Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Need for Speed Edge

17 Nov 2015 16:13 #171230 by Γιώργος Λόλας

Need for Speed Edge
MMO Racing από τις EA και Nexon.

Η Spearhead, που αποτελεί παράρτημα της EA στη Νότιο Κορέα, αναπτύσσει αυτό τον καιρό το Need for Speed Edge, ένα MMO Racing που θυμίζει το Need for Speed Rivals. Στα modes περιλαμβάνει τα Speed, Time Attack, Hot Pursuit και Item Battle, όπου μπορείτε να συλλέξετε και να χρησιμοποιήσετε διάφορα power ups ενάντια στους συναγωνιστές σας.

Δείτε το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα στην G-Star 2015:



Το Need for Speed Edge θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ασιάτικη αγορά. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιες πλατφόρμες θα διατεθεί και πότε θα το δούμε προς τα μέρη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το σχετικό άρθρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2016 18:35 #190563 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Tencent, που έχει αναλάβει την έκδοση του Need for Speed Edge, ανακοίνωσε ότι το νέο Racing της EA που αναπτύσσεται από την Spearhead Studios θα περιλαμβάνει πάνω από 100 οχήματα που προέρχονται από όλα τα προηγούμενα games της σειράς.

Ταυτόχρονα, θα μπορείτε για πρώτη φορά να κάνετε ανταλλαγές αυτοκινήτων με άλλους παίκτες, σε αυτή την περίπτωση όμως όλα τα upgrades και τα customizations θα αφαιρούνται μετά την πώληση. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται να δοθούν στο Tencent Games Carnival 2016 (TGC).

Το Need for Speed Edge θα κυκλοφορήσει σε άγνωστη ημερομηνία αρχικά για την αγορά της Ασίας. Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τα platform και την ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ευρώπη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2018 11:31 #213061 by LimePCGamer
Replied by LimePCGamer on topic Need for Speed Edge
Σε αυτό το άρθρο το οποίο θα αναφέρω πιο κάτω περιγράφει έναν τρόπο για να το έχουμε στα Αγγλικά στην Ευρώπη το παιχνίδι.Είναι καλό,να το δοκιμάσω;
answers.ea.com/t5/Other-Need-for-Speed-Games/How-to-Play-NFS-Edge-in-English/td-p/6402910

Please Log in or Create an account to join the conversation.