Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

NES (Nintendo Entertainment System)

15 Jul 2020 16:02 - 16 Jul 2020 00:41 #236634 by Τάσος Μαναριώτης
Η Lego θα κυκλοφορήσει την έκδοση της του Nintendo Entertainment System στη 1 Αυγούστου τοποθετώντας το και επίσημα στο κατάστημα της ιστοσελίδας της. Το πακέτο θα περιέχει μια σχεδόν πραγματικού μεγέθους έκδοση του NES, ένα χειριστήριο με καλώδιο, μια κασέτα Super Mario Bros. και μια μικρή τηλεόραση στο στυλ της δεκαετίας των 80’s. Όλα αυτά με τα κλασσικά τουβλάκια Lego.



Συνολικά στο πακέτο θα υπάρχουν 2646 κομμάτια και μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα Lego ή από το online κατάστημα στην τιμή των 229,99 δολαρίων δηλαδή περίπου 200€. Το Lego NES προτείνεται σε δημιουργούς άνω των 18 ετών, είναι μηχανικά λειτουργικό και η κασέτα θα μπορεί να μπει μέσα κανονικά. Επίσης η τηλεόραση θα είναι συμβατή με την σειρά Lego Super Mario δημιουργώντας μια εμπειρία που ενώνει την κατασκευή με τουβλάκια και του παιχνιδιού. H Lego έγραψε: “Οι φανς μπορούν να σκανάρουν ένα τουβλάκι με τον Lego Mario από το Lego Super Mario Starter Course ώστε να αντιδρά στους εχθρούς, τα εμπόδια και τα power-ups της οθόνης όπως έκανε στο παιχνίδι”.

Ο υπεύθυνος δημιουργίας του Lego NES ανέφερε: “Ο Super Mario είναι μια αγαπημένη φιγούρα του κόσμου του gaming πάνω από 30 χρόνια. Πολλοί ενήλικες θυμούνται ακόμα την πρώτη φορά που είδαν τον Mario να χοροπηδάει στην οθόνη έστω και με γραφικά πολύ πιο απλά από τα σημερινά. Με το Lego Nintendo Entertainment System τους αφήνουμε να χαθούν στην νοσταλγία, να ξαναδημιουργήσουν μια από τις πιο αγαπημένες κονσόλες όλων τον εποχών ώστε να δουν τον Super Mario της παιδικής τους ηλικίας ξανά ή ακόμα να μοιραστούν αυτή την εμπειρία από τα 80’s με τα παιδιά τους”.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Apr 2023 00:59 #270652 by Nikos Georgopoulos
YouTuber έφτιαξε ένα κινούμενο NES με ηλεκτρικό τροχό




Ονομάζεται NEStroyer.

Ο YouTuber Electrosync τροποποίησε ένα NES κάνοντάς το κινούμενο ενώ του έβαλε και έναν ηλεκτρικό τροχό.

Ο Electrosync χρησιμοποίησε τις γνώσεις που έχει στην μηχανική και στο 3D printing. Στο βίντεο παρουσιάζεται όλη διαδικασία κατασκευής του, αλλά και το αποτέλεσμα. Τα ρομποτικά κομμάτια της… επιθετικής αυτής κονσόλας φτιάχτηκαν από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ ο κινητήρας από ένα χαλασμένο drone του Electrosync. Στο βίντεο παρουσιάζεται όλη η διαδικασία της κατασκευής



 

 
 


 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 


 
 
 


 
 


 
 
 



 
 



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη electrosync (@electrosync)

Ο τροχός του NEStroyer είναι αρκετά ικανός καθώς μπορεί να κόψει καρπούζια και καπάκια μπύρας. Σύμφωνα με τον YouTuber το NEStroyer κατασκευάστηκε για να αναμετρηθεί με άλλες αντίστοιχες μηχανές στην τηλεοπτική σειρά BattleBots

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification