• Reviews
  • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Hot
REVIEWED ON PS4  

Προλογίζοντας το Kingdom Hearts III.

Προλογίζοντας το Kingdom Hearts III.

Προλογίζοντας το Kingdom Hearts III.

To Kingdom Hearts III αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια μία από τις πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες της Square Enix. Κάθε χρόνος που περνά μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην κυκλοφορία του, εντούτοις για τους φανατικούς φίλους της σειράς αυτή η αναμονή είναι αναμφισβήτητα βασανιστική. Η ιαπωνική εταιρεία από την πλευρά της αντί να μας "σερβίρει" το κυρίως πιάτο, μας καλοπιάνει με διάφορα "ορεκτικά". Κάπως έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν οι συλλογές Kingdom Hearts HD 1.5 Remix και Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, αλλά και το Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue.

Σε αντίθεση με τις δύο προαναφερθείσες συλλογές που διατέθηκαν στο PS3, η πρόσφατη κυκλοφορία της Square Enix διαφέρει σημαντικά ως προς το περιεχόμενό της, καθώς περιλαμβάνει το νέο κεφάλαιο Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep - A Fragmentary Passage. Το τελευταίο δύναται να χαρακτηριστεί ως ο πρόλογος του Kingdom Hearts III, αλλά και ως ένα άτυπο demo διάρκειας τριών ωρών περίπου. Κάτι ανάλογο είχαμε δει στην περίπτωση του Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, το οποίο είχε στόχο να προετοιμάσει το έδαφος για την κυκλοφορία του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Πέρα από το Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep - A Fragmentary Passage στην παρούσα συλλογή περιλαμβάνεται επίσης το HD remaster του Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance, αλλά και η ταινία Kingdom Hearts χ Back Cover. To πρώτο είχε κυκλοφορήσει το 2012 αποκλειστικά στο 3DS και το σενάριο του έθετε τις βάσεις για τα γεγονότα που θα εκτυλιχθούν στο Kingdom Hearts III. Ως πρώτο συμπέρασμα μπορούμε να πούμε ότι το περιεχόμενο της συλλογής έχει την απαραίτητη συνοχή ώστε να αποτελέσει τον πρόλογο του τρίτου και τελευταίου κεφαλαίου της σειράς, εξού και η ονομασία Final Chapter Prologue.

Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD
Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με το Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, καλό θα είναι να επικεντρωθείτε πρωτίστως στο Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD, την remastered έκδοση του Kingdom Hearts 3D. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατανοήσετε τα γεγονότα Birth by Sleep - A Fragmentary Passage. Εδώ που τα λέμε γενικά το σενάριο της σειράς είναι αρκετά δυσνόητο, καθώς για κάθε ερώτημα στο οποίο δίνεται απάντηση, νέες απορίες έρχονται στο φως. Ένα πράγμα σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας δηλαδή, κόβεις το ένα και ξεπηδούν δύο νέα στη θέση του.


Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει στο Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD, καθώς η ιστορία του ξεκινά με την ανάθεση της δοκιμασίας "Mark of Mastery" στους κεντρικούς πρωταγωνιστές Sora και Riku. O σκοπός των δύο ηρώων είναι να ξυπνήσουν επτά κοιμισμένους κόσμους και κατ' επέκταση να κερδίσουν τον τίτλο του "Keyblade Master". Αξίζει να αναφερθεί ότι τα γεγονότα του Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD σχετίζονται άμεσα με τα αντίστοιχα όλων των προηγουμένων κεφαλαίων της σειράς. Οι developers σας δίνουν αρκετά στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβει στο παρελθόν μέσω των Chronicles (μακροσκελή κείμενα που εμφανίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην οθόνη σας). Ως εκ τούτου η συγκεκριμένη δημιουργία δύναται να αποτελέσει ένα ιδανικό entry-point για όσους αποφασίζουν τώρα να ασχοληθούν με τη σειρά Kingdom Hearts. Στην περίπτωση που συγκαταλέγεστε ήδη στους φίλους της και δεν είχατε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το Kingdom Hearts 3D στη φορητή κονσόλα της Nintendo, τότε η απόκτηση της παρούσας συλλογής κρίνεται ως επιτακτική, αφού σας δίνει μπόλικη τροφή για σκέψη και μια μοναδική ευκαιρία για να συνθέσετε το σεναριακό παζλ εν αναμονεί του Kingdom Hearts III.

Σε ότι αφορά το gameplay θα λέγαμε ότι η μετάβαση από το 3DS στο PS4 ευνοεί αναμφισβήτητα τη δημιουργία της Square Enix. To πρώτο και σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι πλέον ο έλεγχος της κάμερας γίνεται με τον δεξιό αναλογικό μοχλό. Θυμίζουμε ότι στο 3DS, στην περίπτωση που δεν είχατε ξοδέψει επιπλέον χρήματα για το περιφερειακό Circle Pad Pro, θα έπρεπε να καταφύγετε στα κουμπιά R και L για να περιστρέψετε δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα αντίστοιχα την κάμερα. Ο καλύτερος και πιο άμεσος έλεγχος της κάμερας αναδεικνύει για πρώτη φορά τους λεγόμενους Flowmotion μηχανισμούς που είχαμε δει στο Kingdom Hearts 3D. Να προσθέσουμε εδώ ότι μέσω του Flowmotion συστήματος μπορούσατε να στροβιλιστείτε γύρω από κολώνες ή μεγάλους εχθρούς, να κάνετε άλματα πάνω σε τείχους ή να κάνετε grind σε συγκεκριμένα σημεία κινούμενοι με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Πλέον όλες αυτές οι κινήσεις εκτελούνται με μεγαλύτερη ακρίβεια τόσο λόγω της βελτιωμένης κάμερας, όσο και του σταθερού frame rate στα 60fps και κατ' επέκταση οι μάχες παίρνουν έναν πραγματικά ξέφρενο ρυθμό.

Το μόνο σημείο στο οποίο εντοπίζονται κάποια μικρά προβλήματα είναι στα mini games, μέσω των οποίων μπορείτε να αυξήσετε τα στατιστικά των Dream Eaters σας. Τα Dream Eaters είναι διάφορα χαριτωμένα πλάσματα (ελέγχονται από τη CPU) που σας συντροφεύουν στις περιπέτειές σας. Σε ένα από τα mini games για παράδειγμα θα πρέπει να παίξετε με τα ζωάκια σας επιστρέφοντάς τους πίσω τα μπαλόνια που σας πετούν. Στο 3DS η διαδικασία αυτή γίνονταν μέσω της οθόνης αφής και του stylus, ενώ εδώ χρησιμοποιείται το touchpad του DualShock 4, χωρίς όμως να υπάρχει η αντίστοιχη ακρίβεια.

Σε γενικές γραμμές ευχαριστηθήκαμε πολύ περισσότερο την παρούσα PS4 έκδοση σε σύγκριση με την πρωτότυπη έκδοση του 3DS που είχαμε παίξει πέντε χρόνια νωρίτερα. Αυτό κατά βάση οφείλεται στον καλύτερο έλεγχο της κάμερας και τους εξαιρετικούς Flowmotion μηχανισμούς, αλλά και στον βελτιωμένο οπτικό και τεχνικό τομέα. Αυτό που εξακολουθεί να μας δυσαρεστεί πάντως είναι ο μηχανισμός Drop. Να σημειώσουμε εδώ ότι μέσω του μηχανισμού αυτού γίνεται μια υποχρεωτική εναλλαγή μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η διαδικασία αυτή μπορεί να επιβραδυνθεί με την χρήση του κατάλληλου potion, αλλά το γεγονός αυτό δεν διορθώνει το πρόβλημα. Στο δικό μας playthrough και ενώ αντιμετωπίζαμε το τελικό boss με τον Sora αναγκαστήκαμε να κάνουμε Drop στον Riku. Στην πορεία χρειάστηκε να επαναλάβουμε όλο το boss fight του Sora από την αρχή, καθώς τα hit points του boss είχαν αναπληρωθεί.


Όσον αφορά τη διάρκεια του Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD θα λέγαμε ότι θα χρειαστείτε 20-25 ώρες για να δείτε τα credits στο Standard (Normal) επίπεδο δυσκολίας. Ο βαθμός πρόκλησης είναι σχετικά χαμηλός στο μεγαλύτερο κομμάτι της περιπέτειάς σας, εντούτοις αυξάνεται κατακόρυφα στο τελευταίο levels και στα αλλεπάλληλα τελικά boss fights. Υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψετε στις περιοχές που έχετε προηγουμένως εξερευνήσει για να κάνετε level up, να συλλέξετε όλα τα Dream Spirits και να βρείτε όλα τα σεντούκια, αλλά και για να πολεμήσετε με κάποια κρυφά bosses. Να σημειώσουμε ότι για να απολαύσετε το endgame περιεχόμενο του παιχνιδιού θα χρειαστεί να αφιερώσετε άλλες 20-25 ώρες κάνοντας grinding, αφού σε αντίθετη περίπτωση ο βαθμός πρόκλησης των κρυφών bosses είναι απαγορευτικός για τον μέσο παίκτη. Η προσθήκη των Trophies στο PS4, το κρυφό φινάλε (θα πρέπει να παίξετε σε μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας), αλλά και το Critical (Very Hard) επίπεδο δυσκολίας που ξεκλειδώνει αφού ολοκληρώσετε το πρώτο playthrough σας ευνοούν αρκετά τo replayability.

Οι πρωτοποριακοί μηχανισμοί του Kingdom Hearts 3D αναδεικνύονται για πρώτη φόρα στην παρούσα HD έκδοσή του.


Από οπτικής πλευράς το Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD τρέχει στα 1080p/60fps και όπως είναι αναμενόμενο εμφανίζει ένα καλύτερο πρόσωπο. Το HD λίφτινγκ πάντως δεν καταφέρνει να βελτιώσει τα χοντροκομμένα textures του περιβάλλοντος, τα οποία μαρτυρούν τις "παραχωρήσεις" που χρειάστηκε να κάνουν οι developers στο 3DS. H αύξηση του frame rate στα 60fps πάντως έχει ομολογουμένες θετικότατες επιπτώσεις στο gameplay και κυρίως στην άμεση απόκριση των controls, αφού δεν παρατηρείται input lag. Στον ηχητικό τομέα δεν μπορούμε παρά να αισθανθούμε δέος για μια ακόμη φορά μπροστά στις εξαιρετικές συνθέσεις της Yoko Shinomura, αλλά και των υπολοίπων κομματιών κλασικής μουσικής (The Blue Danube του Johann Strauss II, Night on Bald Mountain του Modest Mussorgky κ.α.) που πλαισιώνουν το soundrack του Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD.


Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep - A Fragmentary Passage

Ερχόμαστε στο πιο "ζουμερό" κομμάτι της συλλογής, το Birth by Sleep - A Fragmentary Passage, το οποίο λαμβάνει χώρα χρονικά μετά τα γεγονότα του Kingdom Hearts 3D και του κρυφού ending του Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε την Aqua, η οποία περιπλανείται στο Realm of Darkness στοιχειωμένη από τα φαντάσματα των Terra και Ventus, αλλά και από τους δικούς της προσωπικούς δαίμονες. Στις τρεις περίπου ώρες που διαρκεί το Birth by Sleep - A Fragmentary Passage οι developers καταφέρνουν να παρουσιάσουν μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία, προλογίζοντας παράλληλα τα όσα αναμένεται να επακολουθήσουν στο επερχόμενο Kingdom Hearts III.

Στο κομμάτι του gameplay έχουμε να κάνουμε με ένα Action RPG με τους τυπικούς μηχανισμούς της σειράς. Η Aqua μπορεί να επιτεθεί με το Keyblade της ή να χρησιμοποιήσει τρία spells, τα Firaga, Blizzaga και Thundaga. Αν δεχθείτε ζημιά δύναται να καταφύγετε το Curaga spell για να αναπληρώσετε τα hit points σας. Οι μάχες διεξάγονται σε πραγματικό χρόνο και υπάρχει ένα σχετικό cooldown μέχρι να αναπληρωθεί η magic bar σας, οπότε δεν μπορείτε να spamάρετε συνεχώς τα spells σας. Επιπροσθέτως, έχετε πρόσβαση σε μια επιπλέον special επίθεση ονόματι Shotlock, με την οποία μπορείτε να “κλειδώσετε” σε έναν ή περισσότερους εχθρούς και στη συνέχεια να εκτοξεύσετε δεκάδες ενεργειακές σφαίρες κατά πάνω τους.


Οι εχθροί που θα αντιμετωπίσετε απαρτίζονται από τις ορδές των Heartless (οι κλασικοί εχθροί του Kingdom Hearts), ενώ υπάρχουν και αρκετά bosses, όπως το λεγόμενο Pillar Swarm, που αποτελείται από εκατοντάδες Heartless, οι οποίοι έχουν ενωθεί μεταξύ τους, σχηματίζοντας μια τεράστια περιστρεφόμενη μαύρη μάζα. O βαθμός πρόκλησης πάντως είναι αισθητά χαμηλός, αφενός γιατί το Α.Ι κινείται σε χαμηλά επίπεδα και αφετέρου γιατί το level της Aqua είναι πολύ υψηλό (ξεκινάτε από το 50 και μπορείτε να ανεβείτε σε ακόμη μεγαλύτερο level).

