Το WWE 2K21 ακυρώνεται οριστικά

Hot
Το WWE 2K21 ακυρώνεται οριστικά

Το WWE 2K21 ακυρώνεται οριστικά

Επίσημη δήλωση για τον επόμενο WWE 2K τίτλο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/4/20] Σύμφωνα με νέα δημοσίευση του πρώην WWE writer, Justin Leeper, η ανάπτυξη του WWE 2K21 έχει ακυρωθεί επίσημα. Στο βίντεο που ανέβασε εξηγεί  τον λόγω που ενδεχομένως να αποφασίστηκε η ακύρωση, αναφέροντας ως βασικούς παράγοντες την διαφωνία μεταξύ 2K Games και Yuke πέρυσι όπως επίσης και την κατάσταση της βιομηχανίας εξαιτίας της πανδημίας.

O Leeper επισημάνει βέβαια ότι παρά την ακύρωση του WWE 2K21, η 2K Games σκοπεύει να αναπτύξει ένα άλλο project με θέμα το WWE για PC, PS4 και Xbox One και όχι για κονσόλες νέας γενιάς, το οποίο δεν θα αναπτυχθεί από την Visual Concepts. Αναφέρει επίσης ότι θα μπορούσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το νέο project όμως δεν το κάνει επειδή έχει αποκαλύψει ήδη αρκετά και δεν θέλει να νευριάσει την ομάδα marketing περισσότερο.

[UPDATE: 24/4/20 – Το WWE 2K21 ακυρώνεται οριστικά] Το WWE έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ότι το WWE 2K21 ακυρώνεται οριστικά.

Ο επίσημος λογαριασμός του WWE2K20 στο Twitter ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο project που αναπτύσσει η 2K Games σχετικά με το WWE. Δείτε τα σχετικά tweet.

 

 Ο Yuke φαίνεται να σχεδιάζει μόνος του την ανάπτυξη αντίστοιχου παιχνιδιού πάλης για να ανταγωνιστεί την σειρά WWE 2K.

[UPDATE 2: 27/4/20 - Επίσημη δήλωση για τον επόμενο WWE 2K τίτλο] Η 2K Sports επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει WWE 2K για φέτος, δηλαδή το WWE 2K21, ωστόσο ανακοίνωσε άλλο game.

Μετά την τεράστια αποτυχία του WWE 2K20, η 2K Sports έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Σας ακούμε και ξέρουμε ότι θέλετε περισσότερα από το franchise, οπότε κοιτάξτε τι θα κάνουμε: θα εφαρμόσουμε ότι μάθαμε στο επόμενο WWE 2K Simulation και θα εστιάσουμε στην ποιότητα και την διασκέδαση. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι η ομάδα ανάπτυξης της Visual Concepts θα δημιουργήσει ένα game που θα ικανοποιήσει τόσο τους βετεράνους, όσο και τους αρχάριους.”

Η εκδότρια εταιρία επίσης επιβεβαίωσε ότι προσέλαβε τον βετεράνο Patrick Gilmore ως υπεύθυνο ανάπτυξης. Αφού το WWE 2K21 δεν θα υπάρξει, είναι αρκετά πιθανό ο επόμενος τίτλος να κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X.

Διαβάστε περισσότερα για το WWE 2K Battlegrounds.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το WWE 2K20 και συζητήστε για το WWE 2K21 αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification