Reviews Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below
Comments (0)

Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below Hot

Καλό το παραμύθι και διαθέτει και δράκο.

https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/29/6c/6f/dragon-quest-heroes-box-44-1486265963.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Καλό το παραμύθι και διαθέτει και δράκο.

Η εταιρεία ανάπτυξης και διανομής Square Enix έχει εγκατασταθεί εδώ και δεκαετίες στις πρώτες θέσεις των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα video games παγκοσμίως και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να το κουνήσει από εκεί. Το μυστικό της επιτυχίας της είναι η ικανότητα να αφηγείται καταπληκτικές ιστορίες γαρνιρισμένες πάντοτε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και δημιουργημένες από ευρύτατες ομάδες καλλιτεχνών και τεχνοκρατών. Έχει επίσης την διορατικότητα να επενδύει μεγάλα ποσά σε εξίσου ποιοτικά προϊόντα από ανεξάρτητα game studios και να τα προβάλλει στην παγκόσμια αγορά.

Στις πιο πετυχημένες επενδύσεις της οφείλουμε να συγκαταλέξουμε την σειρά Dragon Quest που τα ψηφιακά της "διαμάντια" μας συντροφεύουν ανελλιπώς από το 1986 και το NES. Η υπόθεση τους ασχολείται πάντοτε με τον αγώνα ενός ήρωα και της παρέας του ενάντια στις δυνάμεις του σκότους, ενός σωτήρα τον οποίο ελέγχουμε σε σειρά επικών μαχών. Ο ιαπωνικός πληθυσμός λάτρεψε την σειρά από τον πρώτο της τίτλο και είναι ο κυρίως υπεύθυνος για τα 64 και βάλε εκατομμύρια αντίτυπα που έχει πουλήσει μέχρι σήμερα το franchise.

Οι παράξενοι χαρακτήρες, η μεγάλη ποικιλία τεράτων και μαχών και τα έντονα RPG χαρακτηριστικά της σειράς μας μάγεψαν εξίσου με το κοινό της Άπω Ανατολής αλλά είναι δυσκολοπερίγραπτη η χαρά μας όταν μάθαμε ότι οι ήρωες και ο κόσμος του Dragon Quest θα ενωθούν με την real time hack and slash τεχνοτροπία του στούντιο Omega Force, γνωστού μας από τα Dynasty και Samurai Warriors. Η πρώτη επαφή με το Dragon Quest Heroes δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα ρηχό action game αλλά όσο περνά η ώρα όλες οι επιλογές παραμετροποίησης ενός κλασικού RPG κάνουν την εμφάνιση τους, βελτιώνοντας δραματικά την εμπειρία.

Η χώρα με τα τέρατα
Η όμορφη χώρα Elsaize έκανε πραγματικότητα ένα άπιαστο όνειρο, την συμβίωση ανθρώπων με τα τέρατα. Πιασμένα χέρι χέρι τα δύο είδη συνεργάζονται καθημερινά στην προσπάθεια τους να αναπτύξουν τον πολιτισμό. Μια ωραία πρωία τα τέρατα στρέφονται ενάντια στους ανθρώπους χωρίς προειδοποίηση. Πολύνεκρες συγκρούσεις ξεσπούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις και χωριά της χώρας, αναγκάζοντας τον βασιλιά Doric και τους επίλεκτους πολεμιστές του, Luceus και Aurora, να επέμβουν για να σταματήσουν την εχθρική πλημμυρίδα. Σύντομα προστίθενται και άλλοι μαχητές στην παρέα σχηματίζοντας μια ανίκητη ομάδα κρούσης που μόνο αυτή μπορεί να γονατίσει τις εχθρικές ορδές και την καταχθόνια δύναμη που κρύβεται από πίσω.

Το γνωστό θέμα της πάλης ανάμεσα στο φώς και το σκοτάδι είναι το επίκεντρο της απλοϊκής ιστορίας που αφηγείται το Dragon Quest Heroes. Η κοινότυπη πλοκή γίνεται ενδιαφέρουσα μόνο χάρη στους εξαιρετικούς χαρακτήρες και τα πανέμορφα cut – scenes που χαίρεσαι πραγματικά να τα παρακολουθείς αδιαφορώντας σε μεγάλο βαθμό για το αφηγηματικό περιεχόμενο και εστιάζοντας στα γραφικά και το animation. 

Αν έχετε παίξει έστω και ένα τίτλο Dragon Quest ή της σειράς Warriors τότε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ένδοξα συναισθήματα σας περιμένουν χειριζόμενοι τους ήρωες του Dragon Quest Heroes. Το πάνθεον των χαρακτήρων περιέχει πολεμιστές για κάθε γούστο. Παρατηρώντας τις διαφορές σε επίπεδο χαρακτηριστικών μεταξύ τους αλλά και τις επιθέσεις που σας αρέσουν περισσότερο θα καταλήξετε στην τέλεια τετράδα που θα σας συντροφεύσει μέχρι το φινάλε.

Η δική μου ομάδα είχε μόνιμα στην σύνθεση της τον θηριώδη Doric χάρη στα εύκολα combos που εκτελεί με το ραβδί του, τα φουσκωμένα strength – health abilities και την υπέρτατη επίθεση του που συντρίβει τα πάντα κυκλικά στο σημείο που στέκεται. Αγάπησα ιδιαίτερα τις μάγισσες Jessica και Nera για τα ισχυρά spells τους και τα άφθονα mp που τους επιτρέπουν να τα χρησιμοποιούν πολλές φορές πριν η σχετική μπάρα αδειάσει. Εξαιρετική επιλογή αποτελεί και η Bianca διότι με το τόξο της καθαρίζει εύκολα τους ιπτάμενους εχθρούς και έχει ένα AOE spell που προκαλεί συνεχόμενη ζημιά.

RPG και action σε ένα
Η ανάπτυξη της ομάδας περνά από πολλά στάδια και το συναρπαστικότερο είναι η αναβάθμιση των ηρώων διαμέσου των xp και των skill points. Οι πολεμιστές σας μοιράζονται πολλά skills αλλά έχουν και αρκετά μοναδικά ο καθένας που ενισχύουν το προσωπικό του στυλ. Βλέποντας τα xp και τα επίπεδα να ανεβαίνουν αδιάκοπα χωρίς να διαφαίνεται level cap στον ορίζοντα θα μάθετε να αναζητάτε τις μάχες και να μην υποχωρείτε ποτέ.

Η λαχταριστή αναβάθμιση των στατιστικών είναι συναρπαστικότερη από την συσσώρευση χρημάτων και συστατικών για αλχημιστικά πειράματα. Τα λεφτά μαζεύονται εύκολα και η αγορά εξοπλισμού ακολουθεί γραμμική πορεία, τουτέστιν αγοράζετε πάντοτε τα νέα όπλα που φέρνει το αντίστοιχο shop, δεν υπάρχουν πειραματισμοί και επιλογές βασιζόμενες σε σύγκριση των στατιστικών τους. Τα συστατικά της Αλχημείας πέφτουν σωρηδόν από τα νεκρά τέρατα αλλά πρέπει πρώτα να αποφασίσετε ποιο αντικείμενο σας χρειάζεται, μετά να αγοράσετε την συνταγή του και κατόπιν να εξολοθρεύσετε τα πλάσματα που παρέχουν τα απαραίτητα συστατικά. Είναι φανερό ότι η crafting διάσταση της περιπέτειας είναι βαρετή αλλά θα την υποστείτε μέχρι να φτιάξετε τα καλύτερα αντικείμενα που σας δίνουν πρόσθετο tension, προστασία από debuffs κ.ο.κ.

Το tension είναι η σημαντικότερη μπάρα των ηρώων γιατί το γέμισμα της οδηγεί στην απόλυτη επίθεση, ένα spell τόσο ισχυρό που μπορεί να καθαρίσει δεκάδες τέρατα με την μια. Το πότε θα εξαπολύσετε το υπέρ spell θέλει στρατηγική τοποθέτηση ώστε η επίθεση να πλήξει τον μέγιστο αριθμό αντιπάλων. Θα αγαπήσετε τα υπέρ spell που χτυπούν κυκλικά αφού η μεγιστοποίηση του damage απαιτεί το να σταθείτε στο κέντρο της εχθρικής ορδής ενώ εκείνα που στρέφονται προς ορισμένη κατεύθυνση θέλουν προσεκτική ευθυγράμμιση με τα τερατώδη στίφη ειδάλλως το αποτέλεσμα θα είναι πενιχρό.


Μπορεί να σας παραξενέψει το ότι οι αγριότερες συγκρούσεις δεν εκτελούνται στην τοποθεσία που φυλάει ένα από τα πανίσχυρα bosses αλλά γύρω από ένα σημείο ή άτομο που πρέπει να υπερασπιστείτε. Υπήρξαν αποστολές που έπαιξα ξανά και ξανά τροποποιώντας την σύνθεση της ομάδας μου, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψω τους κατάλληλους χαρακτήρες για να προστατέψω μια εκτεθειμένη ρίζα του Yggdrasil. Θα νοιώσετε σαν τους βρετανούς στρατιώτες στην μάχη του Rorke's Drift, κατακλυσμένοι από μυριάδες εχθρούς που δεν λένε να υποχωρήσουν παρά την εμφανή υπεροπλία σας. Οι Tower Defence στιγμές του παιχνιδιού είναι και οι μοναδικές όπου θα αναρωτηθείτε πότε θα σταματήσει η πλημμυρίδα των εχθρών, ειδικά όταν βλέπετε την ενέργεια του προστατευόμενου σημείου να μειώνεται δραματικά.

Συγχαίρω τους developers για την επιλογή που μας χάρισαν να ξαναπαίξουμε ένα αποτυχημένο quest όσες φορές θέλουμε, μεταφέροντας χρήμα και xp στην επόμενη προσπάθεια μας. Αμέσως έχετε ένα πανίσχυρο κίνητρο για να επιτίθεστε αδιάκοπα μην θέλοντας να σταματήσετε ποτέ τον πολύνεκρο καυγά αφού γνωρίζετε πως, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα δυναμώσετε τους ήρωες και θα γεμίσετε τα πορτοφόλια σας.

Τέρατα εναντίον τεράτων
Η επιρροή των σκοτεινών δυνάμεων κατέστρεψε τις αρμονικές σχέσεις ανθρώπων και τεράτων αλλά η προσωρινή αποκατάσταση τους είναι εφικτή χάρη στα monster tokens. Αρκετά τέρατα αφήνουν πεθαίνοντας ένα νόμισμα με την εικόνα τους πάνω το οποίο συλλέγετε και χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή. Εν τη χρήση του, το τέρας που απεικονίζεται στο νόμισμα εμφανίζεται και πολεμά μέχρι θανάτου στο πλευρό σας.

Ορισμένα τέρατα είναι μιας χρήσης, δηλαδή εμφανίζονται στο πεδίο της μάχης, εκτελούν ένα skill και επιστρέφουν στην ανυπαρξία, αλλά τα περισσότερα έχουν κανονική health bar και αποτελούν πολύτιμη βοήθεια στον αγώνα. Αναρίθμητες φορές θα στήσετε τέρατα στην σειρά σε ένα μέρος με σκοπό να προστατεύσετε ένα πολύτιμο αντικείμενο από την οργή των εχθρών ενώ εσείς θα αναλάβετε τις τερατώδεις ορδές που επιτίθενται από την άλλη πλευρά. Τα τέρατα – υπηρέτες σας είναι οι πιο παθιασμένοι παρεμποδιστές στο παιχνίδι και θα σας σώσουν την ζωή πάρα πολλές φορές με την αυτοθυσία τους αποτελώντας ένα απολαυστικό game mechanic.

Το σύστημα ελέγχου των χαρακτήρων αντιστοιχεί στα αγαπημένα μας Warriors, δηλαδή το μαθαίνετε εύκολα και το τροποποιείτε ανάλογα με τον τρόπο παιξίματος σας. Ένας παίκτης που βαριέται την διαδικασία του button mashing θα κρατά πατημένα εναλλάξ το τετράγωνο και το τρίγωνο βλέποντας τον ήρωα του να εκτελεί τυχαίους συνδυασμούς χτυπημάτων και ξορκιών. Ο έμπειρος παίκτης που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο των ενεργειών του χαρακτήρα θα χρησιμοποιήσει το R1 επιλέγοντας να εξαπολύσει το ξόρκι που θέλει την κατάλληλη στιγμή και θα κάνει συνδυασμούς με τα δύο buttons προσθέτοντας και το X του άλματος στο μείγμα για ποικιλία.

Μόλις πάρετε το κολάι του χειρισμού θα διαπιστώσετε μια κατακόρυφη αύξηση της ευχαρίστησης σας από τις μάχες. Θα βλέπετε μια ομάδα από αδύναμους εχθρούς και θα την σαρώνετε με ένα spell που λειώνει τα πάντα σε ευθεία γραμμή. Θα πλησιάζετε ένα ανθεκτικό τέρας και θα το κοπανάτε αλύπητα με spell που προκαλεί damage over time όταν κρατάτε πατημένο το αντίστοιχο button σαν το fire slash. Θα μάθετε να γεμίζετε την μπάρα του υπέρτατου χτυπήματος σας πατώντας τον κύκλο ώστε να το έχετε διαθέσιμο την κατάλληλη στιγμή. Μόλις γίνετε εξπέρ στην χρήση των ικανοτήτων της ομάδας σας θα νοιώσετε ανίκητοι τονώνοντας την αυτοπεποίθηση σας.

Υπάρχει όμως ένα χαρακτηριστικό του συστήματος ελέγχου που δεν πρόσεξαν όσο έπρεπε οι δημιουργοί του παιχνιδιού. Όταν εκτελείς ένα σούπερ spell που θυμίζει πυρηνική βόμβα και τσακίζει τα πάντα στο πέρασμα του περιμένεις το χειριστήριο σου να δονείται σαν τρελό, μεταφέροντας την τεράστια έκλυση ενέργειας επί της οθόνης στα χέρια σου. Στο Dragon Quest Heroes το χειριστήριο άλλοτε δονείται χαλαρά και άλλοτε καθόλου στην διάρκεια ενός υπέρ spell διακόπτοντας έτσι απότομα το θριαμβευτικό συναίσθημα που δημιουργεί η παντοδύναμη επίθεση που απολαμβάνετε στην οθόνη.

Το φονικό δεν θα τελειώσει ποτέ
Καθώς η μια ώρα στοιχίζεται πίσω από την άλλη παίζοντας το, θα διαπιστώσετε ότι το περιεχόμενο του Dragon Quest Heroes είναι πλουσιότερο από όσο δείχνει στην αρχή. Τα story missions ξεπηδούν το ένα πίσω από το άλλο και, εκεί που νομίζετε ότι φτάσατε στο τέλος, εμφανίζονται ακόμα περισσότερα. Δεκάδες δευτερεύοντα quests ζητούν την προσοχή σας και τους την χαρίζετε σκεφτόμενοι ότι οι ανταμοιβές τους θα ισχυροποιήσουν την ομάδα σας. Ξεκάνοντας ωκεανούς από τέρατα θα φτάσετε κάποτε στην τελική μάχη διαπιστώνοντας ότι το ρολόι κατέγραψε γύρω στις 30 ώρες gameplay.

Στον ψυχρό και αφιλόξενο κόσμο του παιχνιδιού θα σταθούν στο πλευρό σας οι πιο αλλόκοτοι φίλοι.

Η χρονική διάρκεια του παιχνιδιού ταυτίζετε απόλυτα με την αντοχή του στον χρόνο μακροπρόθεσμα. Στην διάρκεια των 30 ωρών είναι πιθανό να μην σηκώσετε κεφάλι από την οθόνη, τόσο εθιστικό είναι το πακέτο του. Μόλις τερματιστεί το παιχνίδι, θα έχετε γεμίσει εσωτερικά από την προσφερόμενη δράση και δεν πρόκειται να ασχοληθείτε ξανά μαζί του, ταξινομώντας το στο μυαλό σας σαν μια εξαιρετική gaming εμπειρία που θα θυμάστε από καιρού εις καιρόν.

Οι στρατιές των τεράτων που θα αντιμετωπίζετε επί τόσες ώρες είναι ένα παρδαλό μπουλούκι με πλάσματα ποικίλων δυνατοτήτων. Οι πιο επικίνδυνοι εχθροί είναι οι δεινόσαυροι, τα trolls, τα golems και οι δράκοι γιατί έχουν μεγάλη αντοχή και η καθυπόταξη τους απαιτεί από ολόκληρη την ομάδα σας να τους χτυπάει με όλα τα διαθέσιμα μέσα. Οι εύκολοι εχθροί βρίσκονται στις μάχες για τα casualties, υπάρχουν για να αυξάνουν τα xp που κερδίζετε και να δημιουργούν μπούγιο. Φοβερό εκνευρισμό θα σας προκαλέσουν τα πλάσματα με μαγικές ιδιότητες που κοιμίζουν τους χαρακτήρες ή αχρηστεύουν τις ικανότητες τους με το bedazzlement spell.

Στο τέλος της κάθε περιοχής που σχετίζεται με τις story missions περιμένουν τα bosses, πελώρια πλάσματα με ατελείωτη μπάρα ενέργειας που θέλουν πάρα πολλά χτυπήματα για να λυγίσουν. Τα bosses ξεχωρίζουν για την επιβλητική τους εμφάνιση και την ιδιαίτερη στρατηγική που απαιτεί η εξολόθρευση τους. Αν τα συναντήσετε έχοντας μάθει καλά τον χειρισμό τότε δεν θα χάσετε ποτέ από αυτά, το πολύ πολύ να πεθάνουν μερικοί χαρακτήρες σας. Γίνεται φανερό έτσι ότι το επίπεδο δυσκολίας επιβραβεύει τους καλούς μαθητές των κανόνων του παιχνιδιού και κάνει την ζωή δύσκολη μόνο στους παίκτες που βαριούνται να το μάθουν.

Η τεχνητή νοημοσύνη του Dragon Quest Heroes έχει όλα τα χαρακτηριστικά της ψυχολογίας της μάζας και είναι λογικό αφού η δουλειά της είναι να διαχειρίζεται μεγάλα πλήθη χαρακτήρων χωρισμένα σε κοπάδια. Οι ομάδες των εχθρών κινούνται κοντά ο ένας με τον άλλο από το σημείο εκκίνησης μέχρι τον απώτερο στόχο τους, εσάς δηλαδή ή ένα πολύτιμο αντικείμενο. Αν τους επιτεθείτε από τα νώτα η αντίδραση τους είναι πολύ αργή, επιτρέποντας σας να σφαγιάσετε πολλούς μέχρι να συνέλθουν και να συντονιστούν.

Το A. I. δυστυχώς αποτυγχάνει παταγωδώς στον χειρισμό των ηρώων της ομάδας σας όταν τους αναλαμβάνει. Αρχικά δεν θα τους δείτε ποτέ να εκτελούν τις σούπερ κινήσεις τους και τα spells που ρίχνουν δεν λαμβάνουν την μέγιστη τους ένταση, όπως όταν τα εξαπολύετε εσείς και κρατάτε πατημένο το σχετικό button. Κακώς απουσιάζουν οι οδηγίες που θα μπορούσατε να τους δίνετε πάνω στην μάχη ώστε να είναι αποτελεσματικότεροι και να μην σας ακολουθούν σαν πιστά σκυλάκια, αφήνοντας ακάλυπτους σημαντικούς χώρους. Μερικές φορές θα τους δείτε να στέκονται σαν χαζοί δίπλα σας αντί να επιτεθούν με όλες τους τις δυνάμεις στην ορδή τεράτων που ζυγώνει.

Θα σας δώσω εδώ ένα χρήσιμο hint. Τα τέρατα βγαίνουν από ειδικές πύλες που ανοίγουν μαγικά πλάσματα εύκολα διακρινόμενα ώστε να γνωρίζετε ποιόν θα ξεκάνετε. Αν δεν τα εξοντώσετε, οι πύλες θα γεννούν για πάντα τέρατα δυσκολεύοντας πολύ την ζωή σας ειδικά στις αποστολές όπου προστατεύετε κάποιον ή κάτι. Συνιστώ άμεση εξόντωση των gatekeepers σε κάθε περίπτωση εκτός αν στοχεύετε στην συγκομιδή xp και όχι στην ολοκλήρωση του quest. Άφησα επίτηδες τις πύλες ανοιχτές σε μια αρένα. Επί 20 λεπτά πολεμούσα μπουλούκια τεράτων που ξεχύνονταν από τρείς πλευρές. Αν η ευχαρίστηση σας δεν αγγίξει τα ουράνια εξαπολύοντας απανωτά υπέρ spells και αποτεφρώνοντας εκατοντάδες εχθρούς, μπορεί να το πετύχει το μάζεμα αστρονομικού αριθμού xp.

Εφετζίδικες καταστάσεις
Τα ειδικά εφέ είναι το Α και το Ω στην εμπειρία που ονομάζεται Dragon Quest Heroes. Όταν ο Luceus στρέφει το ξίφος του στον ουρανό και επικαλείται θεϊκές δυνάμεις λες και ανήκει στους ThunderCats, όταν η Jessica υψώνεται πάνω από το πεδίο της μάχης και προκαλεί μαγική έκρηξη στο έδαφος εφάμιλλη πυρηνικής βόμβας ή όταν η Maya εμφανίζει από το πουθενά έναν κόκκινο δράκο που καρβουνιάζει στρατιές με την φλογερή ανάσα του, η καρδιά σας χτυπάει σαν ταμπούρλο από την απόλαυση.

Θα εκτιμήσετε τους όμορφα σχεδιασμένους χαρακτήρες, ειδικά αν είστε βετεράνοι των Dragon Quest και την τεράστια ποικιλία αντιπάλων απ’ όπου ξεχωρίζουν τα bosses. Βλέπετε, ένα πλάσμα που μοιάζει με κινούμενη σταγόνα νερού δεν μπορεί να συγκριθεί με έναν κύκλωπα που το ύψος του ξεπερνά σημαντικά την οθόνη σας, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε βιντεοπροβολέα! Ο συνδυασμός εκατοντάδων πλασμάτων επί της οθόνης και η ταυτόχρονη εμφάνιση πολλών ειδικών εφέ δεν ρίχνει ποτέ το frame rate. Παραδόξως, το παιχνίδι καθυστερεί αισθητά σε ορισμένα μενού.

Ο κορεσμός από την καταιγιστική δράση δεν θα σας αφήσει να προσέξετε ιδιαίτερα την μουσική επένδυση που είναι εμφανώς επηρεασμένη κατά σημεία από τα Star Wars. Αυτό που θα προσέξετε σίγουρα είναι το εξαιρετικό voice acting που χαρίζει προσωπικότητα σε κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά. Εκτίμησα τις φωνούλες των ηρωίδων, γέλασα με την σοβαροφάνεια του Luceus και την μανία του για την στρατηγική και ξεκαρδίστηκα με το παρανοϊκό γέλιο του Doric τον οποίο θα τον έκλειναν σε ψυχιατρείο αν τον άκουγαν γιατροί, τόση παλαβομάρα εκπέμπει! 

Η αποστολή συνεχίζεται
Το Dragon Quest Heroes είναι ένα θαυμάσιο απόκτημα αν ανήκετε στην οικογένεια των φανατικών της δράσης σαν τον γράφοντα. Όσο οι χαρακτήρες σας δυναμώνουν και η ικανότητα σας για σφαγή αυξάνεται, θα ανάβετε ξανά και ξανά το PS4 σας επιζητώντας και βρίσκοντας δράση πολλών οκτανίων. Η εμπειρία εξελίσσεται ευχάριστα και είναι προσιτή σε παίκτες όλων των ηλικιών. Η anime αισθητική επίσης θα ικανοποιήσει τους φίλους της ιαπωνικής κουλτούρας. Αν ψάχνετε για παιχνίδι με σοβαρή ιστορία που θα προκαλέσει σοβαρή διέγερση των εγκεφαλικών σας κυττάρων τότε δεν αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του. Μεγάλο ατού θεωρώ τα 25 ευρώ που κοστίζει η αγορά του, ιδανική τιμή για τόσες ώρες ευχάριστης και απροβλημάτιστης απασχόλησης.

Θετικά:
- Όμορφα γραφικά με υψηλό frame rate
- Ποικιλία χαρακτήρων και τεράτων
- Καλός συνδυασμός δράσης και παραμετροποίησης
- Ικανοποιητική διάρκεια
- Ανήκει σε θρυλικό franchise παιχνιδιών
- Καλό voice acting

Αρνητικά:
- Απογοητευτικό A.I. στους ήρωες της ομάδας
- Καθυστέρηση σε μερικά μενού
- Χαμηλό επίπεδο δυσκολίας
- Ξεψυχισμένη δόνηση του χειριστηρίου
- Αδιάφορο crafting
- Κοινότυπο σενάριο
- Δεν υποστηρίζει Co-op

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 7
Gameplay: 7
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 7

Μια πολύ καλή επιλογή για τους οπαδούς της δράσης και του franchise.

Γιάννης Μοσχονάς

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Score 7
User Score ( 8 votes ) 7.56
User Reviews 0
Genre: Action role-playing, hack and slash
Developer: Omega Force
Publisher: Square Enix
Διάθεση:
Players: 1
Requirements: 4GB RAM, Επεξεργαστής Core i7-870 Quad στα 2.93GHz ή Phenom II X6 1090T, Κάρτα γραφικών GeForce GTS 450 v4 ή Radeon HD 5770, Χώρος στο σκληρό δίσκο 20GB, Λειτουργικό σύστημα Windows 7/10
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: PS4: 16/10/2015, PC: 3/12/2015
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification