Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Evercade VS

23 Apr 2021 18:59 - 23 Apr 2021 19:00 #249899 by Cefirul
Evercade VS was created by Cefirul
Η Blaze Entertainment μετά την κυκλοφορία μίας φορητής κονσόλας το 2020 η οποία συμπεριλάμβανε μία συλλογή από retro games, αποκαλύπτει την νέα της κονσόλα με όνομα Evercade VS. Όπως και το Evercade Handheld η κονσόλα Evercade VS χρησιμοποιεί την τεχνολογία της για να δημιουργήσει αυθεντικές gaming εμπειρίες.

To Evercade VS υποστηρίζει μέχρι και 4 παίκτες ταυτόχρονα με την χρήση των Evercade Game Controllers ή άλλων USB controllers. Η κονσόλα διαθέτει τεχνολογία WiFi, 512MB DRAM και 1.5Ghz CPU επιτρέποντας ανάλυση 1080p στην έξοδο. Εάν έχετε ήδη στην κατοχή σας μία κονσόλα Evercade Handheld θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως επιπλέον χειριστήριο.Όσο για τα games που συμπεριλαμβάνει η νέα κονσόλα της Blaze Entertainment το Evercade VS δεν απογοητεύει. Διαθέτει επίσημη άδεια για 280 κλασικά Retro games όπως τα Earthworm Jim, Brawl Brothers και Earth Defense Force. Άξιο αναφοράς είναι ότι αν διαθέτετε ήδη games για το Evercade Handheld θα μπορείτε να το παίξετε και στο Evercade VS, εκτός από μερικές εξαιρέσεις. Ακόμα μία επιλογή που θα έχουν οι κάτοχοι και των δύο κονσολών είναι η εύκολη μεταφορά των saves μέσω του νέου UI.

Τα pre-orders για το Evercade VS θα ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου στην τιμή των 100 ευρώ ενώ η επίσημη κυκλοφορία αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο του 2021.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification