Until Dawn

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
Until Dawn

Until Dawn

Multiplayer 2-12 παικτών. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/12/13] Το Until Dawn παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην press conference της Sony στα πλαίσια της περυσινής Gamescom αποσπώντας αρκετά θετικές εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα Survival Horror/Adventure που θύμιζε αρκετά το Alan Wake, ενώ το σενάριό του αντλούσε επιρροές από το θρίλερ Evil Dead του Sam Raimi. H δημιουργία της Supermassive Games θα εκμεταλλεύονταν το PS Move, καθώς οι παίκτες θα το χρησιμοποιούσαν ως φακό για να εξερευνήσουν τον κόσμο του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το Amazon πάντως το Until Dawn δεν θα κυκλοφορήσει και μάλιστα το online κατάστημα έκανε refund όλες τις προπαραγγελίες για αυτό. Εντούτοις ο Pete Samuels, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Supermassive Games έσπευσε να δηλώσει στο VG247 ότι η ανάπτυξή του προχωρά κανονικά, αν και όπως είναι λογικό δεν θα το δούμε μέσα στο 2013, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Ο Samuels δεσμεύτηκε ότι το 2014 θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Until Dawn.

Το Until Dawn θα κυκλοφορήσει για PS3, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί ημερομηνία διάθεσης.

[UPDATE: 12/8/14] Το Until Dawn έκανε την επανεμφάνισή του σην Gamescom κατά τη διάρκεια της Press Conference της Sony, δίνοντας ανάσα ζωής στο Horror game της Supermassive Games, η οποία στο παρελθόν έχει αναπτύξει το LittleBigPlanet για το PS Vita. Αρχικά προοριζόταν να κυκλοφορήσει για το PS3, αλλά όπως φαίνεται τελικά θα διατεθεί αποκλειστικά για το PlayStation 4.

Στο Until Dawn, παίρνετε τον ρόλο εφήβων που προσπαθούν να επιζήσουν. Ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρετε, θα καθοριστεί ποιοι χαρακτήρες θα... την βγάλουν καθαρή μέχρι την αυγή.

[UPDATE 2: 29/9/14] Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα καινούργιο gameplay βίντεο για το Horror game της Supermassive Games.

Στο καινούργιο βίντεο διάρκειας περίπου 10 λεπτών μπορείτε να δείτε μερικές από τις επιλογές που θα πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της ιστορίας, δύο από τους κεντρικούς χαρακτήρες και αρκετές στιγμές τρόμου. Το Until Dawn στις επιλογές που θα μπορείτε να κάνετε και ως εκ τούτου υπόσχεται υψηλό replayability μιας και η ιστορία μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις αποφάσεις σας. Μερικοί χαρακτήρες ίσως πεθάνουν στο ένα playthrough. ενώ σε κάποιο άλλο να επιλέξετε να τους σώσετε.

Το Until Dawn αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS4. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία διάθεσης.

[UPDATE 3: 6/12/14] Στα πλαίσια του PlayStation Experience παρουσιάστηκε ένα νέο gameplay video, στο οποίο ελέγχετε μια πανέμορφη ηρωίδα η οποία φοράει μόνο ένα γαλάζιο μπουρνούζι. Ο δράστης την έχει πιάσει σε κάπως...ακατάλληλη στιγμή! Προσπαθείτε να ξεφύγετε ενώ αλληλεπιδράτε με τα κουμπιά του DualShock 4 -αλά Heavy Rain- αλλά και με το touchpad. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο παρακάτω.

[UPDATE 4: 16/12/14] Ένα φρικιαστικό βίντεο κυκλοφόρησε για το Until Dawn που σας παρουσιάζει 24 λεπτά από το gameplay του.

Η βία, τόσο οπτικά όσο και ψυχολογικά, πραγματικά σπάει κόκκαλα!

Διαβάστε αναλυτικά για όλα όσα συνέβησαν στην Press Conference της Sony στη Gamescom 2014 και συζητήστε όλα τα τεκταινόμενα της έκθεσης στο αντίστοιχο topic στο ανανεωμένο forum του GameWorld.

[UPDATE 5: 14/2/15] Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Until Dawn, το οποίο προσφέρει μια πρώτη ματιά στις διαπροσωπικές σχέσεις των χαρακτήρων του παιχνιδιού.

Στο παιχνίδι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μια παρέα οκτώ φίλων μέσα από την ετήσια εκδρομή τους στα βουνά, πριν αυτή καταλήξει να γίνει ένα αιματοκύλισμα άνευ προηγουμένου. Στην αρχή οι χαρακτήρες θα παίζονται σε δυάδες μέσα στο σπίτι, είτε από επιλογή, είτε βάση συνθηκών.

Η Ashley και ο Chris για παράδειγμα, έχουν μια στενή φιλία, όμως ο καθένας εκ των δύο έχει την ανάγκη να την περάσει στο επόμενο επίπεδο της σχέσης. Αυτή η δυναμική του αν θα το καταφέρουν τελικά, δεν είναι προαποφασισμένη στο Until Dawn. Όπως και κάθε έκβαση της πλοκής στο παιχνίδι, οι δικές σας αποφάσεις είναι αυτές που θα καθορίσουν αν οι δυο τους θα γίνουν "πιτσουνάκια" ή αν η σχέση τους θα παραμείνει ως έχει – αν επιζήσουν βεβαίως.

"Η επιλογή είναι βασικό δόγμα στο Until Dawn. Οι πράξεις σας όχι μόνο αποφασίζουν ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, αλλά θα επηρεάζουν άμεσα και τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων, ρομαντικές ή μη. Θα μπορείτε να ελέγξετε ακόμα και το πως οι χαρακτήρες αντιδρούν ο ένας στο άλλον. Αν είστε απότομος κι εχθρικός απέναντι σε κάποιον από αυτούς, μπορεί στη συνέχεια του παιχνιδιού να σας σώσουν αλλά μπορεί και όχι. Η πλοκή θα συνεχίζει να εξελίσσεται, βασισμένη στις αποφάσεις σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας" δήλωσε ο υπεύθυνος παραγωγής του παιχνιδιού Pete Samuels.

[UPDATE 6: 6/7/15] H Supermassive Games ανακοίνωσε ότι το Until Dawn θα περιέχει multiplayer 2-12 παικτών.

Βάση σεναρίου, οκτώ φίλοι θα είναι παγιδευμένοι σε μια καλύβα σε βουνό. Από εκεί και πέρα βάλτε την φαντασία σας να οργιάσει για το τι θα έχει το multiplayer mode. Άραγε οι τέσσερις παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο των δολοφόνων;

Το Until Dawn θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου για το PS4. 

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το Until Dawn, διαβάστε εδώ το αποκλειστικό preview του παιχνδιού αλλά και περισσότερη συζήτηση για αυτό το horror adventure, μπείτε στο αντίστοιχο forum topic του.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Akis 7 (Level 20) 13/12/2013 19:31
Yπέροχο και.....υπέροχη !!!!!
#2 GamerPs3maniac (Level 16) 15/12/2013 19:45
Άντε να δούμε. Εύχομαι να μην έχει την "κατάρα" του "The Last Guardian".
Όπως καταλάβατε για αυτό ενδιαφέρομαι. :oops:
#3 +1 NoGood! (Level 24) 12/08/2014 22:02
Το ερωτεύτηκα απ'το trailer.Αγαπάω πολύ τα παιχνίδια,που ανάλογα με το τι θα επιλέξεις,καθορ ίζεις και την συνέχεια του παιχνιδιού.
#4 Efane (Level 24) 30/09/2014 03:25
θα είναι παιχνιδάρα!!!! Tελικά η SONY έκανε πάλι τα μαγικά της, τρελές πωλήσεις στο PS4 και τώρα σου λέει όσοι αγόρασαν πρέπει να χαρούν την κονσόλα.....απί θανα games πραγματικά :-)
#5 vankatsik (Level 5) 30/09/2014 14:13
Θα πέσει πολύ τρόμος λέμε με τα παιχνίδια που αναμένουμε αυτού του είδους!!!
#6 +1 sotirakis13 (Level 10) 15/02/2015 20:56
Γαμάτο game που θυμίζει το Saw!!!
#7 Parou (Level 20) 15/02/2015 22:07
Απλα υπεροχο :D Φαινεται αρκετα τρομακτικο και οντως μοιαζει με το SAW
#8 ThanosRipper (Level 15) 26/05/2015 20:52
Τέτοιου είδους παιχνίδια, Survival/ Horror είναι τα αγαπημένα μου!!!....το game απλά είναι τρομερό! ;-)
#9 supermario644ever (Level 20) 06/07/2015 19:57
Καταπληκτικό game με μεγάλη αντοχή
#10 aggelos oiko (Level 14) 06/07/2015 20:30
Καλό είναι ειδικά τώρα με το multiplayer το αναμένουμε!
#11 akiszax (Level 21) 06/07/2015 23:47
Πρέπει να είναι πολύ κάλο Horror game, θα συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά, η πλοκή του θυμίζει με το Saw, αφού οι αποφάσεις είναι who lives who dies. Αν έχει και μια καλή διάρκεια το game θα είναι υπέροχο.
#12 ThanosRipper (Level 15) 07/07/2015 03:25
Kαλά, άμα έχει και Multiplayer το game απλά θα σαρώσει!!! Φαννταστικά γραφικά! Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει γιατί φαίνεται πολύ ωραίο και με ωραίο σενάριο και τοπίο!!! :-) ....We have to wait.. :sigh: :-|
#13 GamerPs3maniac (Level 16) 10/07/2015 19:49
Για να δούμε αν θα είναι αντάξιο των προσδοκιών που μας έκανε να έχουμε...
Notification