Ως προς το σύστημα μάχης δεν μπορούμε να πούμε ότι συναντήσαμε κάτι κραυγαλέα διαφορετικό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα Kingdom Hearts και αν μη τι άλλο ευχόμαστε η εμπειρία μας με το Birth by Sleep - A Fragmentary Passage να μην αντιπροσωπεύει τα όσα αναμένεται να δούμε στο τρίτο κεφάλαιο της σειράς. Αυτό που μας προξένησε εντύπωση πάντως είναι τα διάφορα puzzles που καλείστε να λύσετε κατά την διάρκεια της περιπέτειάς σας. Σε κάποιο σημείο για παράδειγμα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα καθρέφτη για να ανεβοκατεβάσετε ή να περιστρέψετε διάφορες πλατφόρμες, έτσι ώστε να καταφέρετε να περάσετε απέναντι.


Όπως προαναφέραμε, η διάρκεια του Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep - A Fragmentary Passage κυμαίνεται στις τρεις περίπου ώρες, εντούτοις υπάρχουν δεκάδες προαιρετικά objectives. Τα περισσότερα εξ' αυτών είναι τυπικά grinding challenges του στυλ "σκοτώστε 50 Heartless" ή "χρησιμοποιείστε το τάδε spell για να εξολοθρεύσετε 30 εχθρούς”, αλλά υπάρχουν αρκετά ακόμη που σχετίζονται με τα περιβαλλοντικά puzzles. Γενικά κάποια objectives σας ωθούν να εξερευνήσετε διεξοδικά το περιβάλλον, να βρείτε κρυμμένα σεντούκια και άλλα αντικείμενα. Να σημειωθεί ότι η ολοκλήρωση των objectives σας ανταμείβει με δεκάδες cosmetic αντικείμενα για την Aqua, τα οποία και μπορείτε να κάνετε equip για να αλλάξετε την εξωτερική της εμφάνιση ή το χρώμα της ενδυμασίας της. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να "ξεζουμίσετε" το Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep - A Fragmentary Passage, δηλαδή να ολοκληρώσετε όλα τα objectives και ενδεχομένως να το τερματίσετε στο μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας (Critical) θα χρειαστεί να αφιερώσετε 6-7 ώρες.


Το κεφάλαιο αυτό στο οποίο πρωταγωνιστεί η Aqua θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως tech demo, αφού μας δίνει μια σαφή εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το Kingdom Hearts III. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Square Enix θα χρησιμοποιήσει την Unreal Engine 4 της Epic Games και όχι την δικιά της μηχανή γραφικών (Luminous Studio). Tα πρώτα δείγματα γραφής από τη χρήση της Unreal Engine 4 στη σειρά Kingdom Hearts είναι αναμφισβήτητα θετικά, καθώς το level design εντυπωσιάζει με την ποικιλία του και το verticality του. Τα particle effects και ίδιως αυτά που σχετίζονται με τη χρήση των spells τολμούμε να πούμε ότι μας άφησαν άναυδους. Ήταν τόσο αληθοφανείς οι φλόγες που εκτοξεύονταν από την Aqua όταν χρησιμοποιούσε το Firaga spell που... αισθανθήκαμε την εκλυόμενη θερμότητα.

Οφείλουμε πάντως να παρατηρήσουμε ότι ο καρτουνίστικος σχεδιασμός των χαρακτήρων έρχεται σε αντίθεση με τον σχεδιασμό του περιβάλλοντος. Στα προηγούμενα Kingdom Hearts δεν είχε παρατηρηθεί αντίστοιχο πρόβλημα, βλέποντας όμως εδώ χαρακτήρες όπως τον Mickey και τον Yen Sid να διατηρούν αυτή την άκρως καρτουνίστικη αισθητική μπαίνουμε σε προβληματισμό. Ως εκ τούτου η Square Enix θα πρέπει σύντομα να βρει την χρυσή τομή μεταξύ της καρτουνίστικης και της "ρεαλιστικής" απεικόνισης των χαρακτήρων, έτσι ώστε να μην υπάρξουν αντίστοιχα ζητήματα στο Kingdom Hearts III. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να γίνει καλύτερο optimization στο τεχνικό κομμάτι, καθώς παρατηρήσαμε αρκετές πτώσεις του frame rate κάτω από τα 60fps. Στο ηχητικό κομμάτι το Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep - A Fragmentary Passage αφήνει θετικότατες εντυπώσεις, καθώς η Yoko Shinomura "υπογράφει" το soundtrack παρουσιάζοντάς μας μια σειρά πανέμορφων μουσικών θεμάτων. Εν τω μεταξύ, η Willa Holland δίνει -σε αντίθεση με το Birth by Sleep του PSP- μια άκρως ψυχωμένη και συγκινητική ερμηνεία στον ρόλο της Aqua.


Kingdom Hearts χ Back Cover
Το τρίτο μέρος της συλλογής απαρτίζεται από την animated ταινία Back Cover, η οποία σχετίζεται με το Kingdom Hearts Unchained χ που κυκλοφορεί από το περασμένο καλοκαίρι δωρεάν για iOS και Android. H διάρκειά της ξεπερνά τα 60 λεπτά και τα γεγονότα της σχετίζονται με τους Foretellers και τον Keyblade War που έλαβε χώρα πριν το πρώτο Kingdom Hearts. H ταινία αυτή έχει δημιουργηθεί με την Unreal Engine 4 και δίνει μια πρώτη γεύση από την ποιότητα των cutscenes του Kingdom Hearts III. Η πλοκή του Back Cover δεν μπορούμε να πούμε ότι μας ενθουσίασε, καθώς απευθύνεται αποκλειστικά στους σκληροπυρηνικούς φίλους της σειράς και σε όσους έχουν μια σαφή και εμπεριστατωμένη εικόνα για το lore της.

Fan service
To Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue δρα ιδανικά ως πρόλογος του Kingdom Hearts III από σεναριακής πλευράς, δίνοντάς μας παράλληλα ένα δείγμα από την δουλειά της Square Enix στο τεχνικό κομμάτι του. Το πρόβλημα είναι ότι στην περίπτωση που κάποιος έχει ασχοληθεί ήδη με το Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance στο 3DS δεν έχει κάποιο ουσιαστικό λόγο να την αποκτήσει, αφού το νέο περιεχόμενο εντοπίζεται κατά κύριο λόγο στο Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep - A Fragmentary Passage, το οποίο διαρκεί 3-7 ώρες (ανάλογα με το πόσο ασχοληθείτε μαζί του). Με δεδομένο μάλιστα ότι τον Μάρτιο αναμένονται οι PS4 εκδόσεις των Kingdom Hearts HD 1.5 Remix και Kingdom Hearts HD 2.5 Remix θα ήταν πιο τίμιο από την πλευρά της Square Enix να κυκλοφορούσε και τις τρεις συλλογές σε ένα πακέτο. To τελικό συμπέρασμα είναι ότι στην υπάρχουσα μορφή της, η παρούσα συλλογή απευθύνεται καθαρά στους φανατικούς φίλους της σειράς ή σε όσους δεν είχαν δοκιμάσει το Kingdom Hearts του 3DS.

Θετικά:
- Η ανάδειξη των Flowmotion μηχανισμών στο Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD
- Υπέροχο soundtrack και εξαιρετικό voice acting
- Ικανοποιητική διάρκεια
- Εντυπωσιακό level design στο Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep - A Fragmentary Passage
- Ενδιαφέρον και συνάμα συγκινητικό σενάριο
- Προετοιμάζει ιδανικά το έδαφος για το τρίτο κεφάλαιο της σειράς

Αρνητικά:
- Ο Drop μηχανισμός εξακολουθεί να προκαλεί εκνευρισμό
- Απαιτείται πολύ grinding για να απολαύσετε το endgame περιεχόμενο
- Σποραδικές πτώσεις του frame rate στο Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep - A Fragmentary Passage
- Το νέο περιεχόμενο είναι λίγο για να δικαιολογήσει από μόνο του την αγορά της συλλογής

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 9
Gameplay: 7.5
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 7.5

Μια αρκετά αξιόλογη συλλογή, με εντυπωσιακό αλλά αναμφισβήτητα περιορισμένο νέο περιεχόμενο.

Παντελής Δασκαλέλος 

NEWS   VIEW ALL

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

[Αρχική δημοσίευση: 15/9/15] Η Square Enix ανακοίνωσε μία νέα συλλογή από remasters για το PS4. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της Sony στο Tokyo Game Show, η Square Enix παρουσίασε το Kingdom Hear...
Posted (12 Dec 2016)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Score 7.5
7.63 User Score
(8 votes )
User Reviews 0
Genre: Action RPG
Developer: Square Enix
Publisher: Square Enix
Διάθεση: Digiworld Computers (210-3307045)
Players: 1
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 24/01/2017
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification