WWE 2K Battlegrounds

Hot
WWE 2K Battlegrounds

WWE 2K Battlegrounds

Νέο τρέιλερ με τον Jerry Lawler (The King). [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/4/20] Αφού το WWE 2K21 δεν θα υπάρξει, η 2K Sports αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο Arcade-style Brawler WWE.

Το WWE 2K Battlegrounds είναι ένα Arcade wrestling, το οποίο αναπτύσσεται από την Saber Interactive, την ίδια εταιρία που ανέπτυξε το NBA 2K Playgrounds 2. Το WWE 2K Battlegrounds θα περιλαμβάνει τους πιο δημοφιλείς wrestlers του WWE, όπως τους The Rock, Steve Austin και πολλούς άλλους. Είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, ωστόσο η 2K δεν ανακοίνωσε όλες τις πλατφόρμες στις οποίες θα είναι διαθέσιμο. Η εταιρία, επίσης, δεν ανακοίνωσε αν θα έχει ΑΑΑ τιμή ή αν θα ακολουθεί το μοντέλο του NBA 2K Playgrounds, όπου η τιμή του ήταν μειωμένη.

[UPDATE: 8/7/20 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και ορισμένα χαρακτηριστικά] Το WWE 2K Battlegrounds θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου, για PC, PS4, Xbox One, Switch...α και το Stadia που δεν το έχει σχεδόν κανείς.

Θα έχει πάνω από 70 παλαιστές, ενώ ορισμένοι θα προστεθούν μετά την κυκλοφορία. Η εταιρεία ανάπτυξης Saber Interactive ανακοίνωσε επίσης τα modes:
Exhibition: Φιλικοί αγώνες, είτε solo, είτε με τοπικό ή online multiplayer με 2-4 παίκτες. Χωρίζεται στα modes One-on-One, Tag Team, Triple Threat, Fatal Four Way, Steel Cage Match και Royal Rumble.
Campaign: Πάρτε τον έλεγχο ενός εκ των επτά ταλέντων και προσπαθήστε να κερδίσετε ένα συμβόλαιο. Στην πορεία θα ξεκλειδώσετε νέες αρένες, εμπνευσμένες από τοποθεσίες, όπως το Everglades, ένα Bootcamp στρατιωτικού στυλ, το Μεξικό, την Νέα Υόρκη και την Σκωτία. Επίσης, θα λάβετε καθοδήγηση από θρυλικές προσωπικότητες, όπως ο "Stone Cold" Steve Austin και ο Paul Heyman.
King of the Battleground: Ένα online last-man standing mode, στο οποίο τέσσερις παίκτες ξεκινούν στο ρινγκ και άλλοι τέσσερις περιμένουν απ' έξω για να μπουν. Στόχος σας να τους νικήσετε όλους.
Online: Online τουρνουά και exhibition matches.

Συνολικά θα υπάρχουν οκτώ περιβάλλοντα και ορισμένα εξ αυτών θα έχουν διαδραστικά αντικείμενα, όπως melee όπλα, στρατιωτικά ελικόπτερα, αυτοκίνητα, κατάστημα αυτοκινήτων, μέχρι κι έναν...πεινασμένο κροκόδειλο μέσα σε βάλτο! Τον σχολιασμό επιμελήθηκαν οι Mauro Ranallo και Jerry “The King” Lawler.

Οι αρένες του WWE 2K Battlegrounds θα γίνονται customize, ενώ μέσω του Superstar Creator θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας παλαιστή, με διάφορα είδη σώματος, το ύψος και τα χαρακτηριστικά προσώπου που θέλετε, αλλά και το στυλ μάχης. Το ρόστερ περιλαμβάνει τους Charlotte Flair, Becky Lynch, Asuka, Andre the Giant, Undertaker, Mankind, Shawn Michaels, Yokozuna, Sgt. Slaughter και άλλους που θα προστεθούν με δωρεάν updates.

Κάθε παλαιστής θα έχει ένα από τα πέντε διαθέσιμα class styles και κάθε class style έχει τις δικές του κινήσεις μάχης, δυνάμεις και αδυναμίες. Τα classes είναι τα Powerhouse, Technician, High-Flyer, Brawler και All-Rounder (που έχει λίγο απ' όλα). Υπάρχουν και powerups, όπως τα Flaming Fist, Ice Breath και Earthquake.

Η απλή έκδοση του παιχνιδιού θα κοστίζει 40 ευρώ και η Digital Deluxe Edition 50 ευρώ. Θα περιέχει τον Edge και όλες τις εκδόσεις των “Stone Cold” Steve Austin, The Rock και Ronda Rousey ξεκλειδωμένες από την αρχή, καθώς και 1.100 bonus Golden Bucks, το in-game συνάλλαγμα του παιχνιδιού το οποίο ξεκλειδώνει νέους παλαιστές και διακοσμητικά αντικείμενα.

[UPDATE: 12/8/20 - Το νέο τρέιλερ αναλύει τα modes] Στο νέο τρέιλερ της 2K Games, δείτε τα modes του WWE 2K Battlegrounds.

Το Exhibition mode θα περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες, είτε solo, είτε με τοπικό ή online multiplayer με 2-4 παίκτες. Χωρίζεται στα modes One-on-One, Tag Team, Triple Threat, Fatal Four Way, Steel Cage Match και Royal Rumble.

[UPDATE 2: 28/8/20 - Νέο τρέιλερ με τον The King] Η 2K Games προσέλαβε τον Jerry Lawler (The King) για να πρωταγωνιστήσει στο νέο τρέιλερ του WWE 2K Battlegrounds.

Ο γνωστός σχολιαστής του WWE μιλάει για τα περιεχόμενα του παιχνιδιού και το ρόστερ του WWE. Οι Undertaker, Mankind, Beth Phoenix, Bella Twins και άλλοι παλαιστές θα δίνουν μάχες με διάφορους σημερινούς WWE Superstars. Στο βίντεο, ο Mauro Ranallo (WWE NXT) κάνει το ντεμπούτο του σε παιχνίδι WWE 2K ως μέλος της ομάδας σχολιασμού του Battlegrounds.

Το συνολικό ρόστερ παλαιστών του WWE 2K Battlegrounds θα ξεπεράσει τους 70, ενώ μελλοντικά θα προστίθενται κι άλλοι χαρακτήρες.

Το WWE 2K Battlegrounds θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου, για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το WWE 2K21 και συζητήστε για το WWE 2K Battlegrounds στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification