Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Disney Classic Games Collection

24 Sep 2021 18:48 - 24 Sep 2021 19:32 #255740 by Manos
Η Disney ανακοίνωσε την Disney Classic Games Collection για PC, PS4, Xbox One και Switch.Η συλλογή θα περιέχει τα Aladdin Games, το The Jungle Book και το The Lion King. Εταιρεία ανάπτυξης για αυτά τα ports θα είναι η Nighthawk Interactive. Η νέα έκδοση θα έχει τα games αυτά σε ένα remastered ρετουσάρισμα 1080p και το ανάλογο aspect ratio αλλά και διάφορα filter options που θα αντικατοπτρίζουν τα γραφικά των κλασικών τηλεοράσεων.Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε και τέσσερα manual, ένα για κάθε παιχνίδι.

Τα τέσσερα games θα έχουν τόσο τις εκδόσεις των κονσολών 16-bit, όσο και αυτές των φορητών κονσολών. Επίσης, σε όλα τα games θα μπορείτε να κάνετε rewind τις κινήσεις σας, quicksave για να συνεχίσετε από όπου θέλετε, ενώ θα υπάρχει και ένα μενού Museum Features με behind-the-scenes βίντεο, αλλά και τα soundtracks.Η Disney Classic Games Collection θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για για PC, PS4, Xbox One και Switch.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Sep 2021 18:40 #255772 by Moose
Disney Classic Games CollectionΈρχεται σε PC και κονσόλες.

Η Disney ανακοίνωσε την Disney Classic Games Collection για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Η συλλογή θα περιέχει τα Aladdin Games, το The Jungle Book και το The Lion King. Εταιρεία ανάπτυξης για αυτά τα ports θα είναι η Nighthawk Interactive. Η νέα έκδοση θα έχει τα games αυτά σε ένα remastered ρετουσάρισμα 1080p και το ανάλογο aspect ratio αλλά και διάφορα filter options που θα αντικατοπτρίζουν τα γραφικά των κλασικών τηλεοράσεων.

Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε και τέσσερα manual, ένα για κάθε παιχνίδι. Τα τέσσερα games θα έχουν τόσο τις εκδόσεις των κονσολών 16-bit, όσο και αυτές των φορητών κονσολών. Επίσης, σε όλα τα games θα μπορείτε να κάνετε rewind τις κινήσεις σας, quicksave για να συνεχίσετε από όπου θέλετε, ενώ θα υπάρχει και ένα μενού Museum Features με behind-the-scenes βίντεο, αλλά και τα soundtracks.

Η Disney Classic Games Collection θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για για PC, PS4, Xbox One και Switch.
The following user(s) said Thank You: Kadaz

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2021 16:23 #255807 by Kadaz
Αναμνήσεις με το alladin ειδικά σε εποχή sega. Τα lion king λίγο δν μ'αρέσαν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification