με τον κόσμο του Assassin's Creed: Origins. Σύμφωνα με το gameplay, θα σας δίνεται η απόλυτη ελευθερία επιλογής quest. Θα μπορείτε να αφήσετε ένα quest στη μέση και να πιάσετε κάποιο άλλο. Τα στοιχεία RPG έχουν να κάνουν και με τα ζώα του παιχνιδιού τα οποία θα κυνηγάτε.

Παράλληλα, αναλύονται πολλές πληροφορίες για το σενάριο και τους χαρακτήρες.

[UPDATE 18: 14/9/17 - Τρέιλερ με τους εχθρούς του παιχνιδιού] Η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Assassin's Creed: Origins με τους εχθρούς του παιχνιδιού, την οργάνωση Order of the Ancients.

Το βίντεο παρουσιάζει τις δυνάμεις τους, καθώς κρύβονται πίσω από τους Φαραώ. Φορούν μεταλλικές μάσκες για να κρύψουν την ταυτότητά τους. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE 19: 30/9/17 - Sand cinematic trailer] Η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα νέο cinematic trailer για το Assassin's Creed: Origins. 

Εκτός από αμμοθύελα και τον πρωταγωνιστή δεν βλέπουμε κάτι το ουσιαστικό.

[UPDATE 20: 4/10/17 - Νέο story trailer] Η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα νέο story trailer για το Assassin's Creed: Origins.

Απολαύστε το παρακάτω:

[UPDATE 21: 10/10/17 - Loot boxes με in-game χρήματα] Η αρχική είδηση ύπαρξης loot boxes στο νέο Assasin's Creed είχε ανησυχήσει αρκετούς fans της σειράς και πολλοί περίμεναν πως το Assassin's Creed: Origins θα ακολουθούσε το trend των microtransactions όπου οι παίκτες αποκτούν τη δυνατότητα να αγοράσουν αντικέιμενα και bonuses χρησιμοποιώντας αληθινά χρήματα. Καθησυχάζοντας τους fans, ο Ashraf Ismail της Ubisoft τόνισε πως τα loot boxes θα μπορούν να αγοραστούν μόνο με in-game χρήματα. Αυτo που θα βρείτε στα πακέτα είναι αντικείμενα που υπάρχουν και μπορείτε να αποκτήσετε παίζοντας το Origins, με τα loot boxes να υπάρχουν προαιτερικά και για όποιον θέλει να τα χρησιμοποιήσει. 

[UPDATE 22: 16/10/17 - Live action trailer] Το live action trailer του Assassin's Creed Origins είναι γεγονός. Περιλαμβάνει ηθοποιούς και πλάνα από Αίγυπτο, με σκορπιούς, παραδοσιακά λουτρά, διάφορα ζώα και γενικότερα πλάνα της χώρας.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE 23: 23/10/17 - Launch τρέιλερ] Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα το launch τρέιλερ του Assassin’s Creed Origins, με την ευκαιρία της επικείμενης κυκλοφορίας του νεότερου μέρους της σειράς.

Δείτε το παρακάτω:

Το Assassin's Creed Origins θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το preview μας για το Assassin's Creed: OriginsΣυζητήστε για το νέο Assassin's Creed σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +6 Professor_Severus_Snape (Level 28) 04/01/2016 23:37
Το ζητούμενο είναι, αν και εφόσον υπάρξει όντως μια ετήσια παύση, στη συνέχεια η σειρά να επανέλθει με μια ανανέωση στον τομέα του gameplay, γιατί, όπως και να το κάνουμε, εννιά χρόνια είναι αυτά. Επίσης, ενδεχόμενη διακοπή θα είναι μια πολύ καλή αφορμή για ένα αψεγάδιαστο optimization στα PC.
#2 +6 SnakeEater (Level 17) 04/01/2016 23:43
ενταξει αμα οντως φτιαξουν AC στην Αιγυπτο και δεν το βγαλουν μεσα σε 1 χρονο θα εχουμε να κανουμε με ενα rebirth της σειρας πραγματικα... :roll:
#3 +3 Salina (Level 18) 04/01/2016 23:48
Ενδιαφερον ελπιζω να διαφερει λιγο γιατι ολα τα AC καταντανε μια επαναληψη
#4 +6 TheReaper (Level 23) 05/01/2016 00:28
Μα... Μα... Κι εγώ τι θα κάνω το 2016; Ποια εταιρία θα κράζω που πήρε ένα franchise με πολύ υψηλά στάνταρ και μεγάλες προοπτικές και το έκανε ακόμη ένα FIFA/Pro με άλλο όνομα;

Α, ναι, θα είμαι στο στρατό. Όλο το ξεχνάω αυτό....
#5 +3 Insignia (Level 5) 05/01/2016 00:41
Αν όπως διάβασα πάει σε στυλ Witcher με freeform μάχη και player progression, πιστευω θα αξίζει το gameplay. Αν η Ubisoft έχει βάλει να το δουλεύει το team του Black Flag (που ήταν παιχνιδάρα) και κάνει και παύση ένα χρόνο, σημαίνει ότι το έχει πάρει σοβαρά αυτό το παιχνίδι.
#6 +2 MusicGamer26 (Level 17) 05/01/2016 00:54
Καλή Φάση .... άντε να δούμε τα system requirements :-)
#7 +2 angelmikel (Level 9) 05/01/2016 01:20
Λίγο ξεκούδουνη μου ακούγεται η αιγυπτιακή περίοδος, το καλό που τους θέλω να μην το ξεφτιλίσουν!
#8 +2 general656 (Level 21) 05/01/2016 02:17
Καλά δεν βαρεθήκανε να φτιάχνουνε AC ; Είναι η πιο Reused σειρά που υπάρχει ! Και τόσα χρόνια δεν αλλάξανε καν το Gameplay. Παλιά τύχαινε να ήταν η αγαπημένη μου σειρά, αλλά τώρα βλέπω πως η Apple έχει πιο πολύ πρωτοτυπία από την Ubisoft και τα στούντιό της.

Κατ'εμέ, έχει δεν έχει διαφορετικό Gameplay, στηρίζεται πάλι στο ίδιο Concept των ασασίνων. Το έχουμε δει χιλιάδες φορές, η ιστορία δεν θα είναι πρωτότυπη ή συγκινητική γιατί πια αυτός ο τομέας έχει κορεστεί, το Gameplay δεν μπορεί να διαφέρει σε μεγάλο βαθμό αφού πάλι πρόκειται για έναν δολοφόνο που σκοτώνει απλά με διαφορετικά όπλα σε κάθε τόμο, και τα Mechanics αμφιβάλλω ότι θα τα πειράξουν καν.
Η γνώμη μου είναι ότι εταιρίες όπως EA, Ubisoft, Activision είναι εταιρίες που κάποτε τύχαινε να βγάζουν αριστουργήματα, και τώρα πουλάνε αυτά τα αριστουργήματα σε έκδοση "Αρμεγμένης Αγελάδας". Δεν πρόκειται να συμμορφωθούν γιατί προέχουν τα λεφτά.
#9 +3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 05/01/2016 02:18
Quoting Insignia:
Αν όπως διάβασα πάει σε στυλ Witcher με freeform μάχη και player progression, πιστευω θα αξίζει το gameplay. Αν η Ubisoft έχει βάλει να το δουλεύει το team του Black Flag (που ήταν παιχνιδάρα) και κάνει και παύση ένα χρόνο, σημαίνει ότι το έχει πάρει σοβαρά αυτό το παιχνίδι.

Το Black Flag είχε αναπτυχθεί κατά βάση από τη Ubisoft Montreal όπως και ολόκληρη η σειρά πλην των Assassin's Creed: Rogue και Assassin's Creed: Liberation, καθώς και του spin-off, Chronicles China. Η Ubisoft Quebec ανέπτυξε το πρόσφατο Syndicate. Έκανα την αναδρομή γιατί η Montreal, που έβγαλε το διαμάντι του Black Flag, εμφανίζεται και στο Unity, που συγκέντρωσε τόσο κακές κριτικές, ειδικά για το optimization στα PC.
#10 +2 Timister (Level 12) 05/01/2016 08:13
Το Unity μου ξέφυγε αλλά θα ασχοληθώ με το επόμενο AC αν εξελίσσεται στην Αίγυπτο. Η ιστορία και τα σύμβολα αυτής της χώρας μου είναι γνωστά και σημαντικά.
#11 +1 Marston (Level 12) 05/01/2016 16:00
Αίγυπτο ε..? Χμμ.. Τουλάχιστον δεν θα είναι πάλι μια από τα ίδια.
#12 +1 Marios123 (Level 6) 05/01/2016 16:09
4 πράγματα

1ον Βαρβατίλα ατμόσφαιρα AC1
2ον Συγκέντρωση κ χρήση πληροφοριών για εκτέλεση του στόχου όπως στο AC1
3ον Δύσκολο παρκουρ κ όχι έχω 2 πλήκτρα πατημένα κ πετάει από μόνος του
4ον Optimization
#13 +1 drakul (Level 16) 05/01/2016 16:57
καλο το concept. παντα με αρχαια αιγυπτο η ελλαδα τα games ειχαν ενδιαφερον.ελπι ζω να ειναι κατι το διαφορετικο γιατι καταντησε βαρετο.
#14 +2 Insignia (Level 5) 05/01/2016 17:08
Quoting Professor_Severus_Snape:
Quoting Insignia:
Αν όπως διάβασα πάει σε στυλ Witcher με freeform μάχη και player progression, πιστευω θα αξίζει το gameplay. Αν η Ubisoft έχει βάλει να το δουλεύει το team του Black Flag (που ήταν παιχνιδάρα) και κάνει και παύση ένα χρόνο, σημαίνει ότι το έχει πάρει σοβαρά αυτό το παιχνίδι.

Το Black Flag είχε αναπτυχθεί κατά βάση από τη Ubisoft Montreal όπως και ολόκληρη η σειρά πλην των Assassin's Creed: Rogue και Assassin's Creed: Liberation, καθώς και του spin-off, Chronicles China. Η Ubisoft Quebec ανέπτυξε το πρόσφατο Syndicate. Έκανα την αναδρομή γιατί η Montreal, που έβγαλε το διαμάντι του Black Flag, εμφανίζεται και στο Unity, που συγκέντρωσε τόσο κακές κριτικές, ειδικά για το optimization στα PC.


Έχεις δίκιο, εννοούσα πως αν δείξουν την ίδια προσοχή, η Αίγυπτος έχει το potential να δώσει ένα καταπληκτικό game. Μύθοι, ένας εξ'ολοκλήρου άλλος πολιτισμός (αν το πάνε σε αρχαία Αίγυπτο) κλπ. Μακάρι να επαληθευτούμε γιατί πέρα από τα 1, 2, Brootherhood, Revelations και Black Flag, τα υπόλοιπα με απογοήτευσαν. Δεν έχουν καν το βάθος χαρακτήρα που είχε ο Altair, ο Ezio και λίγο ο Kenway.
#15 +1 George Shady (Level 7) 27/01/2016 12:19
Ως fan της σειράς το περιμένω πως και πως αρκεί να έχει κάποιες καινοτομίες επιτέλους και να καταφέρει να μεταφέρει τη μαγεία της αρχαίας Αιγύπτου.
#16 +1 Miatakias (Level 16) 18/11/2016 00:20
Δεβ ειμαι οπαδος της σειρας αλλα το θεμα με την Αιγυπτο ειναι παντα πιασαρικο..Γιατ ι οχι στο μελλον να κανουν και με αρχαια Ελλαδα , θεωρω οτι οτι δεν εχουν βγαλει πολλα και συμαντικα παιχνιδια εκτος του god of war και η ατμοσφαιρα ειναι πολυ πιασαρικη..
#17 +1 Blood Prince (Level 30) 18/11/2016 02:15
Αρκετά ενδιαφέρουσα η είδηση σχετικά με την τοποθεσία που θα διαδραματίζεται το νέο Assassin αλλά και με τις νέες δυνατότητες που θέλει να δώσει η Ubisoft στους παίκτες.
#18 ashbringer (Level 25) 18/11/2016 16:36
Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι θετικό αυτό το οποίο θέλουν να αλλάξουν στο νέο assassin's.Εμέν α προσωπικά μου άρεσε η αφήγηση και το ότι δενόσουν με συγκεκριμένους χαρακτήρες κλπ.Θα γίνει πιο ανοιχτό αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνει καλύτερο.Περιμέ νουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα καινούργια χαρακτηριστικά και τις αλλαγές που θα έχει ο νέος τίτλος.
#19 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 21/11/2016 16:02
Άρα μας λένε ότι θα προστεθούν RPG στοιχεία. Αυτό δεν είναι κακό, όμως είναι διαφορετικό να υπάρχει μια ιστορία που δε σε κατευθύνει μονοκόμματα, κι άλλο να σε αφήνει αδιάφορο.
#20 +1 Efane (Level 24) 29/12/2016 12:30
Βασικό στοιχείο θα είναι να προστεθούν νέα πράγματα στο gameplay. Να μην είναι δηλαδή τόσο μονότονο. Μετά το black flag έχω σταματήσει να ασχολούμαι με AC. Ελπίζω να αλλάξω διάθεση...
#21 +1 SnakeEater (Level 17) 04/01/2017 01:50
επειδη μου ειχε ξεφυγει η ειδηση του νοεμβριου μπορω να πω οτι δεν μου καθεται καλα αυτο το'' τα games με αφήγηση "είναι πλέον ανέκδοτο ή τουλάχιστον πρέπει να αποτελούν ένα μικρό μέρος ενός παιχνιδιού'' γτ οπως προανεφεραν και αλλοι απο πανω εχει μεγαλη σημασια το σεναριο και οι χαρακτηρες αλλα απο την αλλη το οτι'' οι επιλογες του παιχτη θα αλλάζουν τον κόσμο στον οποίο κινείστε'' σιγουρα δινει μια βαση γ το σεναριο...Φυσικ α ακομα δεν εχουμε δει ουτε anouncement trailer οποτε περιμενουμε...Κ ατι μ λεει οτι το δουλευουν αρκετα και θα μας δειξουν αρκετα νεα πραγματα...Τον Ιουνη ελπιζω στην Ε3 ν μαθουμε τπτ παραπανω...
#22 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 14/01/2017 01:44
Επιβεβαιώθηκε λοιπόν η αρχική φήμη για το επόμενο παιχνίδι της σειράς. Να δούμε, ωστόσο, τη χρονική περίοδο στην οποία θα τοποθετηθεί στην Αίγυπτο.
#23 +1 Dovahkiin (Level 22) 27/02/2017 20:31
Μ' αρέσει πολύ το ότι θα λαμβάνει χώρα στην Αίγυπτο και γιατί όχι και στην Ελλάδα. Τα τοπία που προσφέρουν αυτές οι τοποθεσίες είναι θησαυρός για open world παιχνίδια, ειδικά για το Assassin's Creed στο οποίο αξιοποιούνται πολύ όμορφα τα μέρη στα οποία διαδραματίζεται κάθε φορά και η μεταφορά των ιστορικών περιόδων είναι πολύ ρεαλιστική. Το θέμα είναι να υπάρχει κι ένα καλό στόρυ και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, ώστε να μπορεί να κρατήσει τον παίκτη.
#24 +1 Divine Raiden (Level 26) 27/02/2017 20:40
Το θέμα δεν είναι τόσο το που αλλα το πως.Μην μας δώσουν τη κλασσική συνταγή του AC.Κούρασε πια.Πρέπει το σύστημα μάχης να αλλάξει σίγουρα.Πάντως Αίγυπτο και ίσως Ελλάδα...Θα μου άρεσε να το δω.
#25 ashbringer (Level 25) 28/02/2017 12:09
Δεν το βλέπω για Ελλάδα.Πιστεύω πως η όλη ιστορία θα εξελίσσεται στην Αίγυπτο.Μακάρι να δούμε κάποια στιγμή και μια ιστορία με θέμα την Ελλάδα.
#26 +1 Blood Prince (Level 30) 01/03/2017 23:42
Αρκετά ενδιαφέρουσα η είδηση...φαίνετ αι πολύ ωραίο αλλά με βλέπω να το αγοράζω για έκδοση κονσόλας και όχι για PC γιατί οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες,και συμφέρει καλύτερα να αγοράσω κονσόλα.

Πάντως όπως είπα είναι πολύ ωραίο και θα ήθελα να διαδραματίζεται τόσο στην Αίγυπτο όσο και στην Ελλάδα.Αν είχε και Ιταλία ακόμα καλύτερα αλλά την έχουμε δει στο Assassin's Creed 2.
#27 +2 Dovahkiin (Level 22) 07/05/2017 17:30
Είναι υπέροχο το ότι θα μπορούμε να ταξιδέψουμε απ' την Αίγυπτο στη Μεσόγειο, αν όντως αληθεύει αυτή η φήμη. Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένω να μάθουμε περισσότερα στην Ε3.
#28 ashbringer (Level 25) 08/05/2017 07:41
Μακάρι το σενάριό του να έχει και κάτι απο Ελλάδα.Θα είναι πολύ ευχάριστο για όλους.
#29 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 09/05/2017 05:14
Μακάρι να μετατρεπόταν σε ένα open world action RPG, με όλα τα γνωστά αλλά και καινούρια όπλα στη σειρά. Ένα Black Flag που θα έπρεπε να έχεις και δυο στοιχειώδη skills για να προχωρήσεις, καθώς το franchise είναι από τα πιο εύκολα AAA titles που έχουν υπάρξει.
#30 ashbringer (Level 25) 09/05/2017 08:43
Μεγαλύτερη διάρκεια,2 χαρακτήρες και αρκετές ναυμαχίες.Πολύ καλά νέα.
#31 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 10/05/2017 01:18
Ψαρωτική η φωτογραφία, μακάρι να δούμε το καλύτερο Assassin's Creed ever.
#32 ashbringer (Level 25) 10/05/2017 08:33
Οπότε σαν prequel θα δούμε την αρχή όλων.Απο την εικόνα όντως φαίνεται ότι έχει πολλά στοιχεία απο Black Flag.
#33 +1 lazazaros (Level 1) 18/05/2017 16:51
Η ubisoft εαν δεν κανω λαθος ειπε πως θα κοικλοφορισει το καινουριο ac μεσ αστο τρεχον οικονομικο ετος....αυτο δεν πιανει μεχρι και Απρίλιο η κανω λαθος?
#34 ashbringer (Level 25) 19/05/2017 08:41
Μακάρι να είναι αλήθεια οι φήμες και να δούμε ένα AC με τοποθεσίες απο Ελλάδα.Θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον.
#35 ashbringer (Level 25) 11/06/2017 16:25
Θα ελέγχουμε καμήλες και γεράκια .Για να δούμε τι άλλο θα κάνει ο πρωταγωνιστής μας στην Αίγυπτο.
#36 Dovahkiin (Level 22) 13/06/2017 03:33
Υπέροχα τα τοπία που μας δείχνει το trailer. Ας ελπίσουμε και το υπόλοιπο παιχνίδι να είναι εξίσου ωραίο.
#37 +1 Dovahkiin (Level 22) 03/07/2017 20:44
Πολύ σωστό αυτό που δήλωσε ο director, ότι δεν παίζει τόσο ρόλο το μέγεθος του κόσμου όσο το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Ελπίζω να μην απογοητευτούμε απ' τα quests, να μην είναι επαναλαμβανόμεν α και να μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον. Έχω περιέργεια και για το κομμάτι της σημερινής εποχής και το αν όντως θα αληθεύει αυτό που ανέφερε, ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί μόλις το δει.
#38 ashbringer (Level 25) 04/07/2017 10:22
Η σειρά πρέπει να πάρει τα πάνω της και δεν χωράνε μετριότητες κάτω απο το όνομά της .Μακάρι να έχει επιτυχία ο τίτλος με πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο.
#39 +1 Divine Raiden (Level 26) 10/07/2017 15:50
Το θέμα είναι και τα quests να είναι ποιοτικά και όχι επαναλαμβανομέν α.Οσο και να έχεις γεμίσει τον κόσμο με quests άμα κάθε 2 quest συναντάς προηγούμενο τότε δεν έχει κανένα νόημα και πρακτικά μικραινει τον κόσμο γιατί κανείς δεν θα κάτσει να ασχοληθεί...Επί σης το gameplay πρέπει να είναι διασκεδαστικο και challenging και από ότι έχω δει μέχρι τώρα μοιάζει με προχειροδουλειά .Η στροφή που έχουν κάνει με τις "δυνάμεις" πχ το γερακι και παλιότερα με τις αορασιες, δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζουν στο Assassin's Creed...
#40 ashbringer (Level 25) 19/08/2017 08:41
Οι μάχες θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη δυσκολία και οι εχθροί θα πρέπει να είναι πιο έξυπνοι.Συμφωνώ επίσης με Divine Raiden για το θέμα των quests.
#41 Dovahkiin (Level 22) 21/08/2017 00:37
Πάντα τα cinematics της σειράς Assassin's Creed καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν και πολλές φορές να μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Φυσικά κατάφεραν και το πέτυχαν κι αυτή τη φορά. Για να δούμε όμως τι θα λέει και το παιχνίδι...
#42 The Creed (Level 11) 26/08/2017 20:51
Πιστευω στον Ismail και το team του (που ειναι φοβερο) ,εκανε καταπληκτικη δουλεια με το Assassins creed black flag , και πιστευω πως δεν θα μας απογοητευσει το assassins creed origins.
#43 ashbringer (Level 25) 27/08/2017 07:14
Πολύ σημαντικό το ότι θα μπορείς ελεύθερα να διαλέγεις quest.H ελευθερία στο τι θα κάνει ο χαρακτήρας κάθε στιγμή είναι κάτι που δίνει πολλά συν σε έναν τίτλο.
#44 ashbringer (Level 25) 15/09/2017 08:28
Εντυπωσιακοί και οι αντίπαλοι του χαρακτήρα.
#45 ashbringer (Level 25) 01/10/2017 10:35
Για κάποιο λόγο διαισθάνομαι αποτυχία τελευταία.
#46 ashbringer (Level 25) 05/10/2017 16:46
Τέλη Οκτωβρίου θα μάθουμε τελικά αν αξίζει η όχι.Έχει γίνει αρκετή διαφήμιση πάντως.
#47 ashbringer (Level 25) 11/10/2017 09:36
Loot Boxes με in-game money.Καλύτερη επιλογή απο το να χρησιμοποιείς πραγματικά χρήματα.
#48 ashbringer (Level 25) 24/10/2017 13:56
Ο καιρός έφτασε να μας αποδείξει η Ubisoft ότι έβαλε μυαλό.