Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wreckfest

  • geololj
  • geololj's Avatar Topic Author
  • Away
  • Σύμβουλος σύνταξης
  • Σύμβουλος σύνταξης
More
02 Jun 2018 13:05 #215249 by geololj
geololj created the topic: Wreckfest

Wreckfest

Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι το Wreckfest θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου για PC, ενώ στα PS4 και Xbox One αναμένεται να διατεθεί τον Νοέμβριο.

Το Wreckfest αναπτύσσεται από την Bugbear Entertainment και αποτελεί πνευματικό διάδοχο των FlatOut και Destruction Derby, ενώ συνδυάζει το gameplay των δύο παραπάνω Racing. Θα περιλαμβάνει ρεαλιστικό damage model για τα οχήματα, τα οποία θα παθαίνουν ζημιά ξεχωριστά σε κάθε σημείο τους, επηρεάζοντας και τον χειρισμό.Θα υπάρχουν τόσο κλασικοί αγώνες σε πίστες, όσο και demolition derbies σε ειδικές αρένες, όπου θα πρέπει να είστε ο τελευταίος που θα μείνει… ζωντανός. Θα έχετε την δυνατότητα να πουλήσετε και να αγοράσετε οχήματα, καθώς και να τα κάνετε customize. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζουν επίσης τα physics. Η ανάπτυξη του Wreckfest ξεκίνησε το 2012 με την κωδική ονομασία Next Car Game, ενώ αργότερα πέρασε από το στάδιο του Early Access στο Steam.

Το Wreckfest θα κυκλοφορήσει στα PC στις 14 Ιουνίου, ενώ αναμένεται να διατεθεί επίσης για PS4 και Xbox One στις 20 Νοεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.562 seconds
Notification