Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

05 Oct 2020 18:37 #239796 by Giorgos Tsolaridis
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered
Η ΕΑ το ανακοίνωσε και επίσημα.


H ΕΑ από κοινού με την εταιρεία ανάπτυξης Criterion Games και σε συνεργασία με την Stellar Entertainment ανακοίνωσαν ότι το Need for Speed: Hot Pursuit θα κυκλοφορήσει σε remastered έκδοση για PC, PS4, Xbox One και Switch στις 13 Νοεμβρίου

Ειδικότερα, το επερχόμενο racing θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One και στις 13 Νοεμβρίου για Switch και θα υποστηρίζει cross-play. Η Criterion Games κυκλοφόρησε και το παρακάτω τρέιλερ, το οποίο συνεχίζει το μοτίβο της αναφοράς στο hashtag #Beat510 και της παρουσίας του αριθμού αυτού σε προηγούμενες προωθητικές εικόνες του παιχνιδιού. Το 510 είναι ο κωδικός της αστυνομίας όσον αφορά τους αγώνες ταχύτητας ή τα αγωνιστικά οχήματα και στο παρακάτω βίντεο, ο πρωταγωνιστής το συναντά παντού καθώς κουβαλάει το βάρος της ήττας σε έναν αγώνα όπου ο φίλος κι αντίπαλός του έκανε χρόνο 5 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα. Τελικά, με την κυκλοφορία του remaster, ο φίλος του το αγοράζει και το αφήνει στην πόρτα του με ένα σημείωμα όπου τον προκαλεί να τρέξουν ξανά, οπότε και ο πρωταγωνιστής κερδίζει αυτή τη φορά με χρόνο 5 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα.


Το Need for Speed: Hot Pursuit Remastered θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One και στις 13 Νοεμβρίου για Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2020 18:28 #239877 by Giorgos Tsolaridis
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered: Σύγκριση παλιάς και νέας έκδοσης
Είναι σχεδόν ίδιες.


Πολλοί ίσως περιμένατε το Need for Speed: Hot Pursuit Remastered με ανυπομονησία, ωστόσο για δείτε πρώτα το παρακάτω συγκριτικό βίντεο.

Ο YouTuber Crowned έβαλε δίπλα-δίπλα την παλιά έκδοση με τη νέα και οι διαφορές δεν είναι εύκολα ορατές με το μάτι. Σύμφωνα με την EA, η νέα έκδοση θα έχει καλύτερο σχεδιασμό στα μοντέλα, μικρότερο draw distance και πιο ρεαλιστικά οπτικά εφέ, π.χ. στις συγκρούσεις. Δείτε το συγκριτικό με την προ 10 ετών έκδοση.


Το Need for Speed: Hot Pursuit Remastered θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One και στις 13 Νοεμβρίου για Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:53 #258052 by Stathis Moose Stathopoulos
Η EA σχεδίαζε μια ριάλιτι σειρά βασισμένη στο Need for Speed
Είχε ακυρωθεί λόγω έλλειψης budget .

Το Need for Speed έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 2014, όμως σύμφωνα με τον πρώη παραγωγό Craig Lieberman, το Need for Speed παραλίγο να προβληθεί στις τηλεοράσεις στα μέσα του 2000-2010.

Στο κανάλι του στο YouTube, o Lieberman μίλησε για το πως όταν είχε προσληφθεί ως σύμβουλος για το Need of Speed: Underground στην ΕΑ, είχε προτείνει να δημιουργήσουν ένα ριάλιτι που θα βασιζόταν στα Need for Speed games. Η ιδέα του Lieberman ήταν να βάζουν διάφορες ομάδες να τρέχουν σε αγώνες εμπνευσμένους από τα games και κάθε ομάδα να διαμορφώνει το δικό της όχημα για τους αγώνες αυτούς. Σύμφωνα με τον Lieberman, μια ιδέα ήταν οι ομάδες να αγωνίζονται σε laps και να προσπαθούν να κάνουν τον καλύτερο χρόνο και μετά να εμφανίζονται κριτές οι οποίοι θα ψηφίζουν τα αυτοκίνητα με τις καλύτερες επιδόσεις.

<youtube>j8_CijKgcCE</youtube>

Αυτό που σταμάτησε την παραγωγή μιας τηλεοπτικής σειράς Need for Speed ήταν κυρίως το budget που χρειαζόταν, το οποίο ο Lieberman είχε υπολογίσει να είναι πάνω από έξι εκατομμύρια δολάρια, καθώς και το γεγονός ότι εκείνη την εποχή υπήρχαν αρκετές σειρές στην τηλεόραση που ασχολούταν με αυτοκίνητα. Εν τέλει, το Need for Speed μεταφέρθηκε απευθείας στην μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Aaron Paul του Breaking Bad.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2022 11:12 #264281 by Nikos Georgopoulos
Modder φτιάχνει remake του Need for Speed 3: Hot Pursuit με την Unreal Engine 5
Δήλωσε ότι έχει αρκετή δουλειά ακόμα. 

Ο modder David Kerekes φτιάχνει remake του Need for Speed 3: Hot Pursuit χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5.

Ο ίδιος δήλωσε ότι μόλις ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο remake και στην πρώτη παρουσίαση χρησιμοποιεί τα μοντέλα αυτοκινήτων και περιβάλλοντος από το αρχικό Need for Speed: Hot Pursuit. Στο βίντεο βλέπουμε τις Hometown και Atlantica. Τα tools που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα Houdini και Python.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification