Athenscon 2016

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Athenscon 2016

Athenscon 2016

3-4 Δεκεμβρίου. Το GameWorld παρόν με περίπτερο και ομιλίες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/11/16] Το σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 έως τις 22:30 επιστρέφει το AthensCon, το μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας της Ελλάδας. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κλειστό Παλ. Φαλήρου (Tae Kwon Do) μετατρέπεται για ένα ολόκληρο διήμερο σε μια μαγική πύλη και ταξιδεύει το κοινό σε πλανήτες περιπέτειας, δράσης και μυστηρίου. Στιγμές γεμάτες με εικόνες και ήρωες, που μας μάγεψαν όταν ήμασταν παιδιά, ξαναζωντανεύουν μπροστά μας για να χαρίσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία σε μικρούς, μεγάλους, ανθρώπους, ζόμπι, ντόπιους και εξωγήινους επισκέπτες.

Η παρουσία του GameWorld.gr
Το GameWorld.gr θα δώσει το παρόν και την δεύτερη χρονιά του event. Θα έχουμε περίπτερο όλο το σαββατοκύριακο (στην αρένα, περίπτερο C10) με 3 κονσόλες Xbox One όπου θα παίξουμε διάφορα games παρέα, το Arcade μας και τα GameWorld t-shirts μας, τα οποία θα μπορείτε να αγοράσετε για άλλη μια φορά σε έκπτωση και συγκεκριμένα από 14€ που πωλούνται στο Tokotoukan.gr, μόλις στα 10€!

Το Σάββατο 11:30-12:30 το πρωί θα παρουσιάσουμε το σεμινάριο gaming δημοσιογραφίας και social media, για όσους από εσάς θέλουν να πάρουν μια εικόνα για το πως θα μπείτε στο χώρο της gaming δημοσιογραφίας, αλλά και τι έχουν να σας προσφέρουν τα social media στο να προωθήσετε την δουλειά σας.

Στο AthensCon θα διεξαχθούν όλο το σαββατοκύριακο τουρνουά σε video games, board games, παρουσιάσεις διαφόρων demos, αλλά και διαδραστικές δραστηριότητες, όπως το Star Wars Rogue One Spy Game. Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να γίνουν κατάσκοποι της επανάστασης σε έναν χώρο που αγγίζει τα 40τμ και να βοηθήσουν τον αγώνα ενάντια στην αυτοκρατορία. Επίσης θα μπορούν να δοκιμάσουν να αποδράσουν από ένα μοναδικό και στοιχειωμένο LUNA PARK. Φυσικά μην ξεχάσουμε όλους τους εκπληκτικούς Cosplayers που θα συναντήσετε και τον Best AthensCon Harley Quinn διαγωνισμό!

athenscon-2015

Οι καλεσμένοι
Αυτή τη χρονιά τιμούν το AthensCon με την παρουσία τους καταξιωμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί από το εξωτερικό (Chris Achilleos, Corbeyran, Fabio Celoni, David Hine, Benedicte Gourdon, Erik Larsen, Ron Marz, Calypsen Cosplay), 62 γνωστοί και καταξιωμένοι σκιτσογράφοι / εικονογράφοι από τη χώρα μας, αλλά και νεότεροι του χώρου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα υπογράφονται αυτόγραφα, θα πωλούνται υπογεγραμμένα έργα από τους ίδιους τους δημιουργούς, ενώ θα μπορείτε να φωτογραφηθείτε με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Στην αρένα των 3500τμ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί περισσότερους από 100 εκθέτες, να θαυμάσει από κοντά την ρέπλικα του K.I.T.T. της τηλεοπτικής σειράς Knight Rider, τις μηχανές της Harley Davidson που είδαμε σε αγαπημένες ταινίες, καθώς κι έναν ιδιαίτερο καλεσμένο από έναν γαλαξία far far away τον R2D2, που έρχεται για να μας πει όλα τα νέα του Star Wars. Οι επισκέπτες θα μπορούν να μεταμορφωθούν στους αγαπημένους τους χαρακτήρες από τους επαγγελματίες make-up artists, να βυθιστούν στον κόσμο του Lord of the Rings χάρις στις δημιουργίες του Cap Cap ή ακόμα και να έρθουν τετ-α-τετ με επικίνδυνα...ζόμπι. Επίσης ο Πέτρος Πολυχρονίδης από το Star Channel και η ομάδα του ΖΜΑΚ θα δώσει μαθήματα ProWrestling μέσα στο Ρινγκ τους για όσους επισκέπτες έχουν το θάρρος να τους αντιμετωπίσουν και γνωρίστε από κοντά τον τελευταίο ήρωας της ελληνικής πάλης Γιώργο Τρομάρα.

Το βράδυ του Σαββάτου 3/12 στις 22:30 μέσα στο στάδιο Tae Kwon Do θα διεξαχθεί το AthensCon After Monster Ball event σε μία αίθουσα 500τμ. Θα δοκιμάσετε τερατώδη κοκτέιλ και θα χορέψετε δίπλα σε...επικίνδυνα και πεινασμένα πλάσματα! Τις λεπτομέρειες αυτής της μυστικής εκδήλωσης δεν τις γνωρίζουμε ακόμη.

Σας περιμένουμε όλους στο AthensCon, όπου μπορείτε να έρθετε εύκολα με αυτοκίνητο, τραμ και λεωφορείο. Διαθέσιμο δωρεάν πάρκινγκ.

[UPDATE: 28/11/16 - Video Update] Δείτε τι σας ετοιμάζουμε στο νέο μας βίντεο.

Στο περίπτερο C10 θα παίζουμε για όλο το σαββατοκύριακο (10:30-22:30) με 3 κονσόλες Xbox One και το Arcade μας. Επίσης, θα έχουμε GameWorld t-shirts τα οποία μπορείτε να αγοράσετε με κόστος 10€ και το Σάββατο βράδυ μετά τις 22:30 ειδικό cocktail party.

Δείτε όσα έγιναν στην περυσινή AthensCon.

Συζητήστε για το AthensCon 2016 και επιβεβαιώστε την παρουσία σας σε αυτό το forum topic.

Να είστε όλοι εκεί!

Χορηγός επικοινωνίας: GameWorld.gr

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 DoUzOs (Level 27) 18/11/2016 12:44
Έχω την αίσθηση πως φέτος θα είναι ακόμα πιο ωραίο το event! Φροντίστε να έρθετε όλοι για να περάσουμε καταπληκτικά!
#2 +1 ashbringer (Level 25) 18/11/2016 17:30
Ελπίζω να μπορέσω να έρθω γιατί θα είναι εκπληκτικό όλο το event.
#3 +1 geololj (Level 28) 28/11/2016 16:56
Λοιπόν τρελάρες μου φέτος θα είμαι κι εγώ Athenscon. Ελπίζω να μην λείψει κανείς! :lol:
#4 Shikabane_Hime7 (Level 29) 28/11/2016 17:52
Δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω το event, Κυριακή θα είμαι σίγουρα, Σάββατο λογικά μέχρι νωρίς το μεσημέρι.
Πέρσι ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ και δεν βρίσκω το λόγο να μην είναι και φέτος με ακόμα περισσότερο κόσμο και πράγματα να δούμε!
#5 Efane (Level 24) 01/12/2016 15:29
:lol: Σάββατο πρωί θα είμαστε εκεί!
Notification