Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Judas από την Take-Two

Judas από την Take-Two

Sunday, 01 May 2016  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/7c/66/b0/judas-take-two-rockstar-28-1462098132.jpg
 

Judas από την Take-Two

Κατοχυρώθηκε η ονομασία.

Η Take-Two κατοχύρωσε την ονομασία Judas, που προφανώς αφορά κάποιο νέο video game.

Η κατοχύρωση κάνει λόγο για "Online παιχνίδι, site και μουσική". Επίσης, κατοχυρώθηκε και το site JudasTheGame.com. Τις ημέρες του Πάσχα που διανύουμε, προφανώς η συγκεκριμένη κατοχύρωση της Rockstar έχει...συμβολικό χαρακτήρα. Ο Ιούδας θυμίζουμε ότι ήταν ένας απ' τους 12 Αποστόλους. Είχε προδώσει τον Χριστό για 30 αργύρια, κάτι που οδήγησε στην σταύρωσή του.

Δεν γνωρίζουμε αν το Judas βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Rockstar ή από άλλη εταιρεία ανάπτυξης της Take-Two. Η αλήθεια είναι πάντως ότι τα games με σενάριο θρησκευτικού χαρακτήρα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ακριβώς διότι οι εταιρείες φοβούνται τυχόν αντιδράσεις από φανατικούς πιστούς. Μήπως όμως το Judas θα αφορά την προδοσία κάποιου και δεν θα έχει σχέση με το γνωστό σε όλους μας σενάριο;

Από τον Φεβρουάριο η Take-Two έχει δηλώσει ότι ετοιμάζει ένα νέο video game. Στις 18 Μαϊου έχει οργανώσει ένα meeting επενδυτών οπότε ίσως εκεί ανακοινωθούν κάποια πράγματα τα οποία θα φτάσουν μέχρι τα αυτιά μας.

Τέλος, η Take-Two θα έχει παρουσία και στην E3 2016.

Συζητήστε για το Judas σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood King (Level 24) 01/05/2016 21:12
Χμμ, ενδιαφέρουσα η ιδέα να φτιάξουν ένα game με τέτοιο όνομα, φυσικά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα έχει σχέσει με την Καινή Διαθήκη για να μην τους πάρουν στο κυνήγι όλοι οι φανατικοί χριστιανοί ανά τον κόσμο.
#2 Blood Prince (Level 27) 01/05/2016 23:34
" Τις ημέρες του Πάσχα που διανύουμε, προφανώς η συγκεκριμένη κατοχύρωση της Rockstar έχει...συμβολικ ό χαρακτήρα. "

Αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν όλες οι χώρες με θρησκεία τον Χριστιανισμό, Πάσχα τώρα για τον λόγο πως το Πάσχα των καθολικών και των προτεσταντών ήταν κάποιες εβδομάδες πριν και η Rockstar είναι εταιρία που εδρεύει στις ΗΠΑ όπου η πλειοψηφία είναι Προτεστάντες και Καθολικοί.

Μπορεί όμως πράγματι να έχει συμβολικό χαρακτήρα.
Notification