Ειδήσεις Adventures The Talos Principle 2

The Talos Principle 2

Thursday, 24 Sep 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/05/54/b5/The-Talos-Principle-2-6-1600943938.jpg
 

The Talos Principle 2

Ο Ίονας Κυρατζής είναι σίγουρος για το sequel του παιχνιδιού. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/5/16 - Η εταιρεία ανάπτυξης Croteam ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει sequel για το First-Person Adventure της, The Talos Principle]

Η ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια της εκδήλωσης Nordic Game 2016. Θυμίζουμε ότι στο The Talos Principle εργάστηκε ο Έλληνας σεναριογράφος Ιονάς Κυρατζής, που έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο ίδιος επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ότι θα εργαστεί και στο sequel

[UPDATE: 24/9/20 – Ο Ίονας Κυρατζής είναι σίγουρος για το sequel του παιχνιδιού] Ο Ίονας Κυρατζής, σεναριογράφος του πρώτου The Talos Principle δήλωσε ότι το sequel σίγουρα θα συμβεί αλλά χωρίς να γνωρίζει το πότε ακριβώς. 

O Κυρατζής αναφέρθηκε σχετικά με το θέμα του The Talos Principle 2: ''Με την Βερένα Κυρατζή έχουμε συναντηθεί πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο - με την οποία ουσιαστικά είμαστε η συγγραφική ομάδα της Croteam, ενώ σίγουρα θα έχουμε και την συμμετοχή του Tom Jubert – και έχουμε συζητήσει και καταλήξει για το σενάριο του sequel. Βασικά γνωρίζουμε με τι θα σχετίζεται, έχει γίνει ένα μικρό μέρος της ανάπτυξης του παιχνιδιού και υπάρχουν και κάποιες εικόνες και σχέδια γι΄ αυτό''.

Η σιγή ιχθύος της εταιρείας αναφορικά με το sequel σχετίζεται σίγουρα με την ενασχόληση της Croteam με το Serious Sam 4, το οποίο μπορεί να ιδωθεί και με έναν ειρωνικό τρόπο, αφού ουσιαστικά το πρώτο Talos ξεκίνησε από την πρώιμη δουλειά που είχε γίνει για το FPS με τον Sam.

Ο Κυρατζής πιστεύει ότι η ανάπτυξη του The Talos Principle 2 θα ξεκινήσει όταν η εταιρεία ολοκληρώσει το Serious Sam 4 (το οποίο παρεμπιπτόντως κυκλοφορεί σήμερα). Ο σεναριογράφος είπε: ''Είναι λογικό η εταιρεία να ασχολείται τώρα πυρετωδώς με το Serious Sam 4. Τις μέρες λίγο πριν την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού όλοι οι developers είναι σε ‘’beast mode’’. Αλλά το Talos σίγουρα θα γίνει, γιατί έχουμε ένα πλάνο και πολύ καλή ιστορία για την οποία είμαι πολύ χαρούμενος. Η ιστορία που έχουμε σκεφτεί για το sequel είναι πολύ φιλόδοξη και ενδιαφέρουσα και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού ο τρόπος με τον οποίο τελειώνει το πρώτο παιχνίδι κλείνει το σενάριο με πολύ ικανοποιητικό τρόπο για τους περισσότερους gamers τουλάχιστον''.

Επίσης ο Κυρατζής μίλησε και για την προσμονή της εταιρείας να ξεκινήσει η ανάπτυξη της συνέχειας του Talos: ''Σίγουρα είναι πιο εύκολο από την ανάπτυξη του Serious Sam αφού τα κινούμενα μέρη του gameplay είναι πολύ λιγότερα. Βέβαια έχει άλλες τεχνικές δυσκολίες αλλά σίγουρα είναι πιο απλό όταν δεν έχεις χιλιάδες εχθρούς να τρέχουν στις πίστες κραδαίνοντας όπλα.

Ο χρόνος που χρειάζεται για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού ήταν το επόμενο κομμάτι στο οποίο αναφέρθηκε ο Κυρατζής: ''Χρειάζεται πολύ χρόνο για να αναπτύξεις ένα παιχνίδι και όλη η διαδικασία κυλά πολύ αργά. Αν μόνο μπορούσαν να κατανοήσουν οι gamers το εύρος της δουλειάς που χρειάζεται για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού, είναι τρομακτικό και τρελό το πόση δουλειά χρειάζεται. Εννοείται ότι δεν εννοώ μόνο τους σεναριογράφους αλλά και το τους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για θαύμα που πραγματοποιείται''.

Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την κυκλοφορία του The Talos Principle 2.

Διαβάστε το review του The Talos Principle και δείτε την αναλυτική συνέντευξη του Ιονά Κυρατζή. Συζητήστε για το The Talos Principle 2 στο παρακατω forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 21/05/2016 08:21
Πολύ καλά νέα και μακάρι το επόμενο να είναι ακόμα καλύτερο.Στηρίζ ουμε την ελληνική προσπάθεια.
#2 Blood King (Level 25) 21/05/2016 18:42
Ένα παιχνίδι που δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο σίγουρα.
#3 ashbringer0891 (Level 4) 25/09/2020 07:44
Ευχάριστα νέα για το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.Θα πάρει χρόνο λόγω ανάπτυξης του serious sam αλλά αξίζει να περιμένουμε .
Notification