Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nascar 21

13 Jul 2021 12:40 #253568 by Γιώργος Σκένδρος
H Motorsport Games επιβεβαίωσε ότι το Nascar 21, η επερχόμενη προσθήκη στην σειρά Racing simulator Nascar, βρίσκεται στα σκαριά. O νέος τίτλος δεν θα είναι συνέχεια της σειράς Nascar Heat και αποτελεί μια νέα αρχή.

Ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ George Holmquist αποκάλυψε, στο IGN, ότι το Nascar 21 θα μετακινηθεί από την Unity στην Unreal Engine για καλύτερα γραφικά, βαθύτερο customization, πρόσθετες επιλογές προσβασιμότητας και περισσότερες βαφές.Ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ George Holmquist δήλωσε: "Η χρήση της μηχανής Unreal απλά φέρνει τα γραφικά [και] το gameplay σε ένα πιο AAA στυλ παιχνιδιού περισσότερο από το franchise Nascar Heat που είχαμε στο παρελθόν. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που αναζητούν οι πελάτες μας. Αν έχετε δει τα screenshots σε αυτό το σημείο, είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά από το προηγούμενο franchise μας".H σειρά αν και είχε πάντα πολλές διαθέσιμες μετατροπές αυτοκινήτων, το Nascar 21 θα το πάει πιο μακριά με περισσότερες δημιουργικές επιλογές. Ένας ειδικός θάλαμος βαφής θα επιτρέπει στους παίκτες να φτιάξουν τα αυτοκίνητά τους όπως ακριβώς θέλουν. Το Nascar Heat 5 του 2020, αναπτύχθηκε με τη χρήση του Unity.
 

 Ο George Holmquist δήλωσε επίσης: "Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πήραμε ρίσκο αλλάζοντας μηχανές. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει αυτό που θα έκαναν όλοι οι άλλοι, σωστά; Ο εύκολος δρόμος θα ήταν να δημιουργήσουμε το [Nascar] Heat 6, να προσθέσουμε κάποια χαρακτηριστικά ποιότητας ζωής, να το πουλήσουμε, να προχωρήσουμε, να γυρίσουμε το παιχνίδι ξανά και ξανά και ξανά. Απλά δεν είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε στη Motorsport Games. Η Unreal δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Τα physics του rFactor δεν πρόκειται να πάνε πουθενά, παρά μόνο να γίνουν καλύτερα. Οπότε κοιτάμε και εμείς το μέλλον, είτε το Nascar, το BTCC ή οτιδήποτε άλλο θα γίνεται όλο και καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διασφαλίσουμε ότι αυτό το παιχνίδι θα έχει την ποιότητα που περιμένουν οι χρήστες μας, και είναι ένα βήμα παραπάνω από το franchise Heat."Το Nascar 21 δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και λέγεται ότι σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης, η Motorsport Games δεν αποκάλυψε τις πλατφόρμες κυκλοφορίας.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.