Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ληστείες με NES Zapper

05 Oct 2019 21:37 - 01 Jun 2023 23:40 #227469 by Μάνος Γρυπάρης
Ένας άνδρας από το Hermosillo του Μεξικού συνελλήφθη καθώς λήστεψε μια τράπεζα της περιοχής του χρησιμοποιώντας ένα NES Zapper!Το συγκεκριμένο όπλο-παιχνίδι της κονσόλας NES το είχε κατασκευάσει η Nintendo ώστε να στοχεύετε στην οθόνη της τηλεόρασής σας και να παίζετε games, όπως το θρυλικό Duck Hunt, το οποίο σε κάποιες εκδόσεις του NES κυκλοφορούσε πακέτο με το περιφερειακό Zapper, αλλά και το Super Mario Bros στο ίδιο cartridge.Έκπληκτοι οι υπάλληλοι της τράπεζας πίστεψαν ότι το όπλο του Μεξικανού ήταν αληθινό. Ο ληστής το είχε τυλίξει με μια μαύρη ταινία ώστε να μην αντιληφθούν από την λευκή επιφάνειά του ότι πρόκειται για παιδικό παιχνίδι. Τουλάχιστον το περιέγραψαν σωστά στην αστυνομία όταν ήρθε στον τόπο της ληστείας κι έτσι μετά από ένα ανθρωποκυνηγητό ο δράστης συνελλήφθη. Πλέον εξετάζονται άλλα 15 εγκλήματα εις βάρος του. Η παραπάνω φωτογραφία του άρθρου προέρχεται από το όπλο που χρησιμοποιήθηκε.Η ταυτότητα του δράστη δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα από τις αρχές.Δείτε ακόμη ένα NES Zapper πραγματικό όπλο. Φαντάζεστε να συνέβαινε το αντίθετο; Να χρησιμοποιούνταν σε ληστεία και τα θύματα να νόμιζαν ότι ο δράστης τους απειλεί με το περιφερειακό, την στιγμή που μέσα θα είχε σφαίρες.



Δείτε περισσότερα και εδώ:


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jun 2023 02:22 #271354 by Nikos Georgopoulos
25χρονος στην Αμερική έκανε ληστεία με πιστόλι NES Zapper του Duck Hunt!




Πήρε 300 δολάρια αλλά συνελήφθη.

Ένας 25χρονος άνδρας στην Αμερική χρησιμοποίησε το πιστόλι του Duck Hunt από το NES για να ληστέψει ένα κατάστημα, αλλά τελικά συνελήφθη.

Σύμφωνα με το WBTV , ο 25χρονος David Joseph Dalesandro μπήκε το Sharon Kwik Stop στην οδό York Street στο Sharon της Νότιας Καρολίνας πρόσφατα χρησιμοποιώντας ένα NES Zapper βαμμένο μαύρο.

Ο Dalesandro φορούσε μάσκα, περούκα και φούτερ με κουκούλα κατά τη διάρκεια της ληστείας, δήλωσαν οι αρχές. Ο ύποπτος λέγεται ότι κράτησε το ψεύτικο όπλο και ζήτησε χρήματα από το ταμείο, παίρνοντας 300 δολάρια.

Ο δράστης βρέθηκε σε ένα κοντινό πάρκινγκ Dollar General με το πιστόλι Duck Hunt στο παντελόνι του, ανέφερε το Queen City News. Ο Dalesandro μεταφέρθηκε στο κέντρο κράτησης της κομητείας York.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ληστεία με NES Zapper. Δείτε τι είχε γίνει πριν από 4 χρόνια.



Το Duck Hunt κυκλοφόρησε το 1984 για το NES. Τότε υποτίθεται ότι ήμασταν ο σκύλος και χρησιμοποιούσαμε το πιστόλι NES Zapper για να πυροβολάμε πάπιες στοχεύοντας στην οθόνη της τηλεόρασης! Το Duck Hunt δεν συνέχισε ως σειρά αλλά ήρθε και στο Wii U το 2014.

Το αρχικό όπλο NES Zapper ήταν επίσης συμβατό με τα παιχνίδια Wild Gunman και Hogan's Alley.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